Ben ballı olan paketi aldım canım içerisinde hediye olarak valsed vardı sadece ilk aydan gebe kalacağımı düşünmüyorum açıkcası ama bir umutHayirli uğurlu olsun, inşaallah ilk deneyimde gebelik olureş paketi içinde hangi ürünler var?panacea fodega bee varmi?
Şifa olsun inşaallah,yokkk sakın öyle düşünme,umutlu ve inançli ol.Mfk en önemli kurallarindan biri de bu,ben çok ama çok umutluyum hiç inancimi kaybetmiyorumBen ballı olan paketi aldım canım içerisinde hediye olarak valsed vardı sadece ilk aydan gebe kalacağımı düşünmüyorum açıkcası ama bir umut
Yaa inşallah gebelik olur çok heyecanlandım şimdiMesajin arada karişmiş şimdi gördüm))ultrasonda doktorun söylediğine göre çatlayan gün gitseymişim sıvı görünürmüş,ama ben çatladiktan 2gun sonra gitdiğim için sıvı yokdu amma folikülün yerinde sari cisim yaranmışti , hamilelik için herşey çok ideal dedi
Ben sadece psikolojik olarak yoruldum açıkcası aklım sürekli kaybettiğim bebeklerimde ileriye umutla bakıyorum ama kalbim sürekli onlarla atıyor..Şifa olsun inşaallah,yokkk sakın öyle düşünme,umutlu ve inançli ol.Mfk en önemli kurallarindan biri de bu,ben çok ama çok umutluyum hiç inancimi kaybetmiyorum
Hadi inşaallah,bir de beni gör)))zaman hiç geçmiyor sanki))Yaa inşallah gebelik olur çok heyecanlandım şimdi
YouTube-da mindfulness meditasyonlar var onlara bakın,anda kalmak için egzersizler ögretiyor,bir iki defa bakdim iyi geldi bana da , geçmiş ve gelecek kaygısı insani mahv ediyorBen sadece psikolojik olarak yoruldum açıkcası aklım sürekli kaybettiğim bebeklerimde ileriye umutla bakıyorum ama kalbim sürekli onlarla atıyor..
Canım benimBen sadece psikolojik olarak yoruldum açıkcası aklım sürekli kaybettiğim bebeklerimde ileriye umutla bakıyorum ama kalbim sürekli onlarla atıyor..
Geçer geçer az kaldı kendini oyalayacak işler yap evdeysen kitap okuyabilirsin meselaHadi inşaallah,bir de beni gör)))zaman hiç geçmiyor sanki))
Yoook ya ne evi)))evin yüzün gördüyümmü varGeçer geçer az kaldı kendini oyalayacak işler yap evdeysen kitap okuyabilirsin mesela
aslında psikologa da gittim içimi döktüm ağladım çıktım ama çok şükür geçmiş gelecek kaygım yok herzaman pozitif biriyim, hatta psikolog gelmene gerek yok senin bile dediYouTube-da mindfulness meditasyonlar var onlara bakın,anda kalmak için egzersizler ögretiyor,bir iki defa bakdim iyi geldi bana da , geçmiş ve gelecek kaygısı insani mahv ediyor
Aynı ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de giriyorum cocuk olsa napcam diyorumYoook ya ne evi)))evin yüzün gördüyümmü vartüm gün koşturmaca içindeyim
aslında psikologa da gittim içimi döktüm ağladım çıktım ama çok şükür geçmiş gelecek kaygım yok herzaman pozitif biriyim, hatta psikolog gelmene gerek yok senin bile dedisadece bebeklerimi çok özlüyorum o zamanları çok özlüyorum ama hayat devam ediyor ben inanıyorum yeniden bebeklerim olacak. Annelik işte evlat acısının azı coğu yok her türlüsü anneler için çok acı verici bir durum. Mesela annem 17 yaşında ilk oğlunu dünyaya getirmiş 16 saat yaşamış sonra vefat etmiş ve annem 68 yaşında 3 cocugu var hala anlatırken ağlar abim için
Amin inşallah bu yöntem uğur getirir hepimizeAyy ne güzel bende pozitif biriyim ve pozitif insanlari çok seviyorum anlıyorum özlemek doğal birşey, inşaallah tez zamanda hamile kalirsiniz Anneniz için de üzüldüm,Rabbim gönlüne ferahlik versin
Bizim oğlan gibi yollarda büyüyücekAynı ben sabah 7 de çıkıyorum akşam 7 de giriyorum cocuk olsa napcam diyorum
Olsunda yeterki her şeyi yaparız onlar içinBizim oğlan gibi yollarda büyüyücek
Amin amin,2güne kadar kasık agrim dinmişti,ögleden ağrım başladı yine sag taraf kasıktan kramp, batma gibi oluyor bacağima vuruyor ağrısı neden aceba böyle olsunkiAmin inşallah bu yöntem uğur getirir hepimize
Benim ikizlerimde o şekilde tutun a ağrılarım olmuştu, belki tutunma ağrısı olabilir kendinizi yormayın agır kaldırmayın bol bol kabak çekirdeği tüketin bu süreçte çinko tutunmayı kolaylaştırıyorAmin amin,2güne kadar kasık agrim dinmişti,ögleden ağrım başladı yine sag taraf kasıktan kramp, batma gibi oluyor bacağima vuruyor ağrısı neden aceba böyle olsunki
Hadi inşaallah gebelikten dolayı olsun razıyım bu ağrıya))sizde adetin kaçinci günü böyle agrilar olmuştu?benim adetin 20ci günü bugün,32günden bir adet görüyorumBenim ikizlerimde o şekilde tutun a ağrılarım olmuştu, belki tutunma ağrısı olabilir kendinizi yormayın agır kaldırmayın bol bol kabak çekirdeği tüketin bu süreçte çinko tutunmayı kolaylaştırıyor
Benimki tüp bebekdi 6. Gün embriyosuydu yavrularım ilk günden hissettim ağrıları. Zaten sağlıklı şekilde bölünüp 6. Güne kadar ulaştıysa ve genetik sorun yok ise rahim duvarıda yeterli kalınlığa ulaştıysa tutunur yavrunuz , bu arada rahim duvarı kalınlaşmasını desteklemek içinde nar suyu tüketin 1-2 bardak adet gününe kadarHadi inşaallah gebelikten dolayı olsun razıyım bu ağrıya))sizde adetin kaçinci günü böyle agrilar olmuştu?benim adetin 20ci günü bugün,32günden bir adet görüyorum
Aha anladim canim,rahim duvari kalinligi 15mm,doktor çok iyi olduğunu söyledi, inşallah saglikli bir gebelik olurBen
Benimki tüp bebekdi 6. Gün embriyosuydu yavrularım ilk günden hissettim ağrıları. Zaten sağlıklı şekilde bölünüp 6. Güne kadar ulaştıysa ve genetik sorun yok ise rahim duvarıda yeterli kalınlığa ulaştıysa tutunur yavrunuz , bu arada rahim duvarı kalınlaşmasını desteklemek içinde nar suyu tüketin 1-2 bardak adet gününe kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?