- 6 Mart 2019
- 964
- 224
- 103
- 27
Sağlıkla kucağına al canımEş paketi (bal karışımı,panacea,fodega,magnezyum)
Ürünleri sipariş verirken doktora danıştınız mı yoksa direk satın mı aldınız?Eş paketi (bal karışımı,panacea,fodega,magnezyum)
Ay mutlaka yazın gelişmeleriTebrikler ne kullandınız bende 1.5 ay mfk bal kullanmıstım olmadı bu ay 15 gündür eş paketine başladık heycanla bekliyorum
Merhaba.mfk ne ki?İyi günler her kese ,mfk yöntemi ile gebe kalanlar var mı?hangi ürünleri kullandiniz?
Hangi eş paketi almıştın canım ? Man women mu yoksa panacea , fodega vs olan eş paketimi ? Ve kaç ay kullandın kuzum? Sağlıkla kucağına alMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta HCG 84 çıktı bende mfk gebesiyim
Çok teşekkür ederim canımHangi eş paketi almıştın canım ? Man women mu yoksa panacea , fodega vs olan eş paketimi ? Ve kaç ay kullandın kuzum? Sağlıkla kucağına al
Amin canım dualarında bizi unutmaÇok teşekkür ederim canım
Panecea fodega bee olanı aldık 1 ay kullandık canım tez vakitte size de isteyen herkese de şifa olsun inşallah
Merhaba sonuc nedir acaba inşallah olumlu sonuclar almissinizdirResmini ekledim
Merhaba salı günü kan verdim beta HCG 84 tü yarın tekrar vereceğimMerhaba sonuc nedir acaba inşallah olumlu sonuclar almissinizdirsakincasi yoksa bilgi alabilirmiyim sizden
Merhaba eş paketi olarak mfk man mfk women mı yoksa kapsüllü olan eş paketi mi tercih etmiştinizBenimde adetim 3-4 mayıs gibi geldi. Bugun akşam eş paketinr başlayacağım inşallah kısa sürede haber alırım
Sizin ilk ay denemeniz mi? İlave kullandıklarınız var mı peki
merhaba canım hayırlı olsun cok sevındım . Hangi ürünleri kullandın ve ilişki nasıl oldu ? Bende denıyorumMerhaba arkadaşlar bugün kan verdim beta HCG 84 çıktı bende mfk gebesiyim
Merhaba canim hayirli olsun 1 ay mi kullandiniz bende yeni sipariş verdim ama benimki man women plus herkes bee paketini almis kafam karisti acaba ondan mi alsaydim uygunda bir sey degilMerhaba canım teşekkür ederim panecea fodega bee setini kullandık ilişki 2 3 şeklinde oldu
Merhaba canım evet 1 ay kullandık ama hocamız macun karışımıyla eş paketi aynı diyor içini ferah tut inan olacak inşallahMerhaba canim hayirli olsun 1 ay mi kullandiniz bende yeni sipariş verdim ama benimki man women plus herkes bee paketini almis kafam karisti acaba ondan mi alsaydim uygunda bir sey degil
İnşAllah canim evet bende oyle dedigi icin karisimdan aldim ama tereddutte kaalmistimMerhaba canım evet 1 ay kullandık ama hocamız macun karışımıyla eş paketi aynı diyor içini ferah tut inan olacak inşallah
canım selam bende eş paketini kullanıyorum hap olarak aynı şekilde eşimde öyle kullanıyr regli bitiminde başladık 3-2 olarak suanda 4. ilişkideyiz . Sen artı bırsey yaptın mıMerhaba canım teşekkür ederim panecea fodega bee setini kullandık ilişki 2 3 şeklinde oldu
Ben bal olan paketinden aldım ancak temekte cok zorlanıyorum sevmediğim için bu sebeple hapla olan paketide almayı düşünüyorumMerhaba eş paketi olarak mfk man mfk women mı yoksa kapsüllü olan eş paketi mi tercih etmiştiniz
Bende panecea bee ve sirke kullandım hamıle degılım test yaptım ama adetim 1 gün gecıktı şiddetli bel agrısı yasadım agrılarım gecti ama hala olamadım siz böyle seyler yasadınız mıKızlar merhaba bende doktoru bayadır takip ediyorum. Dün ürünlerim geldi bugün başladım ama en son adetimi 29 martta oldum hamile değilim adetim gecikti.
Eş paketi + adalis + advictor aldım birde detoks sirkesi geldi hediye. Doktor direk başla ilaçlara dedi. adet söktürücü falan kullan demedi direk kullanmaya başladım.
Herşeyin hayırlısı. Sizler neler durumdasınız. bu bal ve vitaminden bahsetmişizin bunları ekstra mı alacaz
İyi günler,adetiniz ne zamandi?ne kadar gecikti?şimdiye kadar hiç gecikme oldumu adetinizde?Bende panecea bee ve sirke kullandım hamıle degılım test yaptım ama adetim 1 gün gecıktı şiddetli bel agrısı yasadım agrılarım gecti ama hala olamadım siz böyle seyler yasadınız mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?