Mfk gebeleri var mı?

Nasipse bende başlayacağım yarın 3+2+3+2 yöntemi nedir?
Eger ilişki 8ci gün bitdiyse ,3+4+3 deyerlendiriyorsun,Bu gün ultrasona gitdim yumurta çatlamış, endometrium 15mm olmuş ,regl günüme kadar meraktan ölücem aceba hamilemiyim diye

Regl bitdiyi güne göre değişiyor,mesela adetin 7ci-10cu-12ci-15ci-17ci-20ci günleri ilişki oluyor ,bu 3+2+3+2 kural olmazsa olmazı
Benimde adetim 3-4 mayıs gibi geldi. Bugun akşam eş paketinr başlayacağım inşallah kısa sürede haber alırım
Sizin ilk ay denemeniz mi? İlave kullandıklarınız var mı peki

Benimde adetim 3-4 mayıs gibi geldi. Bugun akşam eş paketinr başlayacağım inşallah kısa sürede haber alırım
Sizin ilk ay denemeniz mi? İlave kullandıklarınız var mı peki
İnşaallah ilk ayda kalırsınızevet canim ilk denemem,ben doktorun ürünlerini değil,videoda söylediği vitaminleri aldim,folic acid, d3k2, tüm vitaminlerin karışımı ilaç ve arı sütü karışımi içiyorum.Reglın 19cu günü herşey
4-4lük, 21mayıs adet günüm bakalim nolucak

Aslında benim 18 haftalık ikiz tüp bebek kaybım var sonraki 3 tane embriyo tramsferimde tutmadı , doğal hiç gebe kalamadım daha önce saf arısütü buldu abim özel çiftlikten onunlada kalamadım açıkcası yeniden tüp bebek tedavisine başlamadan dinlenme arasında değerlendirmek istedim. Bende vitamin takviyesi yapmaya başlıyım en iyisi. Bi umut belki olur bu sefer

Ah canim neden kayb etdiniz?Rabbim tez zamanda hayirli evlatlar nasip etsin YouTube da mfk yöntemi yazin hocanin videoları gelicek,orda detaylı şekilde anlatiyor,hangi vitaminleri nasil kullanacaginizi,umudunuzu kayb etmeyin inşaallah ki olumlu sonuç alacaksınız. Ari sütü tek kullanmayi ,alerjiniz yoksa eğer bal+polen+propolis+arı sütü karışım şəkilde kullanın eşinizle beraber

Kaybımın hiçbir sebebi yok herşey olabilir dedi doktum tansiyon ve fmf hastalıgım var belki onlardan belki değil Rabbimin sınavı dedim hep meleklerimle kavuşacağım günü sabırla bekliyorum diyorum kendime , instagramdan takip ediyordum youtube da bakayım. Şimdi ilişki günlerini hesaplamaya çalısıyorum da heralde bukadar sık ilişkiye tutar

Evet öyle vardır her işde bir hayır sabrla bekleyelim, ilişki günleri hesablama çok kolay adetin 7-10-12-15-17-20ci günleri ilişki olucak, doktorun önerdiği yöntemi bu

Evet öyle vardır her işde bir hayır sabrla bekleyelim, ilişki günleri hesablama çok kolay adetin 7-10-12-15-17-20ci günleri ilişki olucak, doktorun önerdiği yöntemi bu
Kocaman bir takvim çıkarıp yatak odasına asayım bu günlerde hazır ol diye eşim için

Kocaman bir takvim çıkarıp yatak odasına asayım bu günlerde hazır ol diye eşim için
Çok mantikli
Aklima gelmişken sorayim,ben dün ultrasona gitdim reglin 19cu günüydü, endometrium 15mm, yumurta çatlamış,ama folikul sıvısı gözükmedi,doktor söyledi ki 2gün önce çatlamış o yüzden sıvı gözukmuyor, böyle bir şey yaşadınız mi hiç?

Hayır hiç denk gelmedi benim hep kontrollerim doktorun yönlendirmesiyle oldu süreci doktorum takip etti aşılama tüp bebek oldu 20mm geldiğinde de çatlama iğnesinin yarısı yapıldı ve yumurta toplaması yapıldı. Tedavi sürecin var mı yoksa özel olarak kendin mi kontrol ettiriyorsun

Yok canim kendim özel olarak kontrol etdiriyorum.Mfk yöntemine başladıkdan sonra 2defa ultrasona gitdim, 15ci günü yumurta 21mm, 19cu gün artik kendiliyinden çatlamışdı .Sadece doktorun söylediği sıvı olmamasi aklimi kariştirdi

Kızlar selam inşallah hamilelik haberlerinizi alırız bu mfk men/sokan paketlerini mi aldınız ücret sorabilir miyim?

Kızlar selam inşallah hamilelik haberlerinizi alırız bu mfk men/sokan paketlerini mi aldınız ücret sorabilir miyim?
Selam inşaallah yok ben mfk ürünlerini almadim,doktorun ilk başlarda söylediği vitaminleri, arı sütü karışımini kullandim.D3k2 günde 5 damla,folic acid, tüm vitaminlerin karışımı ilaç ve organik -ari sütü bal polen propolis karışımı günde bir yemek kaşigi eşimle beraber kullandik.3+2+3+2 günlerini degerlendirdik.bat22 mayıs heyecan yapiyorum nasıl olucak diye

Peki sıvının olmaması gebelik oldugundan olabilir mi, hiç bir bilgim yok inşallah öyle birşeydir

Ben aldım hatta dün geldi kargom, ballı olan eş paketinden aldım 1300 tl idi yanına ilave azoperm aldım 2 adet 210 liradan , hatta 1500 tl üzerine indirim vardı neredeyse azopermler bedavaya geldi gibi oldu.
İlave olarak lale95 arkadaşımızın:) kullandığı gibi folic asit ve k d vit alıcam kredi kartının kesim gününü bekliyorum

Hayirli uğurlu olsun, inşaallah ilk deneyimde gebelik olur eş paketi içinde hangi ürünler var?panacea fodega bee varmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…