• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet Balosuna gidemeyecek miyim? :((

• Konu Sahibi Konu Sahibi MeDuSa
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım ya tabiki gideceksin düşünmen bile hata...ailen izin veriyor dediğin gibi ....

hiç anlamıyorum böyle saçma sapan kıskançlıkları...benneyaptımki

'' izin '' nedir allahaşkınıza arkadaşım ?
ben kocamdan dahi izin istemem.
yanlış anlama ama aklı başında insanlar birbirlerinden izin almazlar bence.
birbirlerinin hoşlanmayacağı taleplerde,eylemlerde bulunmazlar,
ya da mantıklı gerekçeler var ise zaten birinin isteğine diğeri istemese de uyar,
ne bileyim ya da ben uygun bulmuyorum ama sen bilirsin der.
izin almak çok yanlış bence.
ne eşim benden izin alır ne ben eşimden.
tabi ki kararlar öncesi birbirimize fikir sorarız,zaman zaman
uygun bulduğunu duymak isteriz ama bu fikir sormaktır,
izin almak asla değil.
siz neyin doğru neyin yanlış olduğunu ayırdedemeyecek durumda değilsiniz,
tarzınızdan az çok anlaşılıyor,aklı başında birisiniz.
ve aklı başında insanlar kendi kararlarını kendilerini verirler,
eşlerini / sevgililerini (mantıklı gerekçelerle) rahatsız edecek taleplerde
zaten bulunmazlar.
ama ben size son birşey söyleyim ;
bu sevgili gider,başkası gelir ama siz bir kere o okuldan mezun olursunuz..
lütfen önce kendinizi önemseyin.
sevgiler..

Sizin gibi düşünen ve yazan birkaç kişi daha oldu :1closedeyes:
Haklısınız doğru söze ne denir ki alkisalkisalkis
Fakat bunu sevgilime bi türlü anlatamıyorum işte :mymeka:

bence gitmelisin hayatta geri gelmicek fırsatlar var buda onlardan biri basit bir tartışmada yaşasan sonrasında olans ana ve o güzel anına yazık olacaktır bu konuda sevgilini dinleme çok pişman olursun sonra

yok hayır yanlış anladın cnm

arkadaşı olan buydu evet ama bunun arkadaşı ile önceden sevgiliydik yani o bittikten sonra bir kişi daha olmuştu o arada yine ben bununla konuşuyordum sevgilim varken
yani birinden ayrılıp hemen arkadaşı ile başlamadım olaylar karışık biraz haklısın
ama benim en kısa ilişkim en az bir yıl sürdü kaydirigubbakcemile4

canım sen iki arkadaşla çıkmamış mıydın.
öyle bir konun vardı..
işte bunun arkadaşıyla çıkmışsın..bir zamanlar.. o ara araya bir başkası girmiş. aynı şeyi söylüyoruz.

Son düzenleyen: Moderatör:
canım sen iki arkadaşla çıkmamış mıydın.
öyle bir konun vardı..
işte bunun arkadaşıyla çıkmışsın..bir zamanlar.. o ara araya bir başkası girmiş. aynı şeyi söylüyoruz.

Tmm da cnm şimdi baloya gelcek olan eski sevgilim bunun arkadaşı değildiki

Yani onu tanımıyor bile

Hem baloda göreceğimiz eski sevgilim de bu sevgilimi tanımıyor yani eski sevgilimin arkadaşı olduğunu bilmiyor

Olaylar üçlü arasında karıştı :bbo:

Yani bundan önceki sevgilim baloda bizi görse bile ne diyebilirki yeni erkek arkadaşım sonuçta bişey yapamaz bence daha doğrusu yapmaz. :1closedeyes:

arkadaşı olan buydu evet ama bunun arkadaşı ile önceden sevgiliydik

burda arkadaşıyla çıktığım kişi, şuan çıktığım sevgilimdi
ama baloya gelcek olan şuan çıktığım sevgilimin arkadaşı olan kişi değil demek istedim
benimde kafam karıştı kafamçokkarıştı

arkadaşı olan buydu evet ama bunun arkadaşı ile önceden sevgiliydik

burda arkadaşıyla çıktığım kişi, şuan çıktığım sevgilimdi
ama baloya gelcek olan şuan çıktığım sevgilimin arkadaşı olan kişi değil demek istedim
benimde kafam karıştı kafamçokkarıştı
al benden de o kadar.-tatlicadiarzu-
kafam allak bullak oldu hülyalı. bilmece gibi. :roflol::roflol:

bende lisedeki mezuniyet balosuna gidememiştim(ama sevgili olayı falan değildi)
hala içimde uktedirsenağlama
izin mevzusuna gelince detailsin yazdıklarına aynen katılıyorum
heleki annen baban karışmadıktan sonra kimselere laf düşmezsengözlerimebaksanab

al benden de o kadar.-tatlicadiarzu-
kafam allak bullak oldu hülyalı. bilmece gibi. :roflol::roflol:

Şöle anlatayım :1closedeyes:

eski çıktıklarım sırayla önce x sonra y şimdiki z olsun

x ve z arkadaşlardı
ben x ile çıkarken x beni arkadaşı z ile tanıştırdı

sonra ben xden ayrılırken z ile arkadaş olan x kavga ettiler küstüler,bende xden ayrılmıştım z ile konuşmaya devam ettim ama arkadaş olarak
o arada y ile çıkmaya başladım fakat z ile arkadaş olarak görüşüyordum
sonra yden ayrıldım şuan z ile birlikteyim :delphin:

Ay süper bi denklem oldu bu yaaaaaaa :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

tabiki de giderdim.ilerde pişman olacagıma giderdim.ilerde hem sevgilinden ayrılırsan ozaman daha da pişman olursun keşke gitserydim diye.birde bukadar taviz vermeyin bayanlar sonra yok şöyle yok böyle dersiniz.hayatınıza okadar mudahele etmesine izin vermeyin...sonra hiç başa çıkamazsınız....

Kızlar ben bu sene mezun oluyorum
Daha doğrusu benim bi dönem uzadı ama mezuniyet balosu düzenleyeceğiz arkadaşlarla.
Ama sevgilim gitmeyeceksin diye tutturdu.
Neden diyorum açık kıyafet giyersin diyor.
Giymem diyorum anlamıyor.
Ben senin her dediğini yapıyorum gitme dediğin bir yere gitmiyorum sende oraya gitme istemiyorum diyor.
Bende diyorumki sonuçta bir kere olcak bişey ne olur gitsem yada birlikte gidelim diyorum onada hiç sıcak bakmıyor.
Ailem izin veriyor o neden karışıyo çok sinir oldum. kötükedihüso
Gitsem bi dert gitmesem bi dert napcam bilmiyorum kafam çok karışık senağlama
Siz olsanız napardınız :uhm:

ben git derim çünkü böle şeyler bi kere oluyo pişman olursun sana söleyim sevgilini ikna etmeye çalış gidin beraber kıyafet filan alın eger konu açık kıyafetse ama ikna et derim buna degerr

offf hulyali geberdim gulmekten
bariz bi sekilde x+y=z olmus bu ne yahu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

Bana kalırsa sen bu z'ye aşık değilsin.
Üstelik annen baban izin veriyor ama o istemiyor diye gitmemeyi düşünebiliyorsun sen de.
Kusura bakma ama,zaten bu ara erkeklere uyuzum,senin durumunda ben olsam tekmeyi basardım-eğer hala dik kafalı devam etseydi...

Şöle anlatayım :1closedeyes:

eski çıktıklarım sırayla önce x sonra y şimdiki z olsun

x ve z arkadaşlardı
ben x ile çıkarken x beni arkadaşı z ile tanıştırdı

sonra ben xden ayrılırken z ile arkadaş olan x kavga ettiler küstüler,bende xden ayrılmıştım z ile konuşmaya devam ettim ama arkadaş olarak
o arada y ile çıkmaya başladım fakat z ile arkadaş olarak görüşüyordum
sonra yden ayrıldım şuan z ile birlikteyim :delphin:

Ay süper bi denklem oldu bu yaaaaaaa :roflol: :roflol: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

aha anladım. şimdi. denklemlerle ,daha iyi oldu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

bak simdi çok kızdım erkek arkadasına nedemek kusura bakma ama buna gitmiceksinde neye gidiceksin allah askına ya...
çok saçma sapan bi harekette bulunmus gidiceksin tabikide sen gezmeye gitmiyorsun hayatında bikere olcak biseye gidiceksin en doğal hakkın....

Kızlar ben bu sene mezun oluyorum
Daha doğrusu benim bi dönem uzadı ama mezuniyet balosu düzenleyeceğiz arkadaşlarla.
Ama sevgilim gitmeyeceksin diye tutturdu.
Neden diyorum açık kıyafet giyersin diyor.
Giymem diyorum anlamıyor.
Ben senin her dediğini yapıyorum gitme dediğin bir yere gitmiyorum sende oraya gitme istemiyorum diyor.
Bende diyorumki sonuçta bir kere olcak bişey ne olur gitsem yada birlikte gidelim diyorum onada hiç sıcak bakmıyor.
Ailem izin veriyor o neden karışıyo çok sinir oldum. kötükedihüso
Gitsem bi dert gitmesem bi dert napcam bilmiyorum kafam çok karışık senağlama
Siz olsanız napardınız :uhm:

eğer sevgilini dinleyipte gitmezsen hayatın boyunca aynı şeyleri yaşamaya mahkum olacaksın sakın buna izin verme bu seinn hayatın için önemli bir gün o daha kim ki senin adına bölesine önemli bir kararı alabiliyor.şimdi bunu yapmasına izin verirsiniz yarın birgün evlenince hayatı zindan eder.unutma taviz tavizi doğurur.sen birşeylerden fedakarlık yaptıkça istekler de artacak bunu bi kere yapman demek özgür iradeni yok etmen demek.

ben git derim çünkü böle şeyler bi kere oluyo pişman olursun sana söleyim sevgilini ikna etmeye çalış gidin beraber kıyafet filan alın eger konu açık kıyafetse ama ikna et derim buna degerr

haklısın cnm bi şekilde gitmeliyim yaaa

offf hulyali geberdim gulmekten
bariz bi sekilde x+y=z olmus bu ne yahu :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

aynen öyle oldu tatlım kaydirigubbakcemile3

bak nasıl anladın :jeyyar:

Bana kalırsa sen bu z'ye aşık değilsin.
Üstelik annen baban izin veriyor ama o istemiyor diye gitmemeyi düşünebiliyorsun sen de.
Kusura bakma ama,zaten bu ara erkeklere uyuzum,senin durumunda ben olsam tekmeyi basardım-eğer hala dik kafalı devam etseydi...

zye aşığım ama çok seviommmm :asigim:

aha anladım. şimdi. denklemlerle ,daha iyi oldu.kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3.

tmm o zaman denklemle anlatcam bundan sonra herşeyi :roflol:

bak simdi çok kızdım erkek arkadasına nedemek kusura bakma ama buna gitmiceksinde neye gidiceksin allah askına ya...
çok saçma sapan bi harekette bulunmus gidiceksin tabikide sen gezmeye gitmiyorsun hayatında bikere olcak biseye gidiceksin en doğal hakkın....

alkisalkisalkis alkisalkisalkis

Ben sevgiliye bu kadar taviz verilmesini yanlış buluyorum.. Eş olduğunuzda tamam, hayatınızda bazı konularda söz söyleme hakkına sahip olabilir ama sevgiliyken bu kadarı aşırı geliyor bana.. Pişman olma verdiğin karardan dolayı.. Yıllar sonra çevrendeki insanlar mezuniyetlerini anlatırken yüreğin burkulmaz dilerim a.s.

eğer ayrılırsanız hayatının en önemli en özel günlerinden birini yaşayamamanın burukluğu asla silinemeyeck içnden. çok iyi düşnmelisin

bence daha sevgiliyken bu kadar taviz verirsen evlenince çok üzülürsün cnm sengözlerimebaksanab

Back
X