Mfk gebeleri var mı?

Arkadaşlar ben adet tarihinin 2nci günü eş paketine başladım ama bu sabah itibari ile 4ncu gün oluyor sadece kahverengi lekenmeler geliyor , adettim sökülmedi böyle bir durum yaşayan var mı ? Test yapmadım sökülürüm nasılsa diye.

İyi günler, siz test yapin belki gebesiniz,şimdiye kadar böyle lekelenme oldu mu hiç?

Bende panecea bee ve sirke kullandım hamıle degılım test yaptım ama adetim 1 gün gecıktı şiddetli bel agrısı yasadım agrılarım gecti ama hala olamadım siz böyle seyler yasadınız mı
Merhaba canım,
Ben 2. ay eş paketine devam ediyorum yaklaşık 1.5 ay oldu kullanalı şiddetli bel ağırısı bende yaşıyorum adetimi 2 gün geçti reglim yok bugun kaset test yaptım birşey cıkmadı negatif ama cumartesi günü doktora gideceğim . Bakalım bişiler işe yarıyormu

İyi günler, geçen ay adetiniz geciktimi?yoksa kullandiktan sonra ilk kez mi adet olacaksıniz?söktürücü içmeyin bekleyin geç döllenme ola bilir

İyi günler, geçen ay adetiniz geciktimi?yoksa kullandiktan sonra ilk kez mi adet olacaksıniz?söktürücü içmeyin bekleyin geç döllenme ola bilir
Şöyle izah edeyim 12 mayısta kullanmaya başladım ben eş paketi + advictor + adalis 19 mayısta adetimi gördüm. Döngüm 38 gün. 26 hazirana denk geliyordu olmadım. Kimyasal ilaç kullanmıyorum hiç bir şekilde. Advictorum ve adalisim bitti eş paketim daha var haftasonu hastaneye gittikten sonuclara baktıktan sonra duruma göre yine alacağım.

Aha anladim, İnşaAllah gebelik olur bizi de haberdar et lütfen

Kızlar ben mfk gebesi değilim ama hamile olduğumu öğrendim dün fodega kullanıyordum zaten fodega,minera,adendo aldım bi ara canlı yayınında demişti not almıştım bende çok da bilmiyorum başka eklemem gereken bir şey var mıdır bilgisi olan bilgilendirebilir mi acaba?

Tebrikler sağlıkla kucaginiza almak nasip olsunadendo, fodega, minera yeterli, nasıl hamile kaldiniz?tedavi mi?kendiligindenmi

Kilo verebildiniz mi peki adalis ve advictor kullanırken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…