• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyeett..

cgdm52

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
286
Yer
İstanbul
Arkadaslaarr haziranda mezuniyett balosu vaarr nasıl bişey giyeceğme bi türlü karar veremiyorumm. yardımcı olursanız çok seviniriimm. :))

nasıl resim ekleyebilceğimi biri söyleyebilirmii? bikaç model sunsam sizee fikirlerinizi alsaammm ? :105:

$5801_10902.webp $kitty-380742323.webp Eki Görüntüle 153296 $promgirl-389854309.webp $1.webp $21792476.webp $images.webp $2k4zfl.webp $65217924_m1.webp

Kızlaarrr yardım edinn lütfeen eklediğimm modeller nasıll? fikirlernize ihtiyacım vaarr..

Son düzenleme:
üniversite mezuniyeti dimi canm.ben beyazlı pembeyi çok beğendim biraz cesaret isteyen bi model ama çok hoş,farklı

üniversite mezuniyeti dimi canm.ben beyazlı pembeyi çok beğendim biraz cesaret isteyen bi model ama çok hoş,farklı

hayır canım lisee :) evet cesaret istiyoo ama birz daha uzununu bulabilirsem dha hoş olur diye düşünüyorum :S

aynen bnde beyazlı pembeliyi çok beğendim. onu tercih ederdim .:34::34::34:

5. yi çok beğendim ben canım

teşekkürler kızlarr :) peki mini değil de uzun önerebeilceğinz güzel kıyafetler var mı? :69:

beğenirmisin bilmem canım ama uzun olarak ben bu tür modelleri öneririm..

$74.webp $51706527rt3.webp $2010-abiye-modelleri-4.webp $uzun-abiye-elbise-modelleri.webp

Son düzenleme:
Benimde mayıs ayıonda balom var ama ne giyeceğimi hala bulamadımm ???

Teşekkür ederimm canımm...
Çok değişik değişik kıyafetler var elimde saçmaladım gibi geliyorr...
Eklim yinede...

$yeşil abiye.webp
$nar çiçeqi abiye.webp NarÇiçeği olan canım Beyaz çok bebeksi geldi ama bilemedim kii :26:
$mezuniyet.webp
$zara.webp

Son düzenleme:
birinci resimde pudra resim olanı çok beğendim,uzun olarakta,yine pembeye benzeyen 1nci abiyeyi beğendim,yinede tercih senin...güle güle giyin.

Back
X