Microblading silme hk bilgisi olan?

Halleyyyyyyyyy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2022
2.232
2.787
83
Kızlar 5 yıl önce güzelim kaşlarıma microblading yaptırmıştım dövme boyası kullanmışlar silmek istiyorum çok iğrenç aşırı kötü olmasına rağmen iz kalır daha kötü olur diye cesaret edemiyorum.
Buradan Serap Çınar’ı duydum ama onun hakkında çok şikayet var.
Şimdi iki yer var konuştum biri Ataşehirde sevgi akın, biri Bağdat caddesinde, medikal estetik diye bi klinik.
İsim belirtmek yasak değildir umarım.
İkisi hakkında bilgisi olan var mı? Yada sildirip tavsiye eden etmeyen?
Lütfen bilgisi olan yazabilir misiniz artık bu kaşlardan kurtulmak istiyorum. Eski kendi kaşlarıma kavuşmak istiyorum. Benim kaşlarım çok güzeldi, sadece boşlukları doldurun dediğim halde bambaşka bir şekil verdi yapan kız, yüzümün ifadesi değişti.

Buraları bilen kimse yok mu?
Merhaba ben de ayni durumdan muzdaribim az once Seher Tunaliya on randevu aldim. Serap cinara cok sikayet var evet ona cesaret edemedim yillardir arastiriyorum bir taraftan da korkuyorum yanarsa dokulurse kirmizi olursa diye ama kafaya taktim gidicem. Seher Tunali fiyat vermedi illa gormemiz lazim diyorlar acaba var midir buralarda onunla calisan baska bi konuda da olsa lazer vb en azindan verdigi fiyatlarin piyasaya gore durumuna bakariz

Bende uzun zamandır düşünüyorum nereye gitsem diye. Bayram sonrası sevgi akına gideceğim sanırım, nakit 2200 dedi ama görmeden kaç seansta biteceğini bilemeyiz dedi haliyle. Sadece whatsapptan konuştuk. Resimlerimi istedi attım dönüş yaptılar ilk seansta yüzde 70/80 garanti veriyorlar.
Bende yıllardır korktum sildiremedim iz kalır ws diye diye ama artık aynaya bakamıyorum nefret ettim yüzümğn ifadesi o kadar kötü ki. Nereye gitsem bu kadar kötüsünü görmedik diyorlar.
Gittiğimde yazacağım buraya sizde lütfen memnun kalmanızda kalmasanız da yazın. Bu konuda pişmanlık yaşayan çok kadın var

Seher tunalının yeri nerede?

Dr Servet Karayün'e lazer ile 7 8 yıllık kaşlarımı sildirdim 2 seansta kurtuldum,
sadece seans sırasında kendi kaşlarınızın rengi açılıyor bir kaç gün sonra normale dönüyor
ne bir kızarıklık kaldı ne de iz gönül rahatlığıyla bu hocayı tavsiye ederim.

Yaa hemen bakıyorum umarım başka şehirde değildir. Çok teşekkür ediyorum

Ankara’daymış

Bu yüzden o kadar uzun süre araştırma yaptım ki ama kaç sene oldu hala iyi durumdalar yenileyen yerler var ama bu sefer çok iyi araştır

Bu yüzden o kadar uzun süre araştırma yaptım ki ama kaç sene oldu hala iyi durumdalar yenileyen yerler var ama bu sefer çok iyi araştır
5 yıl oldu güvenemediğim için sildirmedim ama artık kendi orijinal kaşlarıma kavuşmak istiyorum. Araştırayım diye açtım ama konuyu bahsettiğim yerleri de bilen yok sanırım.

Ben sildirdim tek seans yetti bana.İzmir de sildirdim 5 dakikada lazerle sildiler.Kaşlarımin rengi açıldı sadece sonradan koyulasti.Cok basit bir işlem.Nereye sildirirseniz sildirin ama lazerle sildirin.Birbirinden farkli olacaklarini sanmam

Bu görüştüğüm yerde lazerle siliyor. Peki kzarık iz ws olmadı değil mi? Cihazın adını hatırlıyor musunuz?

Kızlar bugün silme işlemi yaptırdım. Silen kişi hiç iz kalmaz dedi ancak şu an kırmızı yara izi var, bir hafta on gün sonra geçer dediler ancak bunu işlemi yaptıktan sonra söylediler. Şu an başımda şapka ve kocaman bir gözlükle dolaşıyorum ama pazartesi işe nasıl gideceğim bu halde hiç bi fikrim yok. Umarım iz kalmadan bu atlatırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…