Hayır hıc gecıkme olmazdı aksıne 2 gün erken olurdum hep 2 gün gecikti suan ve hıc agrım falanda yok kan versem miİyi günler,adetiniz ne zamandi?ne kadar gecikti?şimdiye kadar hiç gecikme oldumu adetinizde?
Gecikme 1hafta olsun sonra yeniden idrar testi yapinHayır hıc gecıkme olmazdı aksıne 2 gün erken olurdum hep 2 gün gecikti suan ve hıc agrım falanda yok kan versem mi
Dayanamıyorum acaba tekrar idrar mı yapsam başka bi başlıkta gecıkme yaşayan çok kişi gördüm mfk ürünlerini kullanıp negatif olup gecıkme yaşayan sayısı çokGecikme 1hafta olsun sonra yeniden idrar testi yapin
Evet gecikme yaşayanlar olmuş,yap bi tane rahatla)Dayanamıyorum acaba tekrar idrar mı yapsam başka bi başlıkta gecıkme yaşayan çok kişi gördüm mfk ürünlerini kullanıp negatif olup gecıkme yaşayan sayısı çok
Kan verdim sonucu paylşırm:)Evet gecikme yaşayanlar olmuş,yap bi tane rahatla)
Hayirli haberlerini bekliyorum, inşaallah gebelik olurKan verdim sonucu paylşırm:)
0 çıktı :) görmeye alıştım artıkk ama neden olmuyorum bılmıyorumHayirli haberlerini bekliyorum, inşaallah gebelik olur
Ne çabuk çıktı0 çıktı :) görmeye alıştım artıkk ama neden olmuyorum bılmıyorum
Bende aynı seyler oldu sımdı hasta oldum :)Merhaba bnde kullniyorum adetime 9gun kldi dünden beri adet ağrım oluyr göğüste hafif şişlik vr erken mi adet olucm acaba bu kadar erken belirti hiç olmzdi
Özel hastanede 20 dk da cıkıyor canmNe çabuk çıktıüzülme hakkinda hayirlisi
Üzülme, inşaallah tez zamanda gebe kalırsın,benim durum biraz karışık amaBende aynı seyler oldu sımdı hasta oldum :)
Aha anladim,ben şimdiye kadar hiç kan tahlili yaptirmadim,o yüzden bilmiyorum))Özel hastanede 20 dk da cıkıyor canm
Bende aynı seyler oldu sımdı hasta oldum :)öylemi gunundemi oldunuz
Siz bel ağrısı demişsiniz hiç bel ağrım yok benim ama gebeler belirtiniz neydi herkes yazsa keşkeBende aynı seyler oldu sımdı hasta oldum :)
Gebelik belirtisi herkeste aynı olmuyor ki, mesela birinde bel ağrısı, göğüs şişkinliyi oluyor, akıntı olmuyor.Ötekinde akıntı oluyor hiç bir ağrı sızı olmuyor,ben ilk hamileliyimde adet ağrısı yaşadim bel ve karnim kopacak gibi agriyorduSiz bel ağrısı demişsiniz hiç bel ağrım yok benim ama gebeler belirtiniz neydi herkes yazsa keşke
benm ılıskıden 3 gün sonra agrılarım basladı cok baska agrılardı yasamadıgım bu sefer oldu diye cok umutlanmıstm adet günüm şiddetli bel agrısı meme ucu batma hassaslık belirginlik en barizi bel eklem ve karn agrısıydı adetim de ıkı gün gecıkınce umutlandım testler negatif sımdı hasta oldum sandım ama kahve lekelenme var kan akmadı akacakmıs gibid durmuyor umarım kist yapmamıştır hocann bı resminin altında kist yaptıgına dair bı kaç yorum okudum suan tırstımmSiz bel ağrısı demişsiniz hiç bel ağrım yok benim ama gebeler belirtiniz neydi herkes yazsa keşke
Ben iki gebelik yaşadım ikisindede kasığımda yumurtlama snrasi enfeksiyon ağrısı oldu ve göğüs ucu bu biraz farklı bide üründen olabilir die sordum insan herşeyi dusunuyr işte umutGebelik belirtisi herkeste aynı olmuyor ki, mesela birinde bel ağrısı, göğüs şişkinliyi oluyor, akıntı olmuyor.Ötekinde akıntı oluyor hiç bir ağrı sızı olmuyor,ben ilk hamileliyimde adet ağrısı yaşadim bel ve karnim kopacak gibi agriyordu
Ya belki lekelenmen olmustr ilk hamileliğimde bnde oldu açık pembeydi adet günü gldi bir damla ama kahvede olabiliyormuş inşallah kist değilde yada adetle atarsınız öyleyse bilebenm ılıskıden 3 gün sonra agrılarım basladı cok baska agrılardı yasamadıgım bu sefer oldu diye cok umutlanmıstm adet günüm şiddetli bel agrısı meme ucu batma hassaslık belirginlik en barizi bel eklem ve karn agrısıydı adetim de ıkı gün gecıkınce umutlandım testler negatif sımdı hasta oldum sandım ama kahve lekelenme var kan akmadı akacakmıs gibid durmuyor umarım kist yapmamıştır hocann bı resminin altında kist yaptıgına dair bı kaç yorum okudum suan tırstımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?