• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mezun kalmak

kararsizuye

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2017
24
3
1
27
merhaba.Ben bu sene mezun kaldım ve istediğim sonucu elde edemedim. 2. defe mezun kalmak konusunda kararsızım. 2. defa mezun kalan var mı aranızda?bu konuda ne düşünüyorsunuz

3 kere kaldım yine de istediğim olmadı. Pişmanım keşke kalmasaydım diyorum şimdi. Sana engel olamam elbette ama insanın psikolojisi bozuluyor bunu göz ardı etme.

Canım ben mezun kalmadım, ilk girişimde yerleştim ama keşke mezuna kalsaydım da başka bir yer kazansaydım.
Mezuna kalan arkadaşlarımın hepsi ilk girişlerinden daha yüksek puan aldılar sevdikleri bölümdeler
Hem nolmuş mezuna kaldıysan gayet olağan bir durum. Okulsuz daha rahat çalışırsın

Canım ben mezun kalmadım, ilk girişimde yerleştim ama keşke mezuna kalsaydım da başka bir yer kazansaydım.
Mezuna kalan arkadaşlarımın hepsi ilk girişlerinden daha yüksek puan aldılar sevdikleri bölümdeler
Hem nolmuş mezuna kaldıysan gayet olağan bir durum. Okulsuz daha rahat çalışırsın

ben bu sene mezuna kalmıştım tekrar hazırlansan mı diye düşünüyorum

Hangi bolumu istiyorsunuz ve istediginiz bolumun puani ile bu yilki puaniniz arasindaki fark nedir? Bunlar onemli.

Bende vakti zamanında hem okuduğum hem çalıştığım için sınava yeteri kadar hazırlanamamıştım. O puanla istediğim bölüm gelmeyeceği kesindi. Mezuna kaldım, işe ara verdim, daha çok ders çalıştım. Ve iyiki de mezuna kalmışım, istediğim ve epey iyi bir bölümü kazandım. Yoksa istemediğim bir bölümde okumuş olup istemediğim bir mesleği yapmış olacaktım. O 1 sene çok rahat geçti, ben stres yapmadım hiç. Fakat sen gerçekten daha fazla çalışacaksan mezuna kal, kendine güvenemiyorsan yine aynısı olacaksa kaybın olur.

bir de üniversitede yaş farkı sorun olur mu ?üniversiteye yerleştiğimde ing. hazırlık okumayı düşünüyorum

bir de üniversitede yaş farkı sorun olur mu ?üniversiteye yerleştiğimde ing. hazırlık okumayı düşünüyorum

Ben şuan üniversite son sınıftayım, bir sene de hazırlık okudum. Benim sınıfımda 41 yaşında ve 38 yaşında arkadaşlar var. İyiki de varlar. Kendileri de çok severek okuyorlar. :) Ya da benimle yaşıt ama henüz birinci sınıfta olanlar var. Yaş problem olmaz..

Bende vakti zamanında hem okuduğum hem çalıştığım için sınava yeteri kadar hazırlanamamıştım. O puanla istediğim bölüm gelmeyeceği kesindi. Mezuna kaldım, işe ara verdim, daha çok ders çalıştım. Ve iyiki de mezuna kalmışım, istediğim ve epey iyi bir bölümü kazandım. Yoksa istemediğim bir bölümde okumuş olup istemediğim bir mesleği yapmış olacaktım. O 1 sene çok rahat geçti, ben stres yapmadım hiç. Fakat sen gerçekten daha fazla çalışacaksan mezuna kal, kendine güvenemiyorsan yine aynısı olacaksa kaybın olur.

aslında azimliyim, geçen sene bu vakitler nasıl olsa mezun kaldım geniş geniş vaktim var diye rahattım ama şimdi karar verip de bir an önce ders çalışmak istiyorum ama annem bir tanıdığının çocuğunun 50binden 250bine düştüğünü öğrenmiş ya şanssızlık olursa diye korkuyorum

sayısalım açıkçası bu sene ygsde hiç sosyal yapamadım feni 20 dakikada çözdüm .Geçen sene de sosyali yetiştirememistim
Nerede yanlis yaptiginizi biliyorsunuz, bu cok iyi ayni hatalari yapmamaniz bakimindan. Bol bol deneme cozun, gerekirse piyasada var olan denemelerin hepsini toplayin.

Nerede yanlis yaptiginizi biliyorsunuz, bu cok iyi ayni hatalari yapmamaniz bakimindan. Bol bol deneme cozun, gerekirse piyasada var olan denemelerin hepsini toplayin.
evet sanırım yeterli ölçüde soru çözmediğim için yetiştirmem sorun oldu.eğer daha çok deneme çözseydim sorularla daha az uğraşırdım ve diğer derslere daha çok vakit ayırırdım

Back
X