- 26 Nisan 2015
- 14
- 1
- 30
- Konu Sahibi evsizzengin
Arkadaşlar lise mezuniyete elbise mi yoksa Jean gömlek bustiyer gibi bi kombin mi secsem bilmiyorum siz neler giydiniz tavsiyeniz var mi? Teşekkürler şimdiden :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mini elbiseArkadaşlar lise mezuniyete elbise mi yoksa Jean gömlek bustiyer gibi bi kombin mi secsem bilmiyorum siz neler giydiniz tavsiyeniz var mi? Teşekkürler şimdiden :)
Elbise giymek basta cok cazipti ama sonra abiye kacabilcegini düşündümmini elbise
mini elbise
Smdi herkes abiyeyle gelecek farklı olmak istedim biraz daMezuniyeti yapacağınız yere göre değişir ama jean tercih etme bence ortama göre biraz ağır ya da hafif elbise tercih etmelisin ya da etek gömlek veya bluz tarzı bişey de olabilir
Aynen siyah istemiyorum zaten giyersem deri etek siyah olucak tabiEki Görüntüle 1509041 Eki Görüntüle 1509043
arkadaşların nasıl giyineceklermiş onlara da bir sor. bazıları çok abiye giyiyor.
sade elbise istiyorsan şöyle bir şeyler olabilir.
abiyelerin icinde jean giyersen fakrli degil siradan olursun canim. dedigim gibi tarz bi deri elbise ve botiler dusunursen hem abiyeden farkli hemde dikkat cekici olursunSmdi herkes abiyeyle gelecek farklı olmak istedim biraz da
hiç olmaz bunlarEki Görüntüle 1509044 Maskulen tercih edebilirim
Eki Görüntüle 1509046 Yoksa boyle iyi mi bu fazla mi
Asil deri elbise ve deri buti zorlamasini yaparak siradan olurum abiye giymiceksem tercihim bu olmaz kusuruma bakma ama tesekkur ederim :)şuradan rin icinde jean giyersen fakrli degil siradan olursun canim. dedigim gibi tarz bi deri elbise ve botiler dusunursen hem abiyeden farkli hemde dikkat cekici olursun
Elbise tercih et ama bu eklediklerin gibi giyme Yaşından çok büyük gösterirsin.Şifon elbise tercih edebilirsin yaz mevsimi geliyor sonuçta.Saçlarınıda Perma yaptırma yaşına uygun saç modeli yaptır.Eki Görüntüle 1509044 Maskulen tercih edebilirim
Eki Görüntüle 1509046 Yoksa boyle iyi mi bu fazla mi
ne demek. tamamen tercih meselesi diyelimAsil deri elbise ve deri buti zorlamasini yaparak siradan olurum abiye giymiceksem tercihim bu olmaz kusuruma bakma ama tesekkur ederim :)