Keşke bende alamasam teşekkür ederimtakıntı yapma kim ne der diye kendi mutluluğunu hiçe sayma. bende zayıfım ama takmıyorum napim alamıyorum
bence git eğlen valla ne güzel hatıra
Sınavdan sonra diyetisyen ve spor yapıcam 110 kiloyum 175 boyum var versemde iki ayda fazla vermem için çok spor yapmam lazım zaman yok sınavım geldi okul var ödev var dersane var çocuğum var kendime zamanım yokNeden zayıflama ihtimalin üzerinde durmuyorsun da törene gitmek yahut gitmemek ihtimallerinden birini düşünüyorsun. Boyun ve kilon kaçtır? Çok zayıf olduğumu ve seni anlamadığımı sanma. Binbir zahmetle kilo veren biriyim. Ve zayıflık denen nimetin bu zahmete değdiğini düşünüyorum. Hayatın boyunca saklanamazsın.
Kpss den bahsediyorsun sanırım. En büyük bela ertelemek. Yerinde olsam yarın soluğu diyetisyende alırdım. Taş taşımayacaksın altı üstü onbeş günde bir birine hesap vereceksin. Diyetisyenle anlaşırsınız sınava kadar spor eşliğinde yapmazsın zaten sınava pek birşey kalmadı sarkmazsında hemen onlarca kilomverip, sporla eşlik edersin. Aç kalacağım desen hayır, aksine daha çok yiyeceksin sende biliyorsun. Mazeretin var evliymişsin çocuğun varmış. İki çocuklu iki kadın tanıdım yakın zamanda. Dirayet ve irade timsali haline gelmişlerdi asla pastaya böreğe dayanamayan kadınlar. Ve aldıkları övgülerden sonra eşlerinin ilgisinin bariz biçimde artmasından sonra, giydikleri herşeyin yakışmasından sonra öyle bir değiştilerki. Özgüven patlaması neymiş kendi gözlerimle bizzat şahit oldum.Sınavdan sonra diyetisyen ve spor yapıcam 110 kiloyum 175 boyum var versemde iki ayda fazla vermem için çok spor yapmam lazım zaman yok sınavım geldi okul var ödev var dersane var çocuğum var kendime zamanım yok
Niye böyle düsünüyorsun ki? Kilolu kizlar zayif kizlardan daha güzel bile olabiliyor, yeter ki vucuduna uygun kiyafetler giyin. Hem insan fazla kilolu diye eglenceye hakki olmaz mi? Ilk defa duyuyorum. Kilo dedigin nedir ki, kilonla degil ruhunla eğleneceksin.Merhaba bu yıl mezun oluyorum inş ama çok kiloluyum sınava hazırlanıyorum çok kilo aldım bazen diyorum ne hakkın var zayıf kızların arasında onlar suslenecek ben uzulucem gitmiyim ama bende 4 yıl emek verdim ne yapmalıyım elbise alıp herkes gibi yemeğe gideyim mi foto çekeyim mi sonra uzulurmuyum o fotolara bakıp bilmiyorum kiloda veremem az verebilirim spor yapamam kpss az kaldı ders çalışıyorum dijrinizi alabilir miyim?
Merhaba bu yıl mezun oluyorum inş ama çok kiloluyum sınava hazırlanıyorum çok kilo aldım bazen diyorum ne hakkın var zayıf kızların arasında onlar suslenecek ben uzulucem gitmiyim ama bende 4 yıl emek verdim ne yapmalıyım elbise alıp herkes gibi yemeğe gideyim mi foto çekeyim mi sonra uzulurmuyum o fotolara bakıp bilmiyorum kiloda veremem az verebilirim spor yapamam kpss az kaldı ders çalışıyorum dijrinizi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?