- 6 Şubat 2018
- 11.220
- 14.583
- 298
- Konu Sahibi Halleyyyyyyyyy
-
Bende sildirdim daha tek seans yaptırdım, kırmızı yara oldu 10 günde ancak gitti ama şu an kızarıklık hala var. Kalan boya mı lazer izi mi bilmiyorum. Tekrar yapmaya da cesaret edemiyorum.Merhaba ben sildirdim 3 seansta yüzde 95 gitti bir daha gitmeyi düşünmüyorum çünkü bu bana yeter.
Saçlarım sarı ve şuan kaş rengimi istediğim gibi boyayabiliyorum.
Picozone diye bi lazerle sildirdim yara,kabuk,kanama,morarma olmadı. Sadece 1 ay kaş kıllarım beyaz renk olarak gezdim. Onunda üstüne nemlendirici krem (herhangi bir krem olabilir) sürdüğümde kıllar siyahlaşıyordu zaten. Hiç bir ürün vs kullanmadım çünkü derime zarar vermedi. Bendeki dövmeydi ve 9 senelikti
Sizde son durumlar?Bende sildirdim daha tek seans yaptırdım, kırmızı yara oldu 10 günde ancak gitti ama şu an kızarıklık hala var. Kalan boya mı lazer izi mi bilmiyorum. Tekrar yapmaya da cesaret edemiyorum.
Geçmiş olsun öncelikle. İkinci seansın üzerinden tam bir ay geçti. Yaralar iyileşti, boya bazı bölgelerde kırmızı pembe arası, bazı bölgelerde hala gri duyuyor tam olarak geçmiş değil. Üç seansta biter demişti kız bakalımSizde son durumlar?
Ben de yaklaşık iki ay önce dövme sildirme işlemine başladım. İlk seans sonrası, oldukça koyu olan renk zamanla kahverengiye dönüştü. İkinci seansın ardından ise turuncu bir ton aldı. Son olarak, dört gün önce üçüncü seansı yaptırdım. Şu an renk, turuncudan ziyade silik bir kahverengi gibi görünüyor.
Hâlâ Hametan kullanmaya devam ediyorum çünkü iyileşme süreci ortalama bir ay kadar sürüyor. Pico lazer ile sildirme işlemi yaptırıyorum, boya pigmentlerini parçalayarak hücreler tarafından emilmesini sağlıyor ve ardından lenf sistemi yoluyla vücuttan atılıyor.
Seans sayısı kullanılan boyanın kalitesine, ne kadar derine işlendiğine ve vücutta ne kadar süredir bulunduğuna göre değişiklik gösterebiliyor. Ayrıca pico lazerde, dövmenin alt katmanlarından çıkan renge göre cihazın başlığı ve kullanılan dalga boyu da ayarlanabiliyormuş. İyi bir uzmana yatırmak gerekiyor bu arada lenf akışını daha iyi sağlamak için lenf mesajı yapıyorum ve bol su tüketiyorum isteyen olursa gelişmeleri yazarım
Q-Switch’i yüzde ki tüyleri beyazlatmak içinde kullanıyorlarmış. Lazer epilasyon istemeyen veya işe yaramayan onu tercih ediyormuşUzman bana Q-Switch’in pigmentleri Pico’ya göre daha büyük parçalara ayırdığını söylemişti. Bende seans sonrası beyazlama oluyor ama 1-2 saat içinde kaşım tekrar kendi rengine dönüyor. İnşallah sen de istediğin sonucu alırsın. Tek sıkıntı sürecin zamana yayılması, beklemek biraz sabır istiyor.
Ankara çok uzakKaşımda 5 yıl önce yaptırdığım microblading işleminden kalan kızarma sorunu var. Lazerden korktuğum için üzerine yeniden microblading yaptırdım yaklaşık 1 ay önce. Uygulamayı yapan bayan Ankara’da yalnızca Dr. Servet Karayün’de gerçek pico lazer makinesi olduğunu, bunun çok pahalı bir makine olduğunu söyledi. Tabii ki bilginin doğruluğunu ben teyit edemem ama ileride sildirmeye karar verirsem bu doktorla görüşeceğim.
Umarım sonuçtan memnun kalırsınızAnkara çok uzaktek seansta bitse yine düşünebilirdim ama 3/5 seans mümkün değil.
Araştırdığımda Q-Switch lazer cihazı ile silindiğini bi çok yerde duydum ama tabi tecrübe etmeden net bilemiyoruz. Benim gri renk yerine pembe- mor arası değişik karaktersiz bir renk geldi, ama eski halinden iyi en azından, kaşlarımda beyazladı
daha var ama bakalım işlemler bitince neye benzeyecek canım kaşlarım.
İnşallahUmarım sonuçtan memnun kalırsınızdevam ettikçe alttaki rengin değiştiğini okumuştum. Tamamen silinmesini dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?