İşe yüz yüze görüşmekle başlayın.İnternetten konuşurken hayran olduğunuz kişiyle görüşünce bir mimiği bile soğutmaya yetebilir.
4 ay kısa bir süre değil ama hiç görüşmemiş ki, görüşünce çoooook farklı olabiliyor herşey uzaktan çok farklı oluyor ama yanına gidince itici gelebiliyor. Bunu yaşayan bir kaç arkadaşım olmuştu.
'Ruh eşim' gibi iddialı bir cümle kuruyosan bir gidip görmelisin herhangi bir tatil gününde.Yani neler neler var.Ya orda kız arkadası varsa? Sanal güvenszdir,yakınların gördügü sosyal hesaplar olsa bile.Bu bir kaç için olmayacak birşey igününde.Yank uzaklarda görev yapıyor, o Türkiye'nin bir ucunda ben bir ucundayım..
MFÖ'nün beni anlatan bi şarkısıdır ''Bu aşk olur mu?'' dinleyiniz mutlaka :))MFÖ ne alaka? Anlayamadim acikcasi...
Kaderindeki insani taniyinca anliyorsun. İçin bir başka hissediyor, kalbin bir başka carpiyor durum boyleyse o gerçekten senin ruh esindir. Ruh eşimi taniyinca bende boyle hissettim. Belki o adim atardi bilemem ama su ölümlü dünyada beklemek çok şükür hicbir zaman beklemek bana gore olmadi. Facebookdan ekledim, o istemeden numarami kendim verdim kahve icmeye de ben cagirdim. Ucuz görünür muyum diye bir sn dusunmedim. Eşyalar ucuz görünür ben mal değilim sonucta aksini düşünecek adam beni bir eşya ile ayni kefeye koyacak adamdir ve onla ben asla olamam. Boyle basladik ilişkiye. 3 yildir da ayaklarim yerde değil, aşk neymiş onla hissettim ve her sn daha da büyüyen bir şekilde.. O yüzden hissediyorsan O'dur, O ise adim bekleme git ve al onu !
O cümlenin devamı da var ama , direk ruh eşim demedim hissediyorum acaba yanılgıda mıyım diye fikir danışmak istedim :))'Ruh eşim' gibi iddialı bir cümle kuruyosan bir gidip görmelisin herhangi bir tatil gününde.Yani neler neler var.Ya orda kız arkadası varsa? Sanal güvenszdir,yakınların gördügü sosyal hesaplar olsa bile.
yüzyüze görüşmeniz lazım canım.eğer yüzyüze görüştüğünüzde hissettiğin duygular dahada artarsa adım atarsın,yok elektrik alamazsan kaçarsın..adım atmaktan çekinirim diyorsan belli et.demiş ya adım atmam için büyük bişey görmem lazım diye,belli edersin işte duygularını
hımm o kadar uzaklıkta sorun tabi.canım hoşlandığını belli et o zaman.ne kaybedersinkiO zaman bi 4-5 ay daha beklerim ben, memleketlerimiz de çok ters birbirine, nerden gidip bu kadar uzak bi insana bağlandım ben de çözemedim ki :))
Şarkıları var bu aşk olurmu diye.:)MFÖ ne alaka? Anlayamadim acikcasi...
hımm o kadar uzaklıkta sorun tabi.canım hoşlandığını belli et o zaman.ne kaybedersinki
MFÖ'nün beni anlatan bi şarkısıdır ''Bu aşk olur mu?'' dinleyiniz mutlaka :))
Şarkıları var bu aşk olurmu diye.:)
bi erkeğe hoşlandığını belli edeceksin ama onu kaybedeceksin :) mantıklı mı sence canım bu..heleki karşındaki erkekte senden hoşlanır durumdayken.hiç kimse arkadaş gibi gördüğü biriyle bu kadar özel anılar yaşamazOnu kaybederim ve bi daha ulaşamam diye korkuyorum işte, tanıdığım hiç bi erkeğe benzemiyor çünkü, çok hassas çok düşünceli birisi. 21 yy ın o atmaca gibi avlarını bekleyen erkekleri gibi değil, ince ruhlu nasıl anlatsam farklı biri
MFÖ'nün beni anlatan bi şarkısıdır ''Bu aşk olur mu?'' dinleyiniz mutlaka :))
Kocaman bir nazar boncuğu size ne güzel bi hissiyattır bu tahmin bile edemiyorum :))
Aslında ben de sizin yaptığınızın elimden geleni kadarını yaptım, ben ekledim ama konuşmayı o başlattı ve sürdürdü, hala da devam ediyor 4 aydır. Görüşme imkanımız olsa eminim görüşürdük ama şuan için çok zor, alıp başımı gidecek olsam bir dk durmam ama ulaşım bile çok güç.. Yoksa ben ona ne kahveler ısmarlar ne yemekler yapardım of of
Umarım sizin gibi bi son bizi bekliyordur :)
bi erkeğe hoşlandığını belli edeceksin ama onu kaybedeceksin :) mantıklı mı sence canım bu..heleki karşındaki erkekte senden hoşlanır durumdayken.hiç kimse arkadaş gibi gördüğü biriyle bu kadar özel anılar yaşamaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?