mezuniyetinde ne giydin?

Bir de fotodan yanlış anlamadıysam uzun boylusun, şifon tulum giymeye ne dersin ?

Bütçen varsa bcbg max azria da da güzel şeyler oluyor, nerdesin bilmiyorum ama Ankara da mağazasını gördüm bir yerde.

elbise elbise elsbise elbise elbise elbise... şu dünyada maksimum 2 mezuniyet yaşayacaksın harcama..

Tarzın nedir önce bunu belirlemek lazım, ona göre fikir yürütelim derim. Ben şifon elbise tercih ederim lise mezuniyeti olan bir genç kız için ama bu senin tarzın değilse, elbisenin içinde kendini rahat hissetmezsin.

Benim lise mezuniyet elbisem böyle bir şeydi mesela.
Yakası açık askılıydı alt kısmı aynen bu şekildi kumaşı şifon değildi şuan hatırlamıyorum ama değişik ve kaliteli bir kumaştan yapılmıştı sönük durmuyordu yani.
Genellikle lisede mini şifon uçuş uçuş şeyler yaşınıza daha uygun olur. Uzun tercih etmeyin derim.

Mezuniyetinizin nerede yapılacağı önemli.
Eğer mezuniyetiniz bir balo salonunda gerçekleşecekse tuvalet ya da elbise giymeniz çok daha uygun olur.
Açık havada bir mekan tercih edilmişse, daha uçuş uçuş elbiseler tercih edilir.
Eğlence klübü bir yerde ise, dediğiniz gibi büstiyer-etek -jean tercih edebilirsiniz.
Benim lise mezuniyetim, şehrin önde gelen otellerinin birinde, balo salonundaydı.
Bu sebeple tuvalet giymiştim.
Ardından after party için çeşmeye, klübe gidildi.
Orada da mini elbise tercih etmiştim.

Arkadaşlar lise mezuniyete elbise mi yoksa Jean gömlek bustiyer gibi bi kombin mi secsem bilmiyorum siz neler giydiniz tavsiyeniz var mi? Teşekkürler şimdiden :)
Bence bu tarz seyler daha guzel olur :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-27-02-36-10-1.webp
    31,4 KB · Görüntüleme: 145
  • Screenshot_2015-04-27-02-37-51-1.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 136
  • Screenshot_2015-04-27-02-36-48-1.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 151
Arkadaşlar lise mezuniyete elbise mi yoksa Jean gömlek bustiyer gibi bi kombin mi secsem bilmiyorum siz neler giydiniz tavsiyeniz var mi? Teşekkürler şimdiden :)
He eger dersen ki ben farkli olmak istiyorum pin up tarzina ne dersin ? Saclarina da boyle kirmizi bir bant makyaj sadece kuyruklu eyeliner ve kirmizi ruj elbisenin altina kirmizi dolgu topuklar :)

Eklentiler

• Screenshot_2015-04-27-02-36-20-1.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 139
  • Screenshot_2015-04-27-02-36-20-1.webp
    44,3 KB · Görüntüleme: 126
  • Screenshot_2015-04-27-02-43-11.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 144
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…