- 15 Şubat 2020
- 146
- 75
- 48
- 35
Canım kızım 2 yaşında tüp bebekte o tedavi olduğum zamanlar rahim filmi çekilmişti tıkanıklık yoktu tuplerdeRahim filmini araştırın lütfen
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım kızım 2 yaşında tüp bebekte o tedavi olduğum zamanlar rahim filmi çekilmişti tıkanıklık yoktu tuplerdeRahim filmini araştırın lütfen
Kist de olabilir canım ama kan ver inşAllah hamilelik oluşur .Canım kızım 2 yaşında tüp bebekte o tedavi olduğum zamanlar rahim filmi çekilmişti tıkanıklık yoktu tuplerde
Bugün adetim gecikmeli 13 cu günü dün akşam kasiklarima kramplar girdi ayaktayken oluyor 5 gün gecikince beta hcg yaptirdım acilde 2.30 çıkmıştı hiç böyle çıkmazdı benim 1.20 felan çıkardı bugün 13 gün dün peçeteye sildiğimi uçuk pembe varla yok arasında leke oluştu sabah kalktığımda 1 damla uçuk kahve rengi leke gelmiş geç dolleme olabilirmi acaba yarın kızımın 2 yas aşısı var saglik ocağına gitcem kan vercem bakalimCanım kızım 2 yaşında tüp bebekte o tedavi olduğum zamanlar rahim filmi çekilmişti tıkanıklık yoktu tuplerde
İnşallah canım ama ben hissediyorum dün göğüslerinin uçları dedikçe çok açıyordu birde ayağa kalktıktan ayakta durdukça kramplar giriyordu bıçak gibi uyanınca geciyorduKist de olabilir canım ama kan ver inşAllah hamilelik oluşur .
Gec dollenme.olabilirmi acabaİnşallah canım ama ben hissediyorum dün göğüslerinin uçları dedikçe çok açıyordu birde ayağa kalktıktan ayakta durdukça kramplar giriyordu bıçak gibi uyanınca geciyordu
Oda olabilir ama lekelenme de diyorsun ya yerleşme kanaması ya da adet olacaksın . Bazen lekelenme adet olmadan birkaç gün önce gelirbazı kadınlardaGec dollenme.olabilirmi acaba
Insallah yerlesme kanamasidir yarın kan vercem sabah şimdi onuda beklemek sabırsızlık heycan basar dua edin ne olur gebis olayimOda olabilir ama lekelenme de diyorsun ya yerleşme kanaması ya da adet olacaksın . Bazen lekelenme adet olmadan birkaç gün önce gelirbazı kadınlarda
İnşAllah hakkında hayırlısı olsun canımInsallah yerlesme kanamasidir yarın kan vercem sabah şimdi onuda beklemek sabırsızlık heycan basar dua edin ne olur gebis olayim
Saol cnmİnşAllah hakkında hayırlısı olsun canım
Merhaba. Ben mfk es paketi kullandım 2. Paketi bitmeden hamile oldumu öğrendim. 8 sene sonraMerhabalar hanımlar
İnstagramdan dr mfk yi yaklaşık 6-7 aydır takip ediyorum. Eşimle bu ay ürünlere başlama kararı verdik. Aranızda mfk ürünleri kullanıp hamile kalan var mı?? Yardımcı olursanız sevinirim![]()
Merhaba. Yaşınız kaç acabaMerhaba. Ben mfk es paketi kullandım 2. Paketi bitmeden hamile oldumu öğrendim. 8 sene sonra
25Merhaba. Yaşınız kaç acaba
Evlerinizi hayırla sağlıkla kucağınıza alın insallah. Bana da 3 gün önce doktor normal yolla gebe kalmamın imkansız olduğunu mümkün olmadığını ve acilen tüp bebek yaptırmamizi soyledi. Dünyam başıma yıkıldı çok şükür bi evlâdım var normal yolla hemen olmuştu. 8 aydır ikinciyi düşünüyorduk bi türlü olmayınca doktora gittim kist cıktı sol yumurtaligimda hemarojik kist (Allahtan zararsizmis ) hormon testi istedi (adetli değilken) en son 25 temmuzda adet olmuştum bugün çok şükür o kadar gün sonra 2 ay sonra olabildim çok korktum birden adetten tamamen kesildim diye ama kistte geciktiriuordur zaten öyle de denildi. Değerlerim çok yüksek amh ölçülmedi ama fsh 34 lh 27 bir de e2 : 78 cıktı (adetli degilken) doktorda imkansız normal yolla gebe kalmamın mümkün olmadığını söyledi 3 gün önce çok kötü oldum yaşamayan bilemez kaç gündür ağlıyorum. Size ne güzel bi mucize olmuş. Inşallah bir mucizece bize nasip olur. Rabbim isterse herşey olur bana umut oldunuz gerçekten. Bende hayıt macunu ve propolis macunu aldım faydasını gorurmuyum bilmiyorum bugün başladım umarım Allah şifamı verirBen cok umutsuz vakaydim hersey normalken bi anda adetim kesildi adet sokturucu ile adet olup 3.gun kan verdigimde fsh 72 cikti doktorlar direkt menepoz acil tup bebek yaptir dediler 1 yila yskindir deniyirduk olmuyordu ne yapacagimi bilemedim mfk takviyelerine başladım direkt diğer ay yine adet gormedim tekrar kan verdiğimde 135 i gordum bu kez resmen dünya başıma yıkıldı doktor tresiquense başladı iki ay kullan gel dedi ilk ay ilaç la olabildim adetimi ikinci kutuya gectim ila c bitmek üzereydi fakat adet olamadim yine degerler oynadi diye dusunurken esimin kardesimin israriyla test yaptım cok sukur hamileyim benim gibi buraya gelip bi umut guzel seyler duymak isteyenlere umut olurum insallah herseyden en onemlisi cok dua ettim kizlar Allaha bitaktim onca soylenrn olumsuzluga kulak tikadim Allahimin verecegine inandim oldu cok şükür
Canım hiç umutsuz olma senin ki 34 ben 135 i gordum fsh da mfk ya da yaz mutlaka ben ondan bi kaç takviye kullandım 3 ay adet söktürücü ile bile adet olamamıştım çok dua ettim Allahtan da hiç umudumu kesmedim dilerim Rabbim sanada bi evlat daha nasip ederEvlerinizi hayırla sağlıkla kucağınıza alın insallah. Bana da 3 gün önce doktor normal yolla gebe kalmamın imkansız olduğunu mümkün olmadığını ve acilen tüp bebek yaptırmamizi soyledi. Dünyam başıma yıkıldı çok şükür bi evlâdım var normal yolla hemen olmuştu. 8 aydır ikinciyi düşünüyorduk bi türlü olmayınca doktora gittim kist cıktı sol yumurtaligimda hemarojik kist (Allahtan zararsizmis ) hormon testi istedi (adetli değilken) en son 25 temmuzda adet olmuştum bugün çok şükür o kadar gün sonra 2 ay sonra olabildim çok korktum birden adetten tamamen kesildim diye ama kistte geciktiriuordur zaten öyle de denildi. Değerlerim çok yüksek amh ölçülmedi ama fsh 34 lh 27 bir de e2 : 78 cıktı (adetli degilken) doktorda imkansız normal yolla gebe kalmamın mümkün olmadığını söyledi 3 gün önce çok kötü oldum yaşamayan bilemez kaç gündür ağlıyorum. Size ne güzel bi mucize olmuş. Inşallah bir mucizece bize nasip olur. Rabbim isterse herşey olur bana umut oldunuz gerçekten. Bende hayıt macunu ve propolis macunu aldım faydasını gorurmuyum bilmiyorum bugün başladım umarım Allah şifamı verir
Doğal yolla mi hamile kalmıştın cnm sen acaba? Bi de ne kadar sürede kalmıştın ? Inşallah cnm insallah gercekten diyar duymaz o kadar kötü oldum ki canım çok yandı içimden biseyler koptu gitti sanki o kadar üzüldüm. Inşallah Rabbim nasip eder. Yazayım oraya da çok teşekkür ederimCanım hiç umutsuz olma senin ki 34 ben 135 i gordum fsh da mfk ya da yaz mutlaka ben ondan bi kaç takviye kullandım 3 ay adet söktürücü ile bile adet olamamıştım çok dua ettim Allahtan da hiç umudumu kesmedim dilerim Rabbim sanada bi evlat daha nasip eder
135 leri gormussun o fsh değeri ile hamile kalman bana da umut oldu. Doktor mümkün değil direk tüp bebek yapın acilen dediği için ben daha da kötü oldum bu kadar mı kötü durumdaymışım dedim. Çok da umitlenmek istemiyorum doktor öyle dediği için ama burda sen dahil bu tarz yazan çok insan var ve ümit oldular bana da. Sadece korkuyorum insallah nasip olur bana daCanım hiç umutsuz olma senin ki 34 ben 135 i gordum fsh da mfk ya da yaz mutlaka ben ondan bi kaç takviye kullandım 3 ay adet söktürücü ile bile adet olamamıştım çok dua ettim Allahtan da hiç umudumu kesmedim dilerim Rabbim sanada bi evlat daha nasip eder
Merhaba konu yazıları çok olmuş ama bilgi verirseniz sevinirim. Sorununuz neydi?ben panacea ve advictor ile hamile kaldım
Maşallah çok sevindim sizin adınıza. Bende de rezerv a?ligi var. Neler kullandınız ekstra neler yaptınız detaylı yazar mısınız?Merhaba ben mfk ile hamile kaldım. Amh. 0.2 gittiğim bütün doktorlar hiç olumlu konuşmadılar. 2 aşılama başarısız oldu. İnstagramda gezerken keşfette denk geldi hocam 5 6 ay takip ettim. Kimseye söylemeden rezevr paketi aldım mayıs ayında. Haziranda kan tahlili verdim sonuçlar aynı değişme yok. Çok üzülmüştüm 1 değer bile oynamamış diye. Temmuzda adet gördüm yine gidecektim tahlil vermeye hele 1 ay daha bekleyim bakalım dedim kendi kendime. Ağustos ayında adet olmam gerekirken 3 gün geçti ben ihtimal vermiyorum hamile olduguma kesin menepoza girdim diye düşünüyordum ama bi sabah kalktım inanılmaz mide bulantısı oldu. Kimseye de bişey anlatamıyorum umutlanmasınlar diye. Kaset test aldım damlatır damlatmaz çift çizgi oldu ama ben şoka girdim resmen. Menepoz oldum derken mucizeyi yaşamam. Yaş 42 bu arada