Mfk gebeleri var mı?

Hayirli uğurlu olsun, inşaallah ilk deneyimde gebelik olur eş paketi içinde hangi ürünler var?panacea fodega bee varmi?
Ben ballı olan paketi aldım canım içerisinde hediye olarak valsed vardı sadece ilk aydan gebe kalacağımı düşünmüyorum açıkcası ama bir umut

Ben ballı olan paketi aldım canım içerisinde hediye olarak valsed vardı sadece ilk aydan gebe kalacağımı düşünmüyorum açıkcası ama bir umut
Şifa olsun inşaallah,yokkk sakın öyle düşünme,umutlu ve inançli ol.Mfk en önemli kurallarindan biri de bu,ben çok ama çok umutluyum hiç inancimi kaybetmiyorum

Yaa inşallah gebelik olur çok heyecanlandım şimdi

Şifa olsun inşaallah,yokkk sakın öyle düşünme,umutlu ve inançli ol.Mfk en önemli kurallarindan biri de bu,ben çok ama çok umutluyum hiç inancimi kaybetmiyorum
Ben sadece psikolojik olarak yoruldum açıkcası aklım sürekli kaybettiğim bebeklerimde ileriye umutla bakıyorum ama kalbim sürekli onlarla atıyor..

Ben sadece psikolojik olarak yoruldum açıkcası aklım sürekli kaybettiğim bebeklerimde ileriye umutla bakıyorum ama kalbim sürekli onlarla atıyor..
YouTube-da mindfulness meditasyonlar var onlara bakın,anda kalmak için egzersizler ögretiyor,bir iki defa bakdim iyi geldi bana da , geçmiş ve gelecek kaygısı insani mahv ediyor

YouTube-da mindfulness meditasyonlar var onlara bakın,anda kalmak için egzersizler ögretiyor,bir iki defa bakdim iyi geldi bana da , geçmiş ve gelecek kaygısı insani mahv ediyor
aslında psikologa da gittim içimi döktüm ağladım çıktım ama çok şükür geçmiş gelecek kaygım yok herzaman pozitif biriyim, hatta psikolog gelmene gerek yok senin bile dedi sadece bebeklerimi çok özlüyorum o zamanları çok özlüyorum ama hayat devam ediyor ben inanıyorum yeniden bebeklerim olacak. Annelik işte evlat acısının azı coğu yok her türlüsü anneler için çok acı verici bir durum. Mesela annem 17 yaşında ilk oğlunu dünyaya getirmiş 16 saat yaşamış sonra vefat etmiş ve annem 68 yaşında 3 cocugu var hala anlatırken ağlar abim için

Ayy ne güzel bende pozitif biriyim ve pozitif insanlari çok seviyorum anlıyorum özlemek doğal birşey, inşaallah tez zamanda hamile kalirsinizAnneniz için de üzüldüm,Rabbim gönlüne ferahlik versin

Amin inşallah bu yöntem uğur getirir hepimize
Amin amin,2güne kadar kasık agrim dinmişti,ögleden ağrım başladı yine sag taraf kasıktan kramp, batma gibi oluyor bacağima vuruyor ağrısı neden aceba böyle olsunki

Amin amin,2güne kadar kasık agrim dinmişti,ögleden ağrım başladı yine sag taraf kasıktan kramp, batma gibi oluyor bacağima vuruyor ağrısı neden aceba böyle olsunki
Benim ikizlerimde o şekilde tutun a ağrılarım olmuştu, belki tutunma ağrısı olabilir kendinizi yormayın agır kaldırmayın bol bol kabak çekirdeği tüketin bu süreçte çinko tutunmayı kolaylaştırıyor

Hadi inşaallah gebelikten dolayı olsun razıyım bu ağrıya))sizde adetin kaçinci günü böyle agrilar olmuştu?benim adetin 20ci günü bugün,32günden bir adet görüyorum

Ben
Hadi inşaallah gebelikten dolayı olsun razıyım bu ağrıya))sizde adetin kaçinci günü böyle agrilar olmuştu?benim adetin 20ci günü bugün,32günden bir adet görüyorum
Benimki tüp bebekdi 6. Gün embriyosuydu yavrularım ilk günden hissettim ağrıları. Zaten sağlıklı şekilde bölünüp 6. Güne kadar ulaştıysa ve genetik sorun yok ise rahim duvarıda yeterli kalınlığa ulaştıysa tutunur yavrunuz , bu arada rahim duvarı kalınlaşmasını desteklemek içinde nar suyu tüketin 1-2 bardak adet gününe kadar

Aha anladim canim,rahim duvari kalinligi 15mm,doktor çok iyi olduğunu söyledi, inşallah saglikli bir gebelik olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…