Canım kilolu bir insan olarak psikolojini tahmin edebiliyorum
Sadece mezuniyette degilde sonraki zamanda da psikolojik sorunlarla karsilasabilecegin bir kilon var hem baya fazla hemde bence ilk adimi at kolay olnadigini biliyorum cunku bende kilolu biriyim
Bende 105i gordum suan 89 um zaten hareketsiz bir yasantin oldugu icin yurumek ve birazda diyetle kolayca kilo verebilecsgine inaniyirum
Ilk süreçte bence unu pirinci sekeri ve yagi hayatından mumkun olabildigi kadariyla cikatirsan ve gubde bir saat tempolu yuruyusle cok guzel kilo verebilecegine inaniyorum yasinda daha genc daha fazla alirsan hem ileride vermen zor lasacak hemde verirsen bile vucudun defirmasyona ugrayacak
Burada cok guzel zayiflama gruplari var birine katilmani tavsiye edebilirim
yorumunuzu okudum da günde 1 saat yürüyüş yeterli olur mu? Benimde spor salonuna gitme imkanım olmuyor. ama akşamları 1 saat yürüyebilirim.
Merhaba bu yıl mezun oluyorum inş ama çok kiloluyum sınava hazırlanıyorum çok kilo aldım bazen diyorum ne hakkın var zayıf kızların arasında onlar suslenecek ben uzulucem gitmiyim ama bende 4 yıl emek verdim ne yapmalıyım elbise alıp herkes gibi yemeğe gideyim mi foto çekeyim mi sonra uzulurmuyum o fotolara bakıp bilmiyorum kiloda veremem az verebilirim spor yapamam kpss az kaldı ders çalışıyorum dijrinizi alabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?