"Silaha meraklıyımdır. Türk denilince akla ilk önce silah gelir. "
Şu cümleyi övünerek değil utanarak söylemesi gerekir oysa. Türk denilince önce akla bilim gelir, insanlık gelir, hoşgörü gelir diyebileceğimiz günleri görsek keşke.
"Silaha meraklıyımdır. Türk denilince akla ilk önce silah gelir. "
Şu cümleyi övünerek değil utanarak söylemesi gerekir oysa. Türk denilince önce akla bilim gelir, insanlık gelir, hoşgörü gelir diyebileceğimiz günleri görsek keşke.
Onlar Konuşurken boş işler peşindeyken bu ülkemin gençleri sağlam adımlarla ilerliyor Elhamdülillah
Ne alaka anlayamadım?Sendeki de ne berkin yarası be kardelen.
Ne alaka anlayamadım?
Forumda gezeceğine biraz gündemi takip edersen anlarsın cnmNe alaka anlayamadım?
Yani siz koskoca başarıyı göremeyip yazının arasındaki ufacık bir ayrıntıya mı takıldınız?Ne alaka mı? Paylaştıgın şeyden bihaber misin, okumadan mı paylaşıyorsun?
Sen o güzel kafanı benim için yormana gerek yok canım. Ben gündemi pc başında netten ibaret olduğunu düşünenlerden değilim!..Forumda gezeceğine biraz gündemi takip edersen anlarsın cnm
Yani siz koskoca başarıyı göremeyip yazının arasındaki ufacık bir ayrıntıya mı takıldınız?
Valla muhalefet muhalefet oda bir yere kadar. LüTFeN illede muhalefet yapacagım diye kendinizi bu kadar paralamayın!...
Arkadaşın Türkiyede başarı haberlerini duymak istemesine karşın bu resmi yayınladım yoksa berkin zerre beni alakadar etmiyor çok da tın tın
siz değilde sen dediğim zamanda biz ne zaman senle bu kadar samimi oldukta bana sen diye hitap ediyorsun diyorsunuz. Valla sizleri anlamak mümkün değil, ne desek yaranamıyoruzSen(evet siz değil sen diye hitap ediyorum) cok guzel kafalar yaşıyonya valla. Herkese bir kardelen kafası istiyorum o zaman cok mutlu olabiliriz. Na böyle
siz değilde sen dediğim zamanda biz ne zaman senle bu kadar samimi oldukta bana sen diye hitap ediyorsun diyorsunuz. Valla sizleri anlamak mümkün değil, ne desek yaranamıyoruz
Tek tek hangi birinizi aklım da tutayım söyler misin bana ?Öyle diyenlere söyleyeceksin onu. Benim öyle bir problemim yok
bu mesajın konumla alakası nedir
Onlar Konuşurken boş işler peşindeyken bu ülkemin gençleri sağlam adımlarla ilerliyor Elhamdülillah
"
Türk denilince önce akla bilim gelir, insanlık gelir, hoşgörü gelir diyebileceğimiz günleri görsek keşke.
bu mesajın konumla alakası nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?