mezuniyet yardım edinn (resimli)

Elbisen çok güzelmiş güle güle giy.
Ayakkabı kesinlikle ten rengi (nude) olsun.
Özellikle stiletto diyorum.Stilettoların en yükseğini değil bir boy alçağını tercih edebilirsin.
İllaki platform diyorsan aşağıda eklediğim mango ayakkabıyı tavsiye ederim.Mağazasında gördüm,çok hoş bir model.
Saçlarını yandan dağınık atkuyruğu veya düz at kuyruğu tercih edersen arkası hafif krepeli yaptırabilirsin.

$23050163_ND_D1.webp $23050163_ND.webp

ben senın yerınde olsam ılk once su sıralar asık oldugum neon renklı ayakkabılardan alırdım uzerıne de sımsıyah veya bembeyaz bır elbıse...neon renkler cok moda açıkcası beyaz olmamıs ..gümüs denesen

yanlış anlama canım ama bu yazdıklarınla bana bizim de lise yıllarında gördüğümüz hani olduğundan büyük görünmeye çalışan, kadınsı giyinmeye çalışan kızlardan birisin gibi geldi.

o anlattığın kıyafet liseye giden bir kız için hiç uygun değil bana kalırsa. tabi ki senin zevkin de konu sahibine bu elbise senin yaşını küçük göstermiş demişsin ya zaten küçüksünüz. şuan sen kendini büyük zannediyorsun ama yıllar geçince anlıcaksın lise yıllarında cidden daha küçük olduğunu.

daha şimdiden kadınsı giyinmeye çalışmak bana hoş görünmüyor. tabi eleştirdiğimden değil bence de konu sahibinin elbisesi daha mini olmalıydı da senin anlattığın elbise de bana uygun görünmedi.

ama senin zevkin tabi canım ben sadece görünce fikrimi söylemeden duramadım.:34:
Ben zaten 30 yaşındayız ama sen 18 lik görünmüşsün demedim ki. Kız zayıf olduğu için renk de pembe olduğu için belindeki kemer boyu vs 18 den daha küçük duruyor. Ben yazımda siyah uzun diye bahsettim siyah uzun milyonlarca elbise var bahsettiğimin hangisi olduğunu nerden bilip ve "o klasik yaşından büyük görünmeye çalışan kız" lardan olduğum konusunda karar kıldınız ben anlamadım? Ve saygısızlık etmek istemiyorum büyüğüm olduğunuz için konu benim değil ben elbisemin resmini koyup yorumlara açmadım? Son olarak da o gecede "sizin yaş grubunuz bayanlar" değil ben ve benim gibi düşünecek yaşıtlarım olacak. Yani o gün bana veya başka birine "canım kusura bakma ama sen o klasik kızlara benzemişsin hani şu Olgun görünmeye çalışan" diyen biri olmayacak. Elbisem yıldırım Güngör 2014 yaz koleksiyonundan bir elbise çok merak ediyorsanız bakmanız için. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yine söylüyorum canım boyunu kısalt fiziğin gayet uygun giy minini o gecenin en güzel kızı ol. Lise mezuniyeti bu hayatımızda 1 kez yaşanıyor. Her şey içine sindiği gibi olmalı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben zaten 30 yaşındayız ama sen 18 lik görünmüşsün demedim ki. Kız zayıf olduğu için renk de pembe olduğu için belindeki kemer boyu vs 18 den daha küçük duruyor. Ben yazımda siyah uzun diye bahsettim siyah uzun milyonlarca elbise var bahsettiğimin hangisi olduğunu nerden bilip ve "o klasik yaşından büyük görünmeye çalışan kız" lardan olduğum konusunda karar kıldınız ben anlamadım? Ve saygısızlık etmek istemiyorum büyüğüm olduğunuz için konu benim değil ben elbisemin resmini koyup yorumlara açmadım? Son olarak da o gecede "sizin yaş grubunuz bayanlar" değil ben ve benim gibi düşünecek yaşıtlarım olacak. Yani o gün bana veya başka birine "canım kusura bakma ama sen o klasik kızlara benzemişsin hani şu Olgun görünmeye çalışan" diyen biri olmayacak. Elbisem yıldırım Güngör 2014 yaz koleksiyonundan bir elbise çok merak ediyorsanız bakmanız için. Teşekkür ederim yorumlarınız için.

Yine söylüyorum canım boyunu kısalt fiziğin gayet uygun giy minini o gecenin en güzel kızı ol. Lise mezuniyeti bu hayatımızda 1 kez yaşanıyor. Her şey içine sindiği gibi olmalı

tabi ki elbiseyi görmedim ama ben şahsen lise mezuniyetine siyah uzun sırtı açık bir elbiseyi yakıştırmam. bir de topuz ve stiletto ayakkabıyla. dediğim gibi herkesin kendi zevki.

ben lisedeyken bizim lisede de daha kadınsı giyinen kızlar vardı ve diğer kızlar benim gibi düşünüyordu. sonuçta bütün o yaş grubundaki herkes aynı düşünmez. ben de görünce demeden geçemedim. konu sahibine zaten daha önce yorum yapmıştım.

ama sonuçta senin zevkin. zevkler renkler tartışılmaz. yanlış anlaşılmak istemem görünce düşüncemi yazmadan geçemedim.

tabi her şeyden önemlisi senin içine sinmesi. senin içine sindiyse zaten arkadaşların da böyle giyineceklerse sorun yok. iyi eğlenceler.

tabi ki elbiseyi görmedim ama ben şahsen lise mezuniyetine siyah uzun sırtı açık bir elbiseyi yakıştırmam. bir de topuz ve stiletto ayakkabıyla. dediğim gibi herkesin kendi zevki.

ben lisedeyken bizim lisede de daha kadınsı giyinen kızlar vardı ve diğer kızlar benim gibi düşünüyordu. sonuçta bütün o yaş grubundaki herkes aynı düşünmez. ben de görünce demeden geçemedim. konu sahibine zaten daha önce yorum yapmıştım.

ama sonuçta senin zevkin. zevkler renkler tartışılmaz. yanlış anlaşılmak istemem görünce düşüncemi yazmadan geçemedim.

tabi her şeyden önemlisi senin içine sinmesi. senin içine sindiyse zaten arkadaşların da böyle giyineceklerse sorun yok. iyi eğlenceler.

Yazdığım yorumu düzgün anlamamıssınız. Stiletto ve topuz konuyu açan arkadaşıma önerimdi. Saçımı "toplu" yaptırıcam dedim ve stilettodan bahsetmedim. Stiletto genelde kısa elbiselerde tercih ediliyor. Teşekkürler.

Yazdığım yorumu düzgün anlamamıssınız. Stiletto ve topuz konuyu açan arkadaşıma önerimdi. Saçımı "toplu" yaptırıcam dedim ve stilettodan bahsetmedim. Stiletto genelde kısa elbiselerde tercih ediliyor. Teşekkürler.

stiletto diye yazınca aklımda öyle kalmış. stiletto giymesen de fikrim değişmez. herkesin kendi zevki neticede.

stiletto genelde kısa elbiselerde tercih ediliyormuş görüyor musun 18 yaşında kızdan moda dersleri alıyoruz.

yorum yazdığıma yazacağıma pişman oldum. sonuçta herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. biri giyinir çıkar kendini beğenir diğerleri ay ne rüküş der. benim hatam senin yorumuna yorum yapmak oldu. ne giydiğin beni ilgilendirmezdi kusura bakma.

daha fazla uzatmıcam. umarım istediğin gibi bir mezuniyet olur.

Eki Görüntüle 1135200
Evdeki beyaz ayakkabılarımla denedim fotoğrafıda yukarıda ama birkaç arkadaşım çok sırıttı rengi dedi kararsız kaldım açıkçası
:44:

kırık beyaz yada krem renk ayakkabı olmalı...
birde belindeki pullar keşke olmasaymış..ama değişmeyeceği için saçlarınızı ve makyajınızı çok güzel yapın

stiletto diye yazınca aklımda öyle kalmış. stiletto giymesen de fikrim değişmez. herkesin kendi zevki neticede.

stiletto genelde kısa elbiselerde tercih ediliyormuş görüyor musun 18 yaşında kızdan moda dersleri alıyoruz.

yorum yazdığıma yazacağıma pişman oldum. sonuçta herkes her şeyi beğenecek diye bir şey yok. biri giyinir çıkar kendini beğenir diğerleri ay ne rüküş der. benim hatam senin yorumuna yorum yapmak oldu. ne giydiğin beni ilgilendirmezdi kusura bakma.

daha fazla uzatmıcam. umarım istediğin gibi bir mezuniyet olur.
Siz bana iyi eğlenceler dediniz ben de teşekkür ettim bitti neden hala uzatmaya devam ediyorsunuz ? Evet mezuniyet balomuz var bundan dolayı araştırdık baktık ne nasıl olur diye nasıl giyinelim diye stilettonun da genelde kısa elbiselerde tercih edildiğini öğrendim. Neden hala konuda bu şekilde yorumlar yapmaya devam ediyorsunuz ? Kız konuyu açtığına açacağına pişman oldu bence. Uzamaması daha iyi kesinlikle. Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama benim gibi 18 yaşında biriyle böyle bir polemiğe girmeniz yanlış bence. Hı pardon "o kızlar" danım ya ben siz öyle söylediniz ondan giriyorsunuz afedersiniz. Bu mesele hakkında gerçekten bak bak 18 yaşında kızdan moda dersi alıyoruz şeklinde düşünseniz cevap yazma tenezzülünde bile bulunmaz, güler geçerdiniz. Önceki mesajlarınıza baktım nerdeyse her konuda başkalarının yorumlarına yorum yapıp müdahale edip tepki almışsınız. Daha fazla uzatıp kızın konusunu mahvetmeye gerek yok. İyi günler.

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1401372873.923622.webp

Canım bak bu şekilde bi ayakkabı tercih edebilirsin uygun renklerde. Ben çok beğendim açıkcası tabi daha uygun fiyatlarda olursa daha iyi olur :D

Back
X