Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhabalar benımde solda 32mm sagda 20,22mm cıkolata kistim var bende mfk ürünleri kullandım nısan ayında sonra 2 ay ara verdım bır ay bu sefer women plus ile başladım 2. ayımdayım halen bekliyorum benımde fsh degerım 14, AMH0,4 yaşım 25Merhaba kızlar bizde eşimle bugün başladık eş paketine. 1 yıllık evliyim sağda 3 buçuk cm normal kist solda 4 cm çikolata kistim var ve FSH 11 çıktıeşimin sperm sayısı sınırda dua edin inşallah güzel haber verebilirim
![]()
Değerlerde hiç degisiklik olmadı mı senin canımmerhabalar benımde solda 32mm sagda 20,22mm cıkolata kistim var bende mfk ürünleri kullandım nısan ayında sonra 2 ay ara verdım bır ay bu sefer women plus ile başladım 2. ayımdayım halen bekliyorum benımde fsh degerım 14, AMH0,4 yaşım 25
Ooo baya olmuş neden gelmedi ki ürünler!?Hayır maalesef hala yok. Ürünler henüz elime geçmedi![]()
Çünkü Türkiye’den ilac gelmesi yasakmışOoo baya olmuş neden gelmedi ki ürünler!?
Ay çok sinir bozucu bu işte daha önce yaptım başka ürün için ağzlarına beni sakız ettiler kendim inş bidaha ki seneye alırım uzunda sürüyorÇünkü Türkiye’den ilac gelmesi yasakmış
Bende birilerini bekliyorum gelsinler de getirsinler diye
İnşallah canımAy çok sinir bozucu bu işte daha önce yaptım başka ürün için ağzlarına beni sakız ettiler kendim inş bidaha ki seneye alırım uzunda sürüyor
Kullandım canımHiç bırakmadan kullanmaya devam ettiniz mi peki? Çok kararsızım kullanmaya devam etmeli miyim acaba hiç bilmiyorum![]()
İyi geceler canım ben görüyorum ama birkaç gün daha bekle direk kan ver .Kizlar mfk eş paketi kulaniyoruz 25 günden beri bugün adetimin 3 günü gelmedi sabah dayanamayıp test yaptım böyle çıktı benmişim yanlış görüyorum silik bir çizgi çıktı 2. CizGi hamilemiyim yardım edin
Bugün kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor ayakta kalınca ve comelince kasillarimda batma oluyor bizde eşimle acile gittik 12de doktorun yanına gelin dedi gece 2.30 çıktı betahcg yükselme durumu varmi acaba bugün adetim geceli 5 gün oldu şimdi hastaneye gotcezİyi geceler canım ben görüyorum ama birkaç gün daha bekle direk kan ver .
Canım şimdi sana ne desem bilemedim evet desem umutlanacaksın hayır desem üzüleceksin . Benimki geçen ay 7 gün geçti . 4 günden sonra sürekli test yapıyordum negatif çıkıyordu.Bugün kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor ayakta kalınca ve comelince kasillarimda batma oluyor bizde eşimle acile gittik 12de doktorun yanına gelin dedi gece 2.30 çıktı betahcg yükselme durumu varmi acaba bugün adetim geceli 5 gün oldu şimdi hastaneye gotcez
Canım şimdi sana ne desem bilemedim evet desem umutlanacaksın hayır desem üzüleceksin . Benimki geçen ay 7 gün geçti . 4 günden sonra sürekli test yapıyordum negatif çıkıyordu. Benim Instagramdan önceden aldığım ovülasyon testi ile hamilelik testi aldığım kadın vardı onunkini son güne denedim bir tane kalmıştı ucu silikleşmişti ablaya yazdım bana dediki hissediyorum ama kan ver öyle belli olsun dihe bak ucu diyorum silikleşmişti o kadar netti 3 küsürü bile gösteriyormuş. Ama o gün kan vermeye gittiğim gün sonuca gittiğim zaman doktora sonuç negatif dedi ve eve gelince hastalandım . Şu an da senin hissettiğin şeyleri ben hissediyorum ama hiç umudum yok . kendi adıma diyorum ama kanda 2 küsür çıktıysa bekle derim inşAllah düşmez hayırlısıyla hamilesindirBugün kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor ayakta kalınca ve comelince kasillarimda batma oluyor bizde eşimle acile gittik 12de doktorun yanına gelin dedi gece 2.30 çıktı betahcg yükselme durumu varmi acaba bugün adetim geceli 5 gün oldu şimdi hastaneye gotcez
Merhaba canım durum nedir merak ettim hamilelik var mı ?Bugün kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor ayakta kalınca ve comelince kasillarimda batma oluyor bizde eşimle acile gittik 12de doktorun yanına gelin dedi gece 2.30 çıktı betahcg yükselme durumu varmi acaba bugün adetim geceli 5 gün oldu şimdi hastaneye gotcez
Gamze hanım sonuç nedirBugün kasiklarimda ve belimde ağrı oluyor ayakta kalınca ve comelince kasillarimda batma oluyor bizde eşimle acile gittik 12de doktorun yanına gelin dedi gece 2.30 çıktı betahcg yükselme durumu varmi acaba bugün adetim geceli 5 gün oldu şimdi hastaneye gotcez
Açıldığı doktor gebe değilsiniz dedi enfeksiyon cikmis antibiyotik verdi verdiği gün içtim dün akşam içtim ama içesim yok ve hala adetim gelmedi bugün 7 ci gunGamze hanım sonuç nedirinşallah gebesinizdir
Merhaba Gamze hanım adet oldunuz muAçıldığı doktor gebe değilsiniz dedi enfeksiyon cikmis antibiyotik verdi verdiği gün içtim dün akşam içtim ama içesim yok ve hala adetim gelmedi bugün 7 ci gun
Günaydın cnm ben hala adet olmadim bugün 13 günü dün kasiklarima kramplar girdi tuvalete gittiğimde peçeteye sildildigimde varla yok arası pembesi leke vardı sabahta kalktığımda peşimde 1 damla uçuk kahve rengi leke vardı yarın kızımın 2 yas aşısı var kan vercem tekrardanMerhaba Gamze hanım adet oldunuz mu