Mezun olmak üzere,işsizlik,korkular

Bunu yaşamadan bilemezsiniz olur mu olmaz mı? Kötü örneklerle canınızı sıkmayın herkesin şansı kendine. Arkadaşım işletmeden mezun olduğunda da bir sürü mezun işsiz vardı herkes aynı yorumu yapıyordu işletme mezunu işsiz kalıyor diye. Şu an bir bankada yönetici. Birden yönetici yapmadılar elbette ama adım adım tırmandı. Bundan yıllar önce sadece 2 tane dikiş nakış öğretmeni atıyorlardı bunlardan biri benim ev arkadaşımdı.

Yani bazen kendime yazık ettiğimi düşünüyorum.Çünkü sağlık yönetminde olmuyor yöneticilik yöneticlerin bazıları lise mezunu.Tamamen tanidik gerek
32 yaşımdayım geçen sene sınava hazırlandım mesleğimden memnun olmadığım için. Hukuk okuyorum. Herhalde 20 Li yaşlardasınız. Tekrar hazırlanabilirsiniz bazı bölümler için zorlamaya değmiyor (devlet hastanesinde kimyagerim yani bazen memur olmak da kesmiyor)

Çocuk gelişiminden okul öncesi öğretmeni olarak atanabilirsiniz 4 yilliksa ama alım çok az kontenjanı düşürüldü bu sene 1.5 yıl kpss çalışan biri olarak söylüyorum hiçbir sosyal hayatının olmamasi günde 8 saat ders çalışman gerekiyor "Ben çalışmadan atandım,az çalıştım,gezdim,eğlendim" diyenlere inanma cafeye gitmek bile lükstür. Ama özel eğitim sertifikası alıp rehabilitasyonlarda çalışabilirsin gerekli belgeleri tamamlarsan 4 e falan anlaşabilirsin kurumlarla.
Sağlık yönetimi hakkında bir fikrim yok maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…