- 18 Mart 2008
- 3.138
- 1.634
- 698
- Konu Sahibi miaselinam
-
Çok güzeller Allah mesut etsin güle güle kullan
hmm bulabilirsen ekle merak ettim :)coook tesekkur ederım canım:) porselenlerin fotograflarını bulamadımgüralın ikiside. biri 6 kişilik mavi desenli diğeride düz beyaz otel serilerinden ama öylede değil ona benziyor sadece. kenarlarıda gri yaldızlı düz. kampanyadaydı :)
eşyaların çok güzel canım yatak odanında rengi çok hoş mutlu günlerde kullan :) güral porselenlerini real den mi aldın bu ara indirimdeymiş ama bende para bitti:)
canım yeni çeyizlerin çokk güzel. bir sürü nevresimin olmuş valla hepside çok hoş hiç gözüme batan olmadı. bu tarz yatak örtüsü bende almayı düşünmüyorum ama senin aldığın çok güzel ve farklı geldi gözüme özellikle rengi çok tatlı canını sıkma tadını çıkar valla. bornoz setinde çok güzel hepsine kısaca bayıldım
coookkk teşekkür ederim canım beğendiğine çok sevindim. hepsini bir yerden aldık gibi birşey oldu :)9
annem saten hurcluk ta aldı onu dikiyor şimdi hepsini onlara yerlestircek kırmızı kurdaleyle süsleyecek :))) inanamıyorum ya ne kadarda çabuk geçiyor zaman. gelecek haftada gelinlik ve kınalık bakmaya gideceğiz
annende en az senin kadar heyecanlı ve heveslidir her annenin hayalidir kızını telli duvaklı evinden göndermek:) inş bizede nasip eder rabbim. bu arada o pembe yatak örtüsünü kaça aldınız bide düğün ne zamandı senin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?