Hayirli uğurlu olsun, inşaallah ilk deneyimde gebelik olureş paketi içinde hangi ürünler var?panacea fodega bee varmi?
Doktorun söylediği gibi ovulasyon testi yapmayin, onlar strese sokuyormuş))Ben aldım hatta dün geldi kargom, ballı olan eş paketinden aldım 1300 tl idi yanına ilave azoperm aldım 2 adet 210 liradan , hatta 1500 tl üzerine indirim vardı neredeyse azopermler bedavaya geldi gibi oldu.
İlave olarak lale95 arkadaşımızın:) kullandığı gibi folic asit ve k d vit alıcam kredi kartının kesim gününü bekliyorum
Hoş geldinizcanlar bende katılayım bu gruba . Bende doktorun dediklerini kendim aldım d vitamini omega3 folic acid ve mfk karısımını aktarda yaptırdım kullanıyorum. İlişki 3-2-3-2 olarak değerlendirmeye başladım 3. ilişkim insallah hepimiz hamile kalırız . Beni de haberdar edin lüffen :)
ben daha yeniyim . bugün reglinin 11. günü 4 mayıs reglinin son günü ilişki günlerim ; 4-7-9 şuan için :)Hoş geldinizinşaallah burda olan herkes hamile kalir tez zamanda seviniriz adetinizin kaçinci günü şimdi?hangi belirtiler var?
Aha bi sonraki ilişki 12-14-17-19-22 mayıs günleri mutlaka değerlendirin))ben daha yeniyim . bugün reglinin 11. günü 4 mayıs reglinin son günü ilişki günlerim ; 4-7-9 şuan için :)
evet bunları da yapacağım ınsallah buradakı her ısteyen kısı hamıle kalır bırbırımıze haber verelım olur mu :)Aha bi sonraki ilişki 12-14-17-19-22 mayıs günleri mutlaka değerlendirin))
Doğru etıketle@İyilikperisi arkadasımda denıyor bu ay ınsallah hepbirlikte guzel haberler alalım
detay ver detay :)Doğru etıketleins inssss kızlar 3 2 3 2 yapıyoruz annem
evet bunları da yapacağım ınsallah buradakı her ısteyen kısı hamıle kalır bırbırımıze haber verelım olur mu
Son 1-2-3 hadi göreyim sizi mfk gebeleriDoğru etıketleins inssss kızlar 3 2 3 2 yapıyoruz annem
Mesajin arada karişmiş şimdi gördüm))ultrasonda doktorun söylediğine göre çatlayan gün gitseymişim sıvı görünürmüş,ama ben çatladiktan 2gun sonra gitdiğim için sıvı yokdu amma folikülün yerinde sari cisim yaranmışti , hamilelik için herşey çok ideal dediPeki sıvının olmaması gebelik oldugundan olabilir mi, hiç bir bilgim yok inşallah öyle birşeydir
sen ne zaman test yapacaksın :)Mesajin arada karişmiş şimdi gördüm))ultrasonda doktorun söylediğine göre çatlayan gün gitseymişim sıvı görünürmüş,ama ben çatladiktan 2gun sonra gitdiğim için sıvı yokdu amma folikülün yerinde sari cisim yaranmışti , hamilelik için herşey çok ideal dedi
Test yapmak için dahaa çoooook erkenn)))bat 21-22mayıs ,kendime söz verdim günüm geçsin oyle test yapacağım, önceki aylarda o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki,bu ay temkinli olucam))sen ne zaman test yapacaksın :)
ilişki bitti mi pekiTest yapmak için dahaa çoooook erkenn)))bat 21-22mayıs ,kendime söz verdim günüm geçsin oyle test yapacağım, önceki aylarda o kadar hayal kırıklığı yaşadım ki,bu ay temkinli olucam))
Nisan ayında klomen+ovitrelle tedavisi oldum malesef tutmadi,bir arkadaşim tavsiyesi üzerine başladım mfk-ya,aktardan aldim saf arı sütü,polen, propolis ve bal onlari bir güzel kariştirdim,adetimin 4ci gününden itibaren eşim ve ben günde bir defa aç karina 1yemek kaşiği yedik.Daha sonra doktorun söylediği d3k2 vitamini,folic acid, tüm vitaminlerin karışımı ilaç içdim, bol yürüyüş,3+2+3+2 günlerini değerlendirdik,şimdi reglin 20ci günüve nasıl değerlendirdin neler yaptın anlatır mısın
Doktorun söylediği günler evet bitdi))) ama bizim için bitmediilişki bitti mi peki
9 yıldır evliyim,8 yaşında oğlum var bende ikinci sonsuzluk problemi var , gitmediyim doktor kalmadi, hiç bir sorunumuz yok ama gebelik olmuyor, geçen yaz kimyasal gebelik oldu,şimdiye kadar hiç birzaman endometrium 15mm olmamişti bende, bu ay bu karışım ve vitamin takviyeleri çok işe yaradive nasıl değerlendirdin neler yaptın anlatır mısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?