Micheal Jackson öldü !!

yazık oldu diyorum başka söylenecek söz yok 50 yıllık yaşamında kendini kanıtlamış büyük bi yıldızı kaybetti müzik dünyası ...

Hanımlar,
Dünya çapında bir idolün vefatı üzerine şurada iki çift yorumum olacaktı ki,ortalığı karıştırmışsınız.
Ne oluyor sizlere,sonuçta herkes içinden geldiğince üzüntüsünü dile getirme çabasında,dileyen dilediği gibi taziyesini yapar.
Allah rahmet eylesin der,toprağı bol olsun der,ruhu şad olsun der, Allah aşkına yeter artık.
Burası dini bir topik değil,bu tür şeylere takılıp kalmayın,Lütfen...

allah rahmet eylesin :gitme: bir devir michael jackson'la kapanmış oldu, her albümü olay, her yaptığı haberdi...

dünden beri anlatılamayan ve anlaşılamayan konuda bu zaten :1no2:
herkes kendi fikrini kabul ettrime çabasında bırakın herkes istedğini istedği gibi yaşasın :1closedeyes: kavgayla ,hakaretle kim kime neyi kabul ettirebilirki ya

oh masallah bigece giremedim neler etmisssiniz....
eferim eferimalkisalkisalkis

bende baya düsündüm bugün, acaba hic gercekden bitek arkadasi oldumu diye...
benimde aklima o takildi...

ınsandı..
Etten, kemikten..
Allah onu yaratırken bize sormadı , canını alırken de ...
Herşeye rağmen insan, ki bu adam nice ismi lazım olmayan katillerden daha iyi benim gözümde..
Toprağa karışan vücudu ve ölümü hakkında bir 'Allah rahmet eylesin'i esirgeyen bizlerin ölümü ,dilerim ki kimseyi arkamızdan kötü konuşturmasın..Yarın bal mı yiyeceğiz zehir mi kim bilebilir?

Azıcık saygı,hoşgörü,iyi niyet..Yapamayanlar için 'sukunet' ...

Son düzenleme:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

michael jackson waay bee bnm adamım
lise çağlarım da bana yabancı müziği sevdiren insan
ne olursan ol seni heep anacağıız
bir zmnlarıın tek yıldızı sendiin
allah rahmet eylesiiin

Dünyada pop müziğinin gelmiş geçmiş en büyük ismi.Dün radyoda duyunca öldüğünü çok şaşırdım ve çok üzüldüm.Allah rahmet eylesin.ısmini,kendini bu kadar insana tanıtmış biri.Ne olursa olsun kolay yetişmeyen ve çok özel bir insan bence.Soruyorum size kaç kişi kendini bu kadar insana tanıtabilirki.Bizler onun altın çağında onu izleyerek ve dinleyerek büyüdük.
Demekki yapabildiğinin en iyisini yapmış ve dünyaca ünlü olmuş biri.Lütfen saygısızlık yapmayalım arkadaşlar.

Allah rahmet eylesin çok şatafatlı bir yaşamı vardı
ben çocuk tacizcisi olduğuna pek inanmıyorum
çocukları çok sevmesi yanlış anlaşılmış olabilir
yinede dünya bir efsanesini daha kaybetti:a015::a015:

Allah rahmet eylesın.yenı okuyorum.

gerçek bir efsaneydi .bu sıradışı adamın aramızdan ayrılmasına ÇOK ÜZÜLDÜM.

Son düzenleme:
vayyy beee çocukluğum onun şarkılarıyla geçmişti nedense sevdiğim sanatçıların ölümüne inanamıyorum....hala şoktayım...çok üzüldüm

aslında onun ölümü üzücü bence düsünün starsınız milyonlarca hayranınız var ama sahnelerden uzak
zenginlik para herseyi görmüsünüz ama borclarınız varken ölüm
ve hakkında cıkan haberler
evet meyve veren ağacı taşlarlar günahıyla sevabıyla gitti dini mezhebi ırkı yorum yapacak bir sey kalmamış zaten
artık hersey yüce mevlamla kendi arasında
ama biz hala ders almıyoruz ne söhret ne para nede hayat hepsi gelip gecici seyler düsünün öyle bir insana cevresinde bir sürü calısanı vardıronlar yardım edemiyor ambulans yetisemiyor okadar imkanı varken doktorlar kurtaramıyor
kim olursanız olun dünya gecici bizde böyle bos bos konusuyoruz iste
tüm sevenlerinin bası sağolsun ve ailesininde

29 Ağustos da doğum günü bir şeyler yaparız hayranları fanları seviyordum ben onu hem de fanatik derecesinde ama kaybedince ne bileyim daha bir garip oldum.

cocukluk ve genc kızlık donemımde hep onun sarkılarını dınlerdım. Ve hala benım ıcın bır efsane. Hakkında soylenenlere ınanmadım hıcbır zaman. Asla unutulmayacak ve sarkıları hep dınlenecek. Gecen pazar cıne 5 de cocuklugundan gunumuze sarkılarını vermıstı. oldu mu dıye dusunurken dun haberını duyunca sasırdım. Allah rahmet eylesın. Cok uzuldum.

Rabbim afetsin ne diyel
mm eğer müslüman olduysa mekanı cennet olsaun kabri nurla dolsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…