Mfk gebeleri var mı?

canlar bende katılayım bu gruba . Bende doktorun dediklerini kendim aldım d vitamini omega3 folic acid ve mfk karısımını aktarda yaptırdım kullanıyorum. İlişki 3-2-3-2 olarak değerlendirmeye başladım 3. ilişkim insallah hepimiz hamile kalırız . Beni de haberdar edin lüffen :)

Hoş geldiniz inşaallah burda olan herkes hamile kalir tez zamanda sevinirizadetinizin kaçinci günü şimdi?hangi belirtiler var?

Hoş geldiniz inşaallah burda olan herkes hamile kalir tez zamanda sevinirizadetinizin kaçinci günü şimdi?hangi belirtiler var?
ben daha yeniyim . bugün reglinin 11. günü 4 mayıs reglinin son günü ilişki günlerim ; 4-7-9 şuan için :)

Hadı inşaallah hayır haberler bekliyorum

Peki sıvının olmaması gebelik oldugundan olabilir mi, hiç bir bilgim yok inşallah öyle birşeydir
Mesajin arada karişmiş şimdi gördüm))ultrasonda doktorun söylediğine göre çatlayan gün gitseymişim sıvı görünürmüş,ama ben çatladiktan 2gun sonra gitdiğim için sıvı yokdu amma folikülün yerinde sari cisim yaranmışti , hamilelik için herşey çok ideal dedi

sen ne zaman test yapacaksın :)

sen ne zaman test yapacaksın :)
Test yapmak için dahaa çoooook erkenn)))bat 21-22mayıs ,kendime söz verdim günüm geçsin oyle test yapacağım, önceki aylarda o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki,bu ay temkinli olucam))

ve nasıl değerlendirdin neler yaptın anlatır mısın
Nisan ayında klomen+ovitrelle tedavisi oldum malesef tutmadi,bir arkadaşim tavsiyesi üzerine başladım mfk-ya,aktardan aldim saf arı sütü,polen, propolis ve bal onlari bir güzel kariştirdim,adetimin 4ci gününden itibaren eşim ve ben günde bir defa aç karina 1yemek kaşiği yedik.Daha sonra doktorun söylediği d3k2 vitamini,folic acid, tüm vitaminlerin karışımı ilaç içdim, bol yürüyüş,3+2+3+2 günlerini değerlendirdik,şimdi reglin 20ci günü

ve nasıl değerlendirdin neler yaptın anlatır mısın
9 yıldır evliyim,8 yaşında oğlum var bende ikinci sonsuzluk problemi var , gitmediyim doktor kalmadi, hiç bir sorunumuz yok ama gebelik olmuyor, geçen yaz kimyasal gebelik oldu,şimdiye kadar hiç birzaman endometrium 15mm olmamişti bende, bu ay bu karışım ve vitamin takviyeleri çok işe yaradi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…