Mezuniyet elbisem hazır.ama saç modeli nasıl olmalı? :)

chuzzle

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mart 2014
22
0
6
35
İstanbul
Kızlar bugün çok beğenerek bir mezuniyet elbisesi aldım.elbisemin arkasında çok beğendiğim bir sırt dekoltesi var.ama saçlarım konusunda kararsızım.topuz mu yaptırsam? ama nasıl bir topuz? yoksa yandan mı toplatsam? ya da at kuyruğu mu? yoksa salık mı bıraksam abartmasam? çok çok kararsızım yardımcı olursanız sevinirim :)

Eklentiler

• $10153934_10202151879541974_2748531482886748298_n.webp
    $10153934_10202151879541974_2748531482886748298_n.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 398
  • $Adsýz.webp
    $Adsýz.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 497
Son düzenleme:
Guzelmus kiz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Öncelikle mezuniyetin hayırlı olsun (:

Elbiseyi de çok beğendim.

Sırt dekoltesinin görünmesini istiyorsan abartı olmayacak şekilde dağınık, salaş bir topuz olabilir belki.

http://2.bp.blogspot.com/-wkZkeni3J...ro/s1600/cb4faac759d90403b0698082876c9675.jpg

http://www.meleklermekani.com/attachments/mezuniyet-saclari-16-jpg.20880/

http://www.sosyetikcadde.com/wp-content/uploads/2012/05/2012-mezuniyet-balo-saç-modelleri-13.jpg

çok teşekkür ederiim :) evet abartılı gözükmekten çok korkuyorum.bi de elbisem çok cici bici değil.çok ciddi gözükmekten de korkuyorum onun için saçım ne tarz olmalı karar veremedim :) 3. fotoğraftaki topuz aslında oldukça güzel gözüküyor :) peki sizce salık yapsam, sadece düz fön yani, elbisenin havasını mı kaçırır acaba ya da çok mu sadeleşmiş olurum?

Salık dekolteyi bozar

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Salık olunca hem arkadaki dekolte kapanır hem de öne gelen saçlar elbisenin önündeki detayın önüne geçer diye düşündüm. Zaten çok mini değilmiş elbise dizlerde yani, bir kısmın kapanmasına gerek yok diye düşündüm.
Yandan ya da arkadan toplama da hoş olabilir.
Ben de bilemedim pek.
Ama elbise harika gerçekten ne yaparsanız yapın çok şık olacaksınız (:

bence saçını sıkı bir at kuyruğu yaptırmalısın. sade ve hoş olur, elbise de iddaalı zaten. aradaki dengeyi kurmuş olursun

Elbis çok güzel sana da cok yakışmış

Saçlarında uzun bence avantajları kullan :) dağınık topuz Yada Balerin topuzu bile olabilir

Senin Mezuniyetin bu şık olmak gösterişli olmak hakkın hayırlı olsun bu arada sevgiler

Salık olunca hem arkadaki dekolte kapanır hem de öne gelen saçlar elbisenin önündeki detayın önüne geçer diye düşündüm. Zaten çok mini değilmiş elbise dizlerde yani, bir kısmın kapanmasına gerek yok diye düşündüm.
Yandan ya da arkadan toplama da hoş olabilir.
Ben de bilemedim pek.
Ama elbise harika gerçekten ne yaparsanız yapın çok şık olacaksınız (:

elbisenin etekleri kalem etek gibi.dizimin hemen üstünde bitiyor.yani sırttan başka dekolte denebilecek bi yeri yok.tüm dikkati sırt çekecek çekerse :) elbiseyi beğenmenize çok sevindim, teşekkürler :) yandan toplarsam öndeki detaylar kapanabilir yani omuzlarım falan..ben de bilemedim tam :))

bence saçını sıkı bir at kuyruğu yaptırmalısın. sade ve hoş olur, elbise de iddaalı zaten. aradaki dengeyi kurmuş olursun

evet at kuyruğu hem sırtımı kapatmaz hem de abartılı olmaz sanırım.ama çok mu sade olur ki.karar veremiyoruuuum :)) çok teşekkür ederim fikriniz için :)

Elbis çok güzel sana da cok yakışmış

Saçlarında uzun bence avantajları kullan :) dağınık topuz Yada Balerin topuzu bile olabilir

Senin Mezuniyetin bu şık olmak gösterişli olmak hakkın hayırlı olsun bu arada sevgiler

teşekkür ederim öncelikle, umarım hayırlı olur dediğiniz gibi mezuniyetim :) balerin topuz ben de düşündüm.ya da bir jennifer lopez topuzu.. :)

mezuniyetlerin baloların klasiğidir topuzlar, o yüzden at kuyruğu dedim ben :)) ve saçın uzun hani yakışırda bi dene istersen git kuaföre yaptır bakalım. :31:

Elbise çok güzel, bende at kuyruğundan yanayım ama Jennifer Lopez topuzuna bakayım dedim netten bir sürü modelle karşılaştım :44: Neyse seçenklerinden biri mutlaka at kuyruğu olmalı derim ben, hayırlı olsun bu arada.

Bence saçınıza hafif dalga yaptırıp tek omzunuzdan yana dökmelisiniz, sırtı açıkta bırakarak. Topuz yaşı çok büyütüyor.

Back
X