Mfk gebeleri var mı?

Dayanamıyorum acaba tekrar idrar mı yapsam başka bi başlıkta gecıkme yaşayan çok kişi gördüm mfk ürünlerini kullanıp negatif olup gecıkme yaşayan sayısı çok
Evet gecikme yaşayanlar olmuş,yap bi tane rahatla)

Merhaba bnde kullniyorum adetime 9gun kldi dünden beri adet ağrım oluyr göğüste hafif şişlik vr erken mi adet olucm acaba bu kadar erken belirti hiç olmzdi

Siz bel ağrısı demişsiniz hiç bel ağrım yok benim ama gebeler belirtiniz neydi herkes yazsa keşke
Gebelik belirtisi herkeste aynı olmuyor ki, mesela birinde bel ağrısı, göğüs şişkinliyi oluyor, akıntı olmuyor.Ötekinde akıntı oluyor hiç bir ağrı sızı olmuyor,ben ilk hamileliyimde adet ağrısı yaşadim bel ve karnim kopacak gibi agriyordu

Siz bel ağrısı demişsiniz hiç bel ağrım yok benim ama gebeler belirtiniz neydi herkes yazsa keşke
benm ılıskıden 3 gün sonra agrılarım basladı cok baska agrılardı yasamadıgım bu sefer oldu diye cok umutlanmıstm adet günüm şiddetli bel agrısı meme ucu batma hassaslık belirginlik en barizi bel eklem ve karn agrısıydı adetim de ıkı gün gecıkınce umutlandım testler negatif sımdı hasta oldum sandım ama kahve lekelenme var kan akmadı akacakmıs gibid durmuyor umarım kist yapmamıştır hocann bı resminin altında kist yaptıgına dair bı kaç yorum okudum suan tırstımm

Ben iki gebelik yaşadım ikisindede kasığımda yumurtlama snrasi enfeksiyon ağrısı oldu ve göğüs ucu bu biraz farklı bide üründen olabilir die sordum insan herşeyi dusunuyr işte umut

Ya belki lekelenmen olmustr ilk hamileliğimde bnde oldu açık pembeydi adet günü gldi bir damla ama kahvede olabiliyormuş inşallah kist değilde yada adetle atarsınız öyleyse bile

Arkadaşlar bugün adet oldum eş paketi almıştım gebe kalanlar siz ne zaman başlamıştınız adet bitince mi yoksa adet olunca kullandınız mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…