Mezuniyet

jeneregretterien

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2014
19
2
1
İstanbul
Merhabalar mezuniyetim icin elbise arayisindayim. Istanbulda iyi bir lisede okuyorum ve ihtisamli bir yerde mezuniyet olucak. Ben de uzun elbise almayi dusunerek abiyecileri gezdim ancak hepsi ayni. Bu durum canimi cok sikti ben de mecbur hazir giyim markalarina baktim. Almayi dusundugum elbise bu kirmizi sizce nasil? Uzun boylu sayilirim kumralim ne tarz ayakkabi canta kullanmaliyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1401378979777.webp
    $1401378979777.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 98
  • $1401378998701.webp
    $1401378998701.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 96
  • $1401379016826.webp
    $1401379016826.webp
    3,7 KB · Görüntüleme: 85
Merhabalar mezuniyetim icin elbise arayisindayim. Istanbulda iyi bir lisede okuyorum ve ihtisamli bir yerde mezuniyet olucak. Ben de uzun elbise almayi dusunerek abiyecileri gezdim ancak hepsi ayni. Bu durum canimi cok sikti ben de mecbur hazir giyim markalarina baktim. Almayi dusundugum elbise bu kirmizi sizce nasil? Uzun boylu sayilirim kumralim ne tarz ayakkabi canta kullanmaliyim. Fikirlerinizi bekliyorum.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dağınık topuz siyah stiletto

Annem de aynısını söyledi ancak yeni nesil mezuniyet baloları malum.

iPod touch 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum, yeni nesilden sayilirim ben de :ssz:
Daha şeker birşey bak bence cçok kadinsi birşey bu, gecelik gibi..
Yasin en fazla 19dur çok siritir, komik durur bence.

Son düzenleme:
Canım kırılma ama bu anca gecelik niyetine giyilir :) Daha yaşına uygun ve hoş modeller bak bence. Yine mini olsun ama rengi böyle kırmızı olmasın bence.

Canım kırılma ama bu anca gecelik niyetine giyilir :) Daha yaşına uygun ve hoş modeller bak bence. Yine mini olsun ama rengi böyle kırmızı olmasın bence.

Öyle mi dersiniz ya o dekoltesinden mi gecelik dediniz ben de dekolteyi beğenmiştim de :)

Öyle mi dersiniz ya o dekoltesinden mi gecelik dediniz ben de dekolteyi beğenmiştim de :)

Dekolte, renk bi araya gelince ortaya kötü bi görüntü çıkmış. Özellikle yaşına göre çok fazla bence. Ben partiye katılsam böyle bi elbiseyle kız görsem çok kötü olduğunu düşünürüm açıkçası , rüküş bi elbise :)

Biliyorum, yeni nesilden sayilirim ben de :ssz:
Daha şeker birşey bak bence cçok kadinsi birşey bu, gecelik gibi..
Yasin en fazla 19dur çok siritir, komik durur bence.

Haklısınız ama inanın herkesin elbisesi böyle altı tüllü müllü şeyleri de kendime yakıştırmıyorum aslında uzun alsam daha mutlu olucam da pes ettim artık :)

Mezuniyet balolarında uzun elbiseleri pek sevmiyorum ben. Küçük kadınlar gibi oluyorlar. Bu elbise için dekolteler ayrı ayrı çok güzel, ama ikisi bir araya gelince biraz fazla olmuş sanki yaşına göre. Çok beğendiysen giyebilirsin, ama bi taraftan dekolte verirsen diğer taraftan vermemelisin bence.

Şöyle cici bir elbise daha hoş olur sana

Eklentiler

• $Screenshot_2014-03-03-14-34-45-1.webp
    $Screenshot_2014-03-03-14-34-45-1.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 59
Bende 19 yaşındayım geçen yıl mezun oldum liseden şuan ünideyim..
Yeni jenarasyonum yani :1:
Ben açıkçası bu elbiseyi hiç beğenmedim hele o önündeki püskül gibi şey çok iğreti duruyor. Birde yan tarafındaki bel dekoltesi de aynı şekilde.
Ha yaşın 25-30 arası olsa tamam ama 18-19 yaş için bu çok kaba durur.
Benim mezuniyetimde ben lacivert beyaz uzun bi elbise giymiştim.
Göğüs kısmı belirgindi tam göğsün altında lacivert parlak bi kemer gibi bi detayı vardı ip askılıydı.
Alt kısmı uzun beyaz ve lacivertten kareler gibi bi deseni vardı.
Saçlarımı da yarı toplanık gibiydi tamamı maşa.
Mavili tonlarda da bi göz makyajı yapmıştı kuaförüm.
Gören herkes çok çok çok beğenmişti.
Tanıdığım tanımadığım herkes
-Çok güzel olmuşsun.
-MaşALLAH
-Prenses gibi olmuşsun diyip durdu :16:
Benim beğenmediğim noktam sadece makyajımdı o kadar.
Elbisede gayette şıktı saçlarımda bakır gibi bişeydi geçen sene :34:
Fotosunu atabilirim istersen..

Bu elbiseye benzerde bi arkadaş giymişti ve herkes çok kötü ve yaşına yakışmadığını söylüyordu..
Halbuki kız oldukça güzeldi :27:

Mezuniyet balolarında uzun elbiseleri pek sevmiyorum ben. Küçük kadınlar gibi oluyorlar. Bu elbise için dekolteler ayrı ayrı çok güzel, ama ikisi bir araya gelince biraz fazla olmuş sanki yaşına göre. Çok beğendiysen giyebilirsin, ama bi taraftan dekolte verirsen diğer taraftan vermemelisin bence.
Annem de aynısı dedi ama yeni elbiselerin her yerinde bir pencere var en azından boyu aşırı kısa değil

Bende 19 yaşındayım geçen yıl mezun oldum liseden şuan ünideyim..
Yeni jenarasyonum yani :1:
Ben açıkçası bu elbiseyi hiç beğenmedim hele o önündeki püskül gibi şey çok iğreti duruyor. Birde yan tarafındaki bel dekoltesi de aynı şekilde.
Ha yaşın 25-30 arası olsa tamam ama 18-19 yaş için bu çok kaba durur.
Benim mezuniyetimde ben lacivert beyaz uzun bi elbise giymiştim.
Göğüs kısmı belirgindi tam göğsün altında lacivert parlak bi kemer gibi bi detayı vardı ip askılıydı.
Alt kısmı uzun beyaz ve lacivertten kareler gibi bi deseni vardı.
Saçlarımı da yarı toplanık gibiydi tamamı maşa.
Mavili tonlarda da bi göz makyajı yapmıştı kuaförüm.
Gören herkes çok çok çok beğenmişti.
Tanıdığım tanımadığım herkes
-Çok güzel olmuşsun.
-MaşALLAH
-Prenses gibi olmuşsun diyip durdu :16:
Benim beğenmediğim noktam sadece makyajımdı o kadar.
Elbisede gayette şıktı saçlarımda bakır gibi bişeydi geçen sene :34:
Fotosunu atabilirim istersen..

Bu elbiseye benzerde bi arkadaş giymişti ve herkes çok kötü ve yaşına yakışmadığını söylüyordu..
Halbuki kız oldukça güzeldi :27:
Elbisenizi çok merak ettim buraya mı ekleyeceksiniz çok sevinirim ya uzun elbise denedim hani dar inen modellerden ama istanbuldaki tüm abiyecilerde aynı şey pişti olmak da istemem çok beğendiğim de oldu ama alamadım malesef :(

Back
X