mezuniyet için 2 elbise arasında tercih resimlii !!!

bence de kesinlikle saks mavisi olan güzel olmuş size siyah biraz daha kilolu göstermiş fikrimce:) tabii giyinip giyinmemek size kalmış:))

Bencede mavi ,mavi üstünüzde daha güzel durmuş ve zayıf göstermiş.Siyahta güzel ama baseniniz var galiba ve biraz dar gibi geldi bana..Yine de siz bilirsiniz. (

2 side benim tarzım değil pek beğenmedim ama mavi daha iy olmuş sanki siyah olan daha olgun yaştakiler için iyi sanırım bide bu mezuniyet rengarenk bişeyler daha güzel olur :)

Şekerim yüzünü göremediğim için 1. si güzel gibi duruyor bana göre . Ama yüz tonuna ve saça göre de değişebilir . Yüzünün de gözüktüğü fotoları atarsan daha iyi sonuç alırsın bana göre...

beyaz tenliyim saçlarım hürrem karameli belimde yeşil gözlüyüm

ben balo için tercih yapıyorsunuz sanmıştım, kep töreni içinmiş :) o yüzden mavi ağır olur daha cok geceye gider, sonuc siyah olan daha sade ve şık olur, ayrıca cüppernizde mavi varsa boğar

Canım bence ikisi de bir yerlerini toplu göstermiş. Özellikle siyah göğüslerini büyük göstermiş. Bana sorarsan mavi derim bu yüzden ama cüppe de maviymiş , o zaman başka elbise deneme şansın varsa dene yoksa siyahı tercih et.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…