Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Mezuniyet Gecesi İçin yardımmm

Bende öyle yapmıştım canım makyajımı zaten makyaj yapmayı sevmem normalde ama o gün için biraz yapmıştım.
Konyadaydım ben o zamanlar ordan bi mağazadan almıştım sen nerdesin ?

Ben istanbuldayım şuan, bende sevmem makyaj falan hem cildim erkenden yaşlansın istemem doğal daha güzelim diye düşünüyorum :1:

Ben istanbuldayım şuan, bende sevmem makyaj falan hem cildim erkenden yaşlansın istemem doğal daha güzelim diye düşünüyorum :1:

İstanbuldan nerden alabilirsin hiç bilmiyorum yardımcı olamıycam bitanem ama vardır elbet.
Kesinlikle bende öyle zaten cildim güzel makyaj yaparak berbat etmek istemiyorum yalnız ruj çok kullanırım onuda seviyorum :)

İstanbuldan nerden alabilirsin hiç bilmiyorum yardımcı olamıycam bitanem ama vardır elbet.
Kesinlikle bende öyle zaten cildim güzel makyaj yaparak berbat etmek istemiyorum yalnız ruj çok kullanırım onuda seviyorum :)

Bulurum orası sorun değilde beğenirmiyim bilmiyorum açıkçası :52: Bende sadece parlatıcı kullanırım, ruj bile ağır geliyor bana :32:

Bulurum orası sorun değilde beğenirmiyim bilmiyorum açıkçası :52: Bende sadece parlatıcı kullanırım, ruj bile ağır geliyor bana :32:

Sende benim gibi zor beğenen kararsız birisin sanırım ben öyleyimde :)
Bazen çok solgun olduğumu hissediyorum parlaklık versin diye ruj kullanıyorum açıkcası :)

Sende benim gibi zor beğenen kararsız birisin sanırım ben öyleyimde :)
Bazen çok solgun olduğumu hissediyorum parlaklık versin diye ruj kullanıyorum açıkcası :)

Evet öyleyim :52: Açık tenliysen eğer rengin soluk gelebilir bende beyaz tenliyim :32:

duygusal olarak yıpratıcı bir bölümde :) okurken çok eğlenceli ama çalışma hayatı yıpratıcı

Evet öyleymiş, insanların sorunlarını dinleyeceksin sürekli ve kim bilir ne kadar değişik sorunlarla karşına çıkacaklar çok zor olmalı

Bende açık tenliyim :) Ayrıca PDR istiyormuşsun güzel bir seçim ben şuan hukuk okuyorum canım onuda tavsiye ederim :)

Bende açık tenliyim :) Ayrıca PDR istiyormuşsun güzel bir seçim ben şuan hukuk okuyorum canım onuda tavsiye ederim :)

Ne güzel canım hukukta düşünmüştüm fakat PDR yi daha çok istiyorum o bölüm hoşuma gidiyor, zaten insan sevdiği mesleği yapmalı değil mi? :1:

"zaten insan sevdiği mesleği yapmalı değil mi? "

Kesinlikle katılıyorum.:31:

Bu saç da çok hoşşş bence. :) $600137_403839249673850_166980969_n.webp

Back
X