- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mezhep farkindan kiz vermemek alevi sunni catismasinda oluyor. Şafiye kiz vermem diyen hanefi gormedim yani. Namaz kiliyosa alevi degildir buyuk ihtimalle
Namaz kılıyorsa alevi değildir derken ?Mezhep farkindan kiz vermemek alevi sunni catismasinda oluyor. Şafiye kiz vermem diyen hanefi gormedim yani. Namaz kiliyosa alevi degildir buyuk ihtimalle
Ne kadar saçma bir düşünce ya.bu nasıl bir mesaj? namaz kılan bir ton alevi tanıyorum.
Ne kadar saçma bir düşünce ya.
Mezhep farkının aslında gereksiz bir şey olduğunu konu sahibesine anlatmak isterken,
Namaz kılıyorsa alevi değildir ne demek?
Nasıl bir sığ düşünce aklım almıyor
Mezhep farkindan kiz vermemek alevi sunni catismasinda oluyor. Şafiye kiz vermem diyen hanefi gormedim yani. Namaz kiliyosa alevi degildir buyuk ihtimalle
Bende aleviyim elhamdülillah müslümanım üstüme düşeni yapıyorum.aleviler din düşmanıdır düşüncesi toplum içinde nasıl yayıldıysa artık? hz. ali'nin dört halifeden biri olduğu ve hz. muhammed'in damadı olduğu unutularak tabii..
Bende aleviyim elhamdülillah müslümanım üstüme düşeni yapıyorum.
Çok merak ediyorum tüm sünniler namaz mı kılıyor?
Sabah sabah bu şekilde düşünen insanları gördüm ya tüm günüm kötü geçicek eminim
Azerilerin nesi varmış ki ?
Bende aleviyim elhamdülillah müslümanım üstüme düşeni yapıyorum.
Çok merak ediyorum tüm sünniler namaz mı kılıyor?
Sabah sabah bu şekilde düşünen insanları gördüm ya tüm günüm kötü geçicek eminim
7 aylık bir ilişkim var ve ciddi düşünüyoruz bir hafta önce mezhep farkı diye biseyler öğrendim ve pek bilgim olmadığı için sormak istedim ben sünniyim erkek arkadaşım igdirli ve azeri olduklarını söylüyor halama sorduğum da kesinlikle biz onlara kiz vermeyiz günah dedi halamda dinle çok alakası olan biri bana saçma geldi çünkü onlarda namazını kılıyor kurban kesiyor cuma namazına gidiyor aynı şeylere inanıyorsak niye Boyle bir fark var?