- 13 Temmuz 2021
- 1.076
- 417
- 43
- 34
Ben yumurtlamayı hep hissediyorum. Kasıpımdaki ağrıdan . Ayın 13 ve 14 ü kasık ağrım oldu ve akıntım. Suan yok ağrım. 4-7-9-12-14-17 ve son olarak yarın da yapacağım sonea bekleyeceğimEvet doktorda ayni bu sekilde diyor dogru yapmissiniz. Birdahaki adetinize kadar devam edin bu sekilde yumurtlama doneminizi bilmiyorsaniZ
Ben de yumurtlama haftasına giriyorum ürünleri düzenli kullanıyorum inşallah bakalımkızlar reglime 8 gün var sizde durumlar nasıl
inşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırızBen de yumurtlama haftasına giriyorum ürünleri düzenli kullanıyorum inşallah bakalım
Merhabalar MFK ürünlerinden sonuç alabildiniz mi? Ben de araştırıyorum daBen başladım bu ay,olumlu sonuç alanlar çok, inşaallah bende pozitifi görürüm
Darısı başımıza. Ben de almak istiyorum. İnşallah sonuç bizim de güzel olurMerhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
Insallh cnm. Bn 3 senedir herseyi denedim. 2 Asilama oldum tutmadi. Nasip mfk ile oldu darısı isteyenlere insallhDarısı başımıza. Ben de almak istiyorum. İnşallah sonuç bizim de güzel olur
Nerden sipariş veriliyor es paketimi hiç bilgim yok arastiriyorumBende mfk'yı denemeye karar verdim, siparişimi verdim bugün, inşallah güzel sonuçlar alırım
Ne kadar süre kullandın canım?Insallh cnm. Bn 3 senedir herseyi denedim. 2 Asilama oldum tutmadi. Nasip mfk ile oldu darısı isteyenlere insallh
Doktorun sosyal hesabinda sitenin linki varNerden sipariş veriliyor es paketimi hiç bilgim yok arastiriyorum
3+2+3+2 yöntemi nasıl oluyr acabaMerhaba cnm mfk ile bu ay hamile olduğumu öğrendim. 3 senedir herseyi denedim olmadi. 2 asilama yaptirdim negatif sonuc aldim. Bu ay da mfk yi deneyim dedim. Eş paketi aldim ( panacea, fodega , antox , mfk bee ) her birinden 2 kutu vardi. Hem eşim hem ben duzenli olarak kullandik. 3 2 3 2 yonteminde de birliktelik oldu. Cok şükür hamile olduğumu öğrendim.
1 ay kullandim cnm. O ayda hamile kaldimNe kadar süre kullandın canım?
Bugünü adet bitimi olarak sayalım. 2 haziranda adet bitti diyelim 2 haziranda iliski olacak.3+2+3+2 yöntemi nasıl oluyr acaba
Merhaba doktorun sitesinde 1 aylık eş paketi mi yoksa mfk man mfk women paketini mi almalıyız kafam karıştıDoktorun sosyal hesabinda sitenin linki var
Merhaba doktorun sitesinde 1 aylık eş paketi mi yoksa mfk man mfk women paketini mi almalıyız kafam karıştı
Merhaba, benim de yumurta rezervim düşük ve 5 aylık evliyim doktorlar beni çok korkuttu ve ben de hemen çalışmalara başladim mfk hocamızın bee fodega ve panecea kullanıyorum ve çok iyi geldi bana bence mutlaka faydası vardir. 1.5 ay oldu kullanali bu ay iki gün gecikmem varBenim de yumurta rezervim az amh 0.52 sizin nasıldı sizin adınıza çok sevindim
Merhaba bende 1 aylık fodega panacea bee bide advictor kullandim ama adetim bir hafta erken oldu ikinci ay devam mı edeyim bilginiz var mı doktor cevap vermiyor da1 ay kullandim cnm. O ayda hamile kaldim
Bnce devam edin. Çünkü doktorun canli yayınlarını dinledigimde 3 ay kullanilmasi gerektiğini ve ilk ay olmayip 2. ay olanlarin msjlari okudum. Insallh Allahim bu ay size de nasip eder mujdeli haberleri alirsinMerhaba bende 1 aylık fodega panacea bee bide advictor kullandim ama adetim bir hafta erken oldu ikinci ay devam mı edeyim bilginiz var mı doktor cevap vermiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?