- 25 Nisan 2022
- 2.232
- 2.787
- 83
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
Merhaba ben de ayni durumdan muzdaribim az once Seher Tunaliya on randevu aldim. Serap cinara cok sikayet var evet ona cesaret edemedim yillardir arastiriyorum bir taraftan da korkuyorum yanarsa dokulurse kirmizi olursa diye ama kafaya taktim gidicem. Seher Tunali fiyat vermedi illa gormemiz lazim diyorlar acaba var midir buralarda onunla calisan baska bi konuda da olsa lazer vb en azindan verdigi fiyatlarin piyasaya gore durumuna bakarizBuraları bilen kimse yok mu?
Bende uzun zamandır düşünüyorum nereye gitsem diye. Bayram sonrası sevgi akına gideceğim sanırım, nakit 2200 dedi ama görmeden kaç seansta biteceğini bilemeyiz dedi haliyle. Sadece whatsapptan konuştuk. Resimlerimi istedi attım dönüş yaptılar ilk seansta yüzde 70/80 garanti veriyorlar.Merhaba ben de ayni durumdan muzdaribim az once Seher Tunaliya on randevu aldim. Serap cinara cok sikayet var evet ona cesaret edemedim yillardir arastiriyorum bir taraftan da korkuyorum yanarsa dokulurse kirmizi olursa diye ama kafaya taktim gidicem. Seher Tunali fiyat vermedi illa gormemiz lazim diyorlar acaba var midir buralarda onunla calisan baska bi konuda da olsa lazer vb en azindan verdigi fiyatlarin piyasaya gore durumuna bakariz
Seher tunalının yeri nerede?Merhaba ben de ayni durumdan muzdaribim az once Seher Tunaliya on randevu aldim. Serap cinara cok sikayet var evet ona cesaret edemedim yillardir arastiriyorum bir taraftan da korkuyorum yanarsa dokulurse kirmizi olursa diye ama kafaya taktim gidicem. Seher Tunali fiyat vermedi illa gormemiz lazim diyorlar acaba var midir buralarda onunla calisan baska bi konuda da olsa lazer vb en azindan verdigi fiyatlarin piyasaya gore durumuna bakariz
Yaa gerçekten mi offf bende ondan korkuyorum zaten. Kötü yani hem şekli bozdu hem gri mavi arası iğrenç bi renk oldu.Sildirenler kırmızı bi goruntuyle kalıyorlar genelde çok kötü değilse bırakın öyle kalsın
Yaa hemen bakıyorum umarım başka şehirde değildir. Çok teşekkür ediyorumDr Servet Karayün'e lazer ile 7 8 yıllık kaşlarımı sildirdim 2 seansta kurtuldum,
sadece seans sırasında kendi kaşlarınızın rengi açılıyor bir kaç gün sonra normale dönüyor
ne bir kızarıklık kaldı ne de iz gönül rahatlığıyla bu hocayı tavsiye ederim.
Ankara’daymışDr Servet Karayün'e lazer ile 7 8 yıllık kaşlarımı sildirdim 2 seansta kurtuldum,
sadece seans sırasında kendi kaşlarınızın rengi açılıyor bir kaç gün sonra normale dönüyor
ne bir kızarıklık kaldı ne de iz gönül rahatlığıyla bu hocayı tavsiye ederim.
Instagram sayfasından cihazına bakabilirsiniz en azından garanti cihaz olur ona yönelik merkez araştırırsınız, ben de çok korkuyla başladım ama sonuç hasarsız orijinal kaşlarım oldu şükürAnkara’daymış
5 yıl oldu güvenemediğim için sildirmedim ama artık kendi orijinal kaşlarıma kavuşmak istiyorum. Araştırayım diye açtım ama konuyu bahsettiğim yerleri de bilen yok sanırım.Bu yüzden o kadar uzun süre araştırma yaptım ki ama kaç sene oldu hala iyi durumdalar yenileyen yerler var ama bu sefer çok iyi araştır
Bu görüştüğüm yerde lazerle siliyor. Peki kzarık iz ws olmadı değil mi? Cihazın adını hatırlıyor musunuz?Ben sildirdim tek seans yetti bana.İzmir de sildirdim 5 dakikada lazerle sildiler.Kaşlarımin rengi açıldı sadece sonradan koyulasti.Cok basit bir işlem.Nereye sildirirseniz sildirin ama lazerle sildirin.Birbirinden farkli olacaklarini sanmam
Bende kurtulurum umarımYok adini bilmiyorum.Tek seasta %80 gitti kalan da beni rahatsiz etmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?