• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyeett..

cgdm52

Guru
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
94
0
286
İstanbul
Arkadaslaarr haziranda mezuniyett balosu vaarr nasıl bişey giyeceğme bi türlü karar veremiyorumm. yardımcı olursanız çok seviniriimm. :))

nasıl resim ekleyebilceğimi biri söyleyebilirmii? bikaç model sunsam sizee fikirlerinizi alsaammm ? :105:

$5801_10902.webp$kitty-380742323.webpEki Görüntüle 153296 $promgirl-389854309.webp$1.webp$21792476.webp$images.webp$2k4zfl.webp$65217924_m1.webp

Kızlaarrr yardım edinn lütfeen eklediğimm modeller nasıll? fikirlernize ihtiyacım vaarr..

Son düzenleme:
üniversite mezuniyeti dimi canm.ben beyazlı pembeyi çok beğendim biraz cesaret isteyen bi model ama çok hoş,farklı

aynen bnde beyazlı pembeliyi çok beğendim. onu tercih ederdim .:34::34::34:

beğenirmisin bilmem canım ama uzun olarak ben bu tür modelleri öneririm..

$74.webp$51706527rt3.webp$2010-abiye-modelleri-4.webp$uzun-abiye-elbise-modelleri.webp

Son düzenleme:
Benimde mayıs ayıonda balom var ama ne giyeceğimi hala bulamadımm ???

Teşekkür ederimm canımm...
Çok değişik değişik kıyafetler var elimde saçmaladım gibi geliyorr...
Eklim yinede...

$yeşil abiye.webp
$nar çiçeqi abiye.webp NarÇiçeği olan canım Beyaz çok bebeksi geldi ama bilemedim kii :26:
$mezuniyet.webp
$zara.webp

Son düzenleme:
birinci resimde pudra resim olanı çok beğendim,uzun olarakta,yine pembeye benzeyen 1nci abiyeyi beğendim,yinede tercih senin...güle güle giyin.

Back
X