mezuniyet elbisemi seçemiyorum yardım edin lütfen..

yansimasal

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
3 Mart 2011
494
4
118
Amasya
$Tek-Omuz-Uzun-Etekli-Pembe-Abiye-Modeli.webp $network-kisa-abiye-001.webp $beyaz-sik-uzun-abiye.webp

arkadaşlar mezuniyetim için bir elbise beğendim fakat çok kararsızım, resmini çekmeme izin vermediler internetten de bulamadım ama şu üç resim anlatmamda yardımcı olacak diye umuyorum :))

benim alacağım model birinci resimdeki gibi fakat tek omuz değil askısız , rengi ikinci resimdeki gibi bir pembe ve beyaz modelde olan dantelden sadece göğüs kısmında var, biraz hayal gücünüzü zorladım ama lütfen yardımcı olun sizce mezuniyet için uygun bir elbisemi?

canım tahmin ettiğime göre hoş bir elbise rengide çok tatlıymış,ama askısızla rahat edermisin acaba onuda düşün şimdiden iyi eğlenceler :8:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

istersem siyah tülden askı yapabileceklerini söylediler ama karar veremedim
birde böyle bir elbise için 270 lira uygun mudur çok fazla gezip bakma imkanım olmadığı için bilmiyorum size sormak istedim..:16:

cevaplarınız için çok teşekkür ederim :)

istersem siyah tülden askı yapabileceklerini söylediler ama karar veremedim
birde böyle bir elbise için 270 lira uygun mudur çok fazla gezip bakma imkanım olmadığı için bilmiyorum size sormak istedim..:16:

İndirim yapabileceğin bi yer mi ?

canım istanbuldaysan osmanbeye uğra derim daha uygun fiyatada elbise bulabilirsin oralarda 270 ortalama piyasa işte 330 diyip düşürmüşler ama 270 den düşmek gerekirdi bence

istanbulda değilim canım malesef
kumaşı kalitesi falan çok güzel , normal kısa saten elbiselerde bile 200den aşağıya bulamadım madem o kadar para vercem 70 daha verip böyle bişey almayı düşünüyorum , bu elbiseyi görünce direk vuruldum kızlar umarım yarın alıp kendi resmimi koyabilirim :16:

SAten bir elbise mi? Umarım değildir. Saten değilse güzel geldi bana tarif ettiğin elbise. Ama o dantel detayları fazla olmamalı daha sade olmalı bence balo elbisesi. Rengi ise güzel gayet. Ayakkabı olarak ten rengi- bej rengi topuklu bir ayakkabı tercih edebilirsin.Benim mezuniyetim de bu ay zor valla yarın da erkek arkadaşıma kıyafet bakacağız. Zor işler evlilik hazırlığı gibi beni çok yordu. Sana da kolay gelsin...
Şimdiden tebrikler ve iyi eğlenceler:)

Back
X