Mfk gebeleri var mı?

Hangi eş paketi almıştın canım ? Man women mu yoksa panacea , fodega vs olan eş paketimi ? Ve kaç ay kullandın kuzum? Sağlıkla kucağına al
Çok teşekkür ederim canım
Panecea fodega bee olanı aldık 1 ay kullandık canım tez vakitte size de isteyen herkese de şifa olsun inşallah

Benimde adetim 3-4 mayıs gibi geldi. Bugun akşam eş paketinr başlayacağım inşallah kısa sürede haber alırım
Sizin ilk ay denemeniz mi? İlave kullandıklarınız var mı peki
Merhaba eş paketi olarak mfk man mfk women mı yoksa kapsüllü olan eş paketi mi tercih etmiştiniz

Merhaba canım teşekkür ederim panecea fodega bee setini kullandık ilişki 2 3 şeklinde oldu

Merhaba canım teşekkür ederim panecea fodega bee setini kullandık ilişki 2 3 şeklinde oldu
Merhaba canim hayirli olsun 1 ay mi kullandiniz bende yeni sipariş verdim ama benimki man women plus herkes bee paketini almis kafam karisti acaba ondan mi alsaydim uygunda bir sey degil

Merhaba canim hayirli olsun 1 ay mi kullandiniz bende yeni sipariş verdim ama benimki man women plus herkes bee paketini almis kafam karisti acaba ondan mi alsaydim uygunda bir sey degil
Merhaba canım evet 1 ay kullandık ama hocamız macun karışımıyla eş paketi aynı diyor içini ferah tut inan olacak inşallah

Merhaba canım evet 1 ay kullandık ama hocamız macun karışımıyla eş paketi aynı diyor içini ferah tut inan olacak inşallah
İnşAllah canim evet bende oyle dedigi icin karisimdan aldim ama tereddutte kaalmistim

canım selam bende eş paketini kullanıyorum hap olarak aynı şekilde eşimde öyle kullanıyr regli bitiminde başladık 3-2 olarak suanda 4. ilişkideyiz . Sen artı bırsey yaptın mı

Bende panecea bee ve sirke kullandım hamıle degılım test yaptım ama adetim 1 gün gecıktı şiddetli bel agrısı yasadım agrılarım gecti ama hala olamadım siz böyle seyler yasadınız mı

Bende panecea bee ve sirke kullandım hamıle degılım test yaptım ama adetim 1 gün gecıktı şiddetli bel agrısı yasadım agrılarım gecti ama hala olamadım siz böyle seyler yasadınız mı
İyi günler,adetiniz ne zamandi?ne kadar gecikti?şimdiye kadar hiç gecikme oldumu adetinizde?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…