mezuniyet için 2 elbise arasında tercih resimlii !!!

sanmıyorum çnkü mezuniyete bile sınıftan toplasan 9 kişi gelicek ve ben sadelikten yanayım balo olmucağı için çok abartmak istemedim 2 saatlik bi tören çok kalabalık bir okul ne olduğunu anlamadan biticek zaten . saçım makyajm ayakkblrm ve çantam beni tamamlycak gayet şık olucam güzellğim yetermi ne

siyah sizi daha zarif göstermiş diğerinde daha toplu durmuşsunuz

Hımm balo olmayacaksa çok yerinde ben balo sandım O zaman ağlat asfaltı

ikiside birbirine benziyor madem mezun oluyorsun cıvıl cıvıl ol mavisini seç güzel kombinler yaparsın cok sık olursun

Mavi canım.

Diğeri göğüslerini büyük göstermiş

Son düzenleme:
ikiside birbirinin aynısı nerdeyse ama digerınde gögüsler çok abartılı saks mavısı olanı derım ben altına güzel bir platform

bugun okuldaydım ve arkadaşlarıma sordum çoğunluk siyah elbise almış sanırım maviyi giyicem lame çanta ve lame ayakkabı altına saçlar kalın dalga belime kadar güzel bi makyajj ve tamamım

bugun okuldaydım ve arkadaşlarıma sordum çoğunluk siyah elbise almış sanırım maviyi giyicem lame çanta ve lame ayakkabı altına saçlar kalın dalga belime kadar güzel bi makyajj ve tamamım

evet çoğunluk hep siyah gıyıyo modellerı farklı olsada herkes bırbırıne benzıyor . bence de maviyi giy , siyahı giymediğine çok sevineceksin...

tamammm kızlarrr valla çok yardımcı oldunuz mavide yoğunlaştım bende sonunda hem gözlerimlede uyumlu olucak rangi çok dikkat çekici zaten kumaşı parlak duruyo yarın ayakkbı ve çantayıda hallediyorum bugun gördüm biyerde lame bi takımm

kesinlikle mavi olan ama boynuna takı takma olmamıs bu elbıselere takı yakısmıyor sadece guzel abartısız bır kupe taksan yeter bırde bıleklık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…