• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Mezuniyet için Parlement mavi tek omuz için saç-ayakkabı ?

Sorcha

Bir arkadaşa bakıp çıkıcam.
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2009
8.682
3.212
448
Arkadaşlar selam, mezuniyetim için kafamda bir elbise var.

http://epanel2.vspteknoloji.com/resimler/resimlerim/3_2011111418221.jpg = aynı bu yalnız göğüs ortasından tek bir omuz çıkıyor omzunda böyle motifler var değişik.

Aynı renk vs vs...

ben bu tek omuzlu elbiseye nasıl bir model yapabilirim. Tepeden topuz mu ? Yoksa tek omzun tersi yerden bir yandan topuz mu ?
Ve ne renk ayakkabı giymeliyim ? Gümüş mü siyah mı ?

elbise de saç modeli de çok güzel, birbirlerine de uyarlar. ayakkabı ve çanta olarak bence de gümüş daha uygun

iyi seçim leonela:)))

bu arada ben senin yaşını daha büyük sanıyordum:))))

iyi seçim leonela:)))

bu arada ben senin yaşını daha büyük sanıyordum:))))

Kaç sanıyordunnn ? Yaşlı mı duruyorummm :(

Heheh

Not: Bu arada ! daha elbisemi almamıştım ama kesin diyordum. Arkadaşıma bişi sordum. Elbisemden bahsettim ve aynı elbise çıktı !!!! Onun ki acı yeşiliymiş. Oysa çok orjinal bir elbiseydi. Şansa bak ya... Alsaydım ve giyseydim pişti olcaktık :(
Ama o kadar çok üzüldüm ki.... Şansa bak. Çok içimde kaldı bu elbise benim. Anlaşılan başka bir elbise bakacağım...

sana yeni elbisee seçiminde benimde 12mayısda giymeyi planladığım elbise modeli paylaşayımm bu arada iköizde aynı saç modelini beğenmişizzz
$abiye4552e1.webp

$uzun-gece-elbiseler-1.webp

fikir olsunnn farklı renklerdede düşünebilirsinn

Sağol canım benim ya ... Evet bu paylaştığın 2 elbiseye de denk geldim nette ben. Bayıldım. Alttaki su yeşilinden bir elbise bulursam da kaçırmam ayrıca :)

Back
X