mezuniyet ve kilolarım

tatlı istediğinde tarçınlı süt iç
evde abur cubur tutmamaya özen göster varsa da mutfağa girmemeye özen göster

yemek saatlarine dikkat et
ekmek yerine haşlanmış yumurta ya da et ye

böyle basit birkaç şeyle mucize yaşayacağına emin ol
ve akşam hiçbirşey yiyemeyeceğim saçmalağını unut.... akşam 6 dan sonra yarçınlı süt içebilirsin, kırmızı et tavuk balık yiyebilirsin hem de istediğin kadar bunlar kilo yapmıyor

yorumunuzu okudum da günde 1 saat yürüyüş yeterli olur mu? Benimde spor salonuna gitme imkanım olmuyor. ama akşamları 1 saat yürüyebilirim.

yorumunuzu okudum da günde 1 saat yürüyüş yeterli olur mu? Benimde spor salonuna gitme imkanım olmuyor. ama akşamları 1 saat yürüyebilirim.

Canim kisiden kisiye farklı olur okudugum kadariyla arkadasin cok harekeysin bir yasimi var onun icin bir saat cok fazla fark eder

Benimde spor salonuna gitme imkanim yok yuruyuse cikiyorum bende duzenli bir sekilde yaparsan sende verirsin yuruyusle yalniz son zamanlarda benimde diyet yapamama gibi bir sıkıntim soz konusu diyeti ve yuruyusu bir arada duzenli bir sekilde yaparsan emin ol verirsin insallah

Kilo alanlara diploma verilir yahu,kimse de sizi hor görmez. :)
Siz kendinizi hor görüyorsunuz ,milletin umurunda olmaz.
İyi eğlenceler.

Kilolu değilim ama mezuniyete dair tören dışında umurumda olan birşey yok. Sınıf yemeğine katılmayacağım, sebebi sınıfın salaklığı. Bir organizasyon bile duzenleyemediler adam gibi. Ben de kizdim ve gitmeyeceğim. Kına tarzı bisey var ona gidecegim sadece. Törende de uzerine kep cübbesi giyecegim bir giysi elbette almam, ona para vermem.
Ama benim kilolu bir arkadaşım var hatta bayağı bi kilosu var. 1,67ye 89 kg falan kız. Hiç öyle mezuniyet var, kilo vereyim diye kaygıları yok. Abiye gidecekmiş galiba. Sen sakın onun gibi olma, hemen diyete ve spora başla ve kılodan kurtul. Daha çok gençken kilo olmak eğer bir hastalık falan yoksa,kader olmamalı.

Son düzenleme:
Öğünlerinizi düzenli yiyor musunuz ? Yeme alışkanlığınız nasıl ? Üstelik sabah uyanır uyanmaz bir yarım saat bir saat yürümek size iyi gelecektir. Güne enerjik başlamanızı sağlar ve spor niteliği taşıyabilir :)

Bende lise mezunuyetimde sismandim ... hic fotograf yok elimde bilerek cekilmedim cok arkadasimda gormustum berabe fotografimizi cubbe bi 10 klo koymys zate birde gozlerimi gordum ki gormedim desem dogru olur ufacık çinli gibi durmusum... gecen sene zayiflamaya karar verdim bende 89dan 61 e dustum lesli sansone videolariyla verdim .... sadece 1saat ayirman sana birsey kaybettirmez ... bi 10 klo vermen bile baya degistirir seni... hic vakit kaybetmeden basla bence ... Kendine bir diyet programida ayarla yada diyetisyenden yardim al... Veremem az zaman kaldi diye de kendini dusurme bence vericem ve mezunuyette herkei sasirtcam de..

Kendini bir omur saklayamazsin. Diyete basla ve moralini yuksek tut.

Çok kafaya takiyorsan bir beslenme programi.arti birde 30 day shred falan var 15 20 cm incelenler var ayda bir spora basla

Facebookta karatay ile zayifliyoruz grubu var. Duzgun beslenme ve sporla bayanlar cok guzel kilo vermis. Gir bi bak istersen

Okuyorum dersaneye gidiyorum evliyim oglum var evse tum sorumluluk bende gece 10 da eve gidiyorum zaten 5 saat uykuyla yasiyorum tum vakitlerimde kpss calismaya zanan ayirmak icin cabaliyorum ancak diyet yaparim oda siki olmaz cunku acken ders calisamam kafam almiyo evet size kacamak sisko bahaneleri gibi geliyo ama degil cok zor sartlardayim

kilonuz yüksek olduğu ve yeni diyete başlıyacagınız için tahmin ettiğinizden cok daha fazla kilo verirsiniz hemde sporsuz bile.Hatta şunu diyim 2 ayda 20 kilo çok rahat verirsiniz doğru yolda giderseniz (yaşadım biliyorum)

Diyet yapmak çok zor bir şey değil ki veya tüm yaşamı kısıtlayan.
Altı üstü günde 1 saat spor yapacaksınız,tüm gün oturup hangimiz ders çalışıyoruz ki.
7'den sonra bir şey yemeyeceksiniz,2 kere yeşil çay içeceksiniz .
Abur cubur vs. yemeyeceksiniz,salata ,çorba falan türü şeyler yiyeceksiniz,yapması da daha kolay üstelik.Ben de vermeye çalışıyorum bu aralar.
Hep bahaneler buluyoruz maalesef,halbuki ekstra yapacağımız bir şey yok ki.
Hem spor yapmak sizi daha iyi hissettirecek,boyunuz da uzunmuş zaten benim gibi hobbit değilsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…