Kızlar Amerikanın ünlü gazetelerinden biri hastaneye kaldırılkdığını ancak arka kapıdan rahibe kılığında kaçtığını; bir diğeri ise borclarını kapamak adına öldü numarası yapıp albumlerınde satıs patlamsı yapmak istediğini yazmış.Valla pes bişey diyemiyorum artık.Yaşarken atmadıkları iftira kalmadı;yetmedi ölümünden sonra hala korkunç iftiralar.Yazık çok yazık.Dün haberlerde izledim ve inanamadım.Üzüntüm iyice katlandı.lmaz:
:1shok::1shok::1shok::1shok::1shok:
e bir resim veriyorlar ağzında solunum cihazı varken o da yalanmıymıış dublörmüymüş
peski ne peesklava: klava: klava:
bu konuyu okuyunca tüylerim diken diken oldu , bir an geyik topiğimi diye kontrol etme
ihtiyacı duydum, sizler için önemli değil ama bir ölümle ilgili geyik çevirenleri kınıyorum
:1ninca:
Michael Joseph Jackson aslında ciddi bir hastalıkla boğuşuyordu biraz araştırma ile bu
öğrenilebilir.Bakınız....
Michael Jackson'da 1980'li yıllarda fiziksel değişiklikler görülür. Kahverengi olan teninin açılarak beyazlaşması gibi bazı değişiklikler olmuştur. Michael
Jackson'da vitiligo hastalığı vardır. Bu hastalık Dünya üzerindeki zenciler arasında milyonda bir oranında görülmektedir. Bu hastalığa ilk yakalandığı dönemlerde beyaz
lekelerin oluştuğu bölgeleri koyu renk makyajla kapatmıştır. Daha sonra hastalık sebebiyle vücudunun büyük bir kısmı beyazlayınca koyu bölgeleri de açık renk
makyajla kapatmaya çalışmıştır. Bu hastalığın teşhisi kendisine ilk olarak 1981 yılında konmuştur. Bu hastalık en çok yüzüne vurmuştur. Yüzü beyazlamış, burnunun
üstünde bir leke oluşmuştu...
herkesi hemen alaya almak, hiç merka etmemek duyduğumuzla direk o insanı
yargılamak ne kadar kolay......
11 yaşından beri müzisyen olan başarılı bir sanatçıdır...2008 yılında dahi 30 milyon basılan
albümleri, 100 miyondan fazla satış rakamına ulaştığı için Elmas ödülün de sahibi
oldu.Guiness Dünya Rekorları'nın Londra ofisinde 8 dalda layık görüldüğü ödülleri
aldı.....ortada bir emek ve başarı var...müslüman ise kendisine rahmet, değilse de sevenleri
için baş sağlığı diliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?