mezuniyet elbisem nasıl?????

hcrrr

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2011
1
0
36
Bursa
üniversite mezuniyet balosu için kısa bir elbise aldım ve üzerimde çok tatlı oldu ama çocuk gibi liseliler gibi durmasını istemiyorum. modeli resimdekine benziyor rengi mavi ama üstten siyah tülde geliyor uçuş uçuş bir şey. Acaba askı filan diktirsem olur mu?? ben oynamayı seven bir insanım ikide bir çekiştirmek istemiyorum ama askılı olursa iyice liselilere mi çevirir. lütfen yardım edin!!! :( $44869475lööml.webp

bncede bi resmini eklesen daha iyi olur .. ama askı diktirebilirsin cok ince oynarken cok rahatsızlık veriyo cekiştirmekte kötü habire ...

çocuksu mu şöyle mi böyle mi diye düşünme bence canım yaşını bilmiyorum fakat mezuniyetlerde insanların koskoca kadınlara dönüşmesi bana çok itici geliyor, ben bulabilirsem sana nişan elbisemi ekleyeyim buna çok benziyordu, kaldı ki biri nişan biri mezuniyet...
bence çok uygun bi seçim mezuniyet için, vücut yapını göğüs büyüklüğü bilmediğim için yorum yapamadım düşer mi düşmez mi, ama tereddütün varsa çıkan askılardan yaptırabilirsin, çocuksu durmaz, hem de ilk girişte bir sürü fotograf çekilirken falan askısız durup sonra takabilirsin

Son düzenleme:
bence gayet güzel, 40 yaşında gibi giyiniyor bazı kızlar, bu gayet cici genç kız işi, hoş yani :) ama askısız daha güzel olur bence tatlım

$doridorca5.webp

buydu canım. uçuş uçuş, pek belli olmamış resimde ama alt tarafı tül, üstü saten. 21 yaşındaydım kendime yakıştıramadım öyle ağır abiyeleri
ben de tereddüt ettim çocuksu diye, ama kimse öyle düşünmedi
ben de alırken 8. sınıf mezuniyeti için elbise alan bi kız buna ''çocuk elbisesi'' demişti ve beğenmeyip mor, taşlı pullu pullu bişey almıştı ama, komik bir görüntüydü bence

Son düzenleme:
aldıysan artık hayırlı uğurlu olsun canım, sağlıkla mutlulukla giy..
bence ince askıda yaptırabilirsin kötü durmaz bu elbiseye açıkçası çokta değiştirmez modelini, hani birden çok ağır bir abiyeymişte sonra çocuk elbisesine dönmüş gibi durmaz...

üniversite mezuniyet balosu için kısa bir elbise aldım ve üzerimde çok tatlı oldu ama çocuk gibi liseliler gibi durmasını istemiyorum. modeli resimdekine benziyor rengi mavi ama üstten siyah tülde geliyor uçuş uçuş bir şey. Acaba askı filan diktirsem olur mu?? ben oynamayı seven bir insanım ikide bir çekiştirmek istemiyorum ama askılı olursa iyice liselilere mi çevirir. lütfen yardım edin!!! :( Eki Görüntüle 198838

Ben böyle bir kıyafeti tercih etmezdim ama fotoğraftaki kızlar da çok hoş durmuş gerçekten. Eğer öyle durduysa sende de enfes bir görüntü sergileyeceğine eminim. Askı yaptırma derim, elbisenin modelini bozarsın.

Back
X