Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısı olsun canımKızlar maalesef kan testim negatif geldi. İdrar testlerine güvenmemek gerekiyormuş demek ki. Yine hayal kırıklığıGayet düzenli adet görüyordum. 2 aydır kullanıyorum. Bu ay 4 gün kadar gecikme oldu. Geçen ay da 1 hafta erken olmuştu. Kullanırken düzensizlik yaşayan var mı?
Hayırlı olsun canım mfk beş ay kullandım üç ay da üzerinden geçti hamile kalmadım vesile olsun isterdim bugün adet oldum bana dua eder misin
Evet bende düzensizlik oldu..düzensizlik yaşıyordum bende de pcos var ama 5 günü geçmezdi 18 gün gecikmeli adet oldumMaalesef kan testi negatif geldi. Adetim tam 6 gün gecikti.Geçen ay da bir hafta erken adet olmuştum. PCOS lu olmama rağmen hiç böyle düzensizlik yaşanmazdım. Acaba kullandığım ürünler mi yapıyor? Ürünleri kullanıp düzensizlik yaşayan var mı benim gibi. ?
Hanımefendi eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşinizin değerleri nasıldı tam olarak ve hangi mfk ürünlerini kullandınizBen 2 senedir çocuk istiyordum, eşimde varikosel vardı bende kist vardı gittiğim doktor zor dedi, her gün yürüyüş yaptım eşimle kilo verdik ve mfk yöntemini sadece 1 ay deneyerek hamile olduğumu öğrendim , mfk yöntemi kisti olanlar için en iyi yöntem benim bile zor denilen oldu Allah ım herkese nasip etsin
Evet bende düzensizlik oldu..düzensizlik yaşıyordum bende de pcos var ama 5 günü geçmezdi 18 gün gecikmeli adet oldum![]()
Benim eşimde de vardı tam bi tanı konması gerçi test vermesini istediler vermedi eşim benimle her gün yürüyüşe geldi diyet yaptı hiç bi ürün kullanmadım eşim 12 ben 9 kilo vererek hamile kaldım ben hamile kaldıktan sonra advictor aldım mfk yöntemini denedik biz adet bittikten hemen sonra 3 2 ileHanımefendi eşimde de varikosel vardı ameliyat oldu eşinizin değerleri nasıldı tam olarak ve hangi mfk ürünlerini kullandıniz
Bırakmadım ama son ay ilaçlar oldukça pahalıİlaçları bıraktınız mı yoksa kullanmaya devam mı ettiniz acaba? Yani ben açıkçası kararsız kaldım bırakıp bırakmama konusunda
Canım varmi gelişme? bende yurt dışındayım hatta sana Burda yazmıştım nasıl alabilirim diyeAslında mesele şu, ne bende ne de eşimde sorun yok. Yurt dışında yaşıyorum. Burda doktora gittik eşimle. Buradaki doktor mfk yi önerdi. Bende bi süredir takip ediyorum. Ve ürünleri de alıp denemeye karar verdik
Bana okadar umut oldunki 3 yıldır bende bekliyorum pcosdan dolayı.. şuan asla kilo veremiyorum glifor alıyorum ona rağmen veremiyorum mfk nın ürünlerinden sonra mı oldu bu gelişmeler? Yurt dışındayım ürünlere ulaşamıyorum7 yıllık evliyim. 5 sene PCOS'la uğraştım kilo vermeme rağmen gebelik oluşmadı. Tekrar kilo aldım. Klomen tedavisi denedik yine olmadı. Geçtiğimiz Haziran ayında 5 haftalık düşük yaptım. Geçen ay mfk ürünlerinden MFK women plus, adalis ve advictor kullandım. Bir ayda 4 kilo verdim. Glifor' u zaten yıllardır kullanıyorsdum, ekstra olarak omega 3 takviyesi kullandım. Ve bugün kaset teste çift çizgiyi gördüm. Allah'ıma şükürler olsun. Yarın sabah kan testi vereceğim. İnşallah her şey yolunda gider. Allah Mehmet Hocadan razı olsun. Kızlar denemeye değer bir sanş verin derim.
Bana okadar umut oldunki 3 yıldır bende bekliyorum pcosdan dolayı.. şuan asla kilo veremiyorum glifor alıyorum ona rağmen veremiyorum mfk nın ürünlerinden sonra mı oldu bu gelişmeler? Yurt dışındayım ürünlere ulaşamıyorum![]()
Evet canım ilaçları bıraktıktan iki sonra yani dün adet oldum. Hafif lekelenme şeklinde oluyo ilk günler olduğu için mi bilmiyorum ama pek kanamam da olmadı. Açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Normal bir durum mu bilemedim. Sormak için hem instagramdan hem sitelerinden hem de mail olarak yazdım ama günlerdir geri dönüş alamadım. Ürünleri almadan önce sorularıma hemen geri dönüş yapmışlardı. Şimdi niye cevap vermiyorlar bilemedim.![]()
Hadi ya siteden yaz Vildan hanıma orda dönerler mutlaka geçmiş olsun belki adet değil??Evet canım ilaçları bıraktıktan iki sonra yani dün adet oldum. Hafif lekelenme şeklinde oluyo ilk günler olduğu için mi bilmiyorum ama pek kanamam da olmadı. Açıkçası kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Normal bir durum mu bilemedim. Sormak için hem instagramdan hem sitelerinden hem de mail olarak yazdım ama günlerdir geri dönüş alamadım. Ürünleri almadan önce sorularıma hemen geri dönüş yapmışlardı. Şimdi niye cevap vermiyorlar bilemedim.![]()
Hadi ya siteden yaz Vildan hanıma orda dönerler mutlaka geçmiş olsun belki adet değil??![]()
Tedirgin olmadan devam et kafana takmadanGeçen hafta kan testi verdim negatif geldi yani adet olmam lazım aslında. Geri dönüş yaptılar bugün
normal dediler. Ama insan tedirgin oluyor işte![]()
Kimyasal mıydı acaba benim de adet düzenimi bozdu bir kaç ay geç oldum sonraki aylar iki gün hep erken aldım bu ay zamanında oldum doktor gecikmesi düzenin değişmesi iyi diyordu benim İçin bir şey farketmedi adet düzenim değişti ama hamile kalmadımCanım maalesef kan testi negatif geldi. Adetim gecikti, geçen ay erken gelmişti. Düzenim bozuldu açıkcası ilaçlardan kaynaklandığını düşünüyorum. Daha önce hiç düzensizlik yaşanmazdım.
Hayır maalesef hala yok. Ürünler henüz elime geçmediCanım varmi gelişme? bende yurt dışındayım hatta sana Burda yazmıştım nasıl alabilirim diye![]()