- 3 Kasım 2012
- 1.582
- 265
- 163
emin misin bu bölümü istediğine ? konuya daldım ama iyi düşün derim
Evet canım niyeki

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
emin misin bu bölümü istediğine ? konuya daldım ama iyi düşün derim
Bende öyle yapmıştım canım makyajımı zaten makyaj yapmayı sevmem normalde ama o gün için biraz yapmıştım.
Konyadaydım ben o zamanlar ordan bi mağazadan almıştım sen nerdesin ?
Ben istanbuldayım şuan, bende sevmem makyaj falan hem cildim erkenden yaşlansın istemem doğal daha güzelim diye düşünüyorum![]()
İstanbuldan nerden alabilirsin hiç bilmiyorum yardımcı olamıycam bitanem ama vardır elbet.
Kesinlikle bende öyle zaten cildim güzel makyaj yaparak berbat etmek istemiyorum yalnız ruj çok kullanırım onuda seviyorum :)
Evet canım niyeki![]()
Bulurum orası sorun değilde beğenirmiyim bilmiyorum açıkçasıBende sadece parlatıcı kullanırım, ruj bile ağır geliyor bana
![]()
Sende benim gibi zor beğenen kararsız birisin sanırım ben öyleyimde :)
Bazen çok solgun olduğumu hissediyorum parlaklık versin diye ruj kullanıyorum açıkcası :)
duygusal olarak yıpratıcı bir bölümde :) okurken çok eğlenceli ama çalışma hayatı yıpratıcı
Evet öyleyimAçık tenliysen eğer rengin soluk gelebilir bende beyaz tenliyim
![]()
Evet açık tenliyim bende canım :)
Bende açık tenliyim :) Ayrıca PDR istiyormuşsun güzel bir seçim ben şuan hukuk okuyorum canım onuda tavsiye ederim :)
"zaten insan sevdiği mesleği yapmalı değil mi? "
Kesinlikle katılıyorum.![]()
Bende açık tenliyim :) Ayrıca PDR istiyormuşsun güzel bir seçim ben şuan hukuk okuyorum canım onuda tavsiye ederim :)
Ay çok tatlı ya kıza çok yakışmışşşşş![]()