Microblading Yaptıranlar

Bierfi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Mart 2024
548
1.607
33
28
Selam Kızlar,

Kaşlarıma microblading yaptırmak istiyorum. Bir kaşım bir tık yukarda ve sürekli botoksla eşitlemekten sıkıldım. Hem kaşlarım istediğim formda olmuyor hem de daha net bir ifade istiyorum yüzümde.
İstanbulda yaptırıp renk değişmesi yaşamayan birileri var mı? en korktuğum şey o turunculuk asla istemiyorum o yuzden kesinlikle referanslı bi yere gitmek istiyorum :)

Meşhur bi marka var p ile başlayan. Onu kullanan bi yerde yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ben Sakarya’da yıllaaarrr önce yaptırdım o marka ile. Asla kızıllaşmadı ya da farklı renklere dönmedi. Usul usul kendi kendine soldu 😅 hatta hala bile tamamen geçmedi. En azından kaş doldurmaya ihtiyaç duymuyorum hala

Meşhur bi marka var p ile başlayan. Onu kullanan bi yerde yaptırmanızı şiddetle tavsiye ederim. Ben Sakarya’da yıllaaarrr önce yaptırdım o marka ile. Asla kızıllaşmadı ya da farklı renklere dönmedi. Usul usul kendi kendine soldu 😅 hatta hala bile tamamen geçmedi. En azından kaş doldurmaya ihtiyaç duymuyorum hala
O neymıs sayfada marka yazmak yasak mı ya . Heryerde onun bunun tavsiye linki dolu 🤣markaların

Bilmiyorum ki yeni moda ya #reklam değil falan filan 😂😂😂 başıma bela almayayım dedim 😂 phibrows diye bir marka ya çok meşhur aslında hemen anlaşılır diye düşünmüştüm 😂
Yok valla ben gibi köyden dün geldim cahiller ne anlıcak 🤣

Estağfurullah. Kaşla ilgili probleminiz yok demek ki. Ben gibi kaşsızlar iyi bilir 😂
Sıkıntı şöyle ki benım kaşım yok döküle döküle 4-5 kıl kökü anca kaldı orda sallanır durur bi sağa bi sola 🤣

Konuya ondan bakayım dediydim 🤣

Sıkıntı şöyle ki benım kaşım yok döküle döküle 4-5 kıl kökü anca kaldı orda sallanır durur bi sağa bi sola 🤣

Konuya ondan bakayım dediydim 🤣
E işte öğrendiniz markayı 😂😂 şaka bi yana cidden tavsiye ederim. Bide altın oranla falan çiziyorlar. Mis gibi rahatlık. Benim de hem kaşım az hem de streslenince elim hep kaşlarıma gider. Şimdi istediğim kadar oynuyorum kalan kaşlarla zaten var gibi gözüküyor dışardan. Takmama gerek kalmadı 😂😂 sadece tek sıkıntı başlarda aşırı koyu oluyor. 2-3 hafta sonra renk oturuyor.

E işte öğrendiniz markayı 😂😂 şaka bi yana cidden tavsiye ederim. Bide altın oranla falan çiziyorlar. Mis gibi rahatlık. Benim de hem kaşım az hem de streslenince elim hep kaşlarıma gider. Şimdi istediğim kadar oynuyorum kalan kaşlarla zaten var gibi gözüküyor dışardan. Takmama gerek kalmadı 😂😂 sadece tek sıkıntı başlarda aşırı koyu oluyor. 2-3 hafta sonra renk oturuyor.
Arastırcam teşekkürler

Tamâmen siliniyor mu kendiliğinden peki 1-2 yıl içinde yoksa geriye hep bir fon kalıyor mu?
Ben de düşünüyorum ama geçmez ve şekli hoşuma gitmezse sildirmekle uğraşma fikri beni tedirgin ettiğinden her gün şekillendirmeyi yeğledim.
Markayı tanımıyordum ve başka yerlere yaptıran kimi tanıyorsam pişman ‘SAKIN SAKIN’ deyip duruyor. Uzun vâdede memnun kalan ilk sizi okuyorum 😅 Yoksa ilk yapıldığı vakitler (iyileşince) herkes de hoş duruyor güzel çizildiyse.

Tamâmen siliniyor mu kendiliğinden peki 1-2 yıl içinde yoksa geriye hep bir fon kalıyor mu?
Ben de düşünüyorum ama geçmez ve şekli hoşuma gitmezse sildirmekle uğraşma fikri beni tedirgin ettiğinden her gün şekillendirmeyi yeğledim.
Markayı tanımıyordum ve başka yerlere yaptıran kimi tanıyorsam pişman ‘SAKIN SAKIN’ deyip duruyor. Uzun vâdede memnun kalan ilk sizi okuyorum 😅 Yoksa ilk yapıldığı vakitler (iyileşince) herkes de hoş duruyor güzel çizildiyse.
Tamamen silinmesi sizin cildinizle de alakalı. Eğer yağlıysa 1-2 yıl içinde siliniyormuş. Yalnız yine de söyleme güvenmeyin ben kuru ciltliyim benimki en az 5 yıllık olmuştur yine de bayağı duruyor daha iyi anlamanız için fotoğraf koyacağım. İşinin ehli birine yaptırırsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Ama ben çok memnunum. Şu an fiyatlar almış başını gitmiş. Ben 2000 TL’ye yaptırmıştım. Benim yaptırdığım kişi şu an 10000 TL diyor. Açıkçası ben tekrar yaptırır mıyım? Tamamen silinirse kesinlikle evet. Kaşımın başlarında boşluklar oluşmaya başlamış mesela oralara pudralama işlemi düşünüyorum. Şu da var eğer sık sık saç rengi değiştiren bi insansanız yine hiç bulaşmayın derim. Kaşı doğal renginize göre yapıyorlar siz açmak veya koyultmak istediğiniz zaman çizilen yerler sırıtıyor. Tavsiye olarak bazı yerler henna işlemi yapıyorlar. Hem geçici hem de her zaman doğal gözüküyor. Fotoğrafta daha iyi anlamanız için kaşlarımı aşağıya doğru indirdim umarım faydası olur 😅
IMG_3191.webp

Tamamen silinmesi sizin cildinizle de alakalı. Eğer yağlıysa 1-2 yıl içinde siliniyormuş. Yalnız yine de söyleme güvenmeyin ben kuru ciltliyim benimki en az 5 yıllık olmuştur yine de bayağı duruyor daha iyi anlamanız için fotoğraf koyacağım. İşinin ehli birine yaptırırsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Ama ben çok memnunum. Şu an fiyatlar almış başını gitmiş. Ben 2000 TL’ye yaptırmıştım. Benim yaptırdığım kişi şu an 10000 TL diyor. Açıkçası ben tekrar yaptırır mıyım? Tamamen silinirse kesinlikle evet. Kaşımın başlarında boşluklar oluşmaya başlamış mesela oralara pudralama işlemi düşünüyorum. Şu da var eğer sık sık saç rengi değiştiren bi insansanız yine hiç bulaşmayın derim. Kaşı doğal renginize göre yapıyorlar siz açmak veya koyultmak istediğiniz zaman çizilen yerler sırıtıyor. Tavsiye olarak bazı yerler henna işlemi yapıyorlar. Hem geçici hem de her zaman doğal gözüküyor. Fotoğrafta daha iyi anlamanız için kaşlarımı aşağıya doğru indirdim umarım faydası olur 😅Eki Görüntüle 3608196
Bu arada sizin için arşivi karıştırdım Kasım 2019da yaptırmışım 😅 ve gördüğüm kadarıyla sadece baş kısmı ufak ufak silinmiş rengi de hafifçe solmuş yani ona göre yaptırın derim 😅😅😅
IMG_3192.webp

Tamamen silinmesi sizin cildinizle de alakalı. Eğer yağlıysa 1-2 yıl içinde siliniyormuş. Yalnız yine de söyleme güvenmeyin ben kuru ciltliyim benimki en az 5 yıllık olmuştur yine de bayağı duruyor daha iyi anlamanız için fotoğraf koyacağım. İşinin ehli birine yaptırırsanız kesinlikle pişman olmazsınız. Ama ben çok memnunum. Şu an fiyatlar almış başını gitmiş. Ben 2000 TL’ye yaptırmıştım. Benim yaptırdığım kişi şu an 10000 TL diyor. Açıkçası ben tekrar yaptırır mıyım? Tamamen silinirse kesinlikle evet. Kaşımın başlarında boşluklar oluşmaya başlamış mesela oralara pudralama işlemi düşünüyorum. Şu da var eğer sık sık saç rengi değiştiren bi insansanız yine hiç bulaşmayın derim. Kaşı doğal renginize göre yapıyorlar siz açmak veya koyultmak istediğiniz zaman çizilen yerler sırıtıyor. Tavsiye olarak bazı yerler henna işlemi yapıyorlar. Hem geçici hem de her zaman doğal gözüküyor. Fotoğrafta daha iyi anlamanız için kaşlarımı aşağıya doğru indirdim umarım faydası olur 😅Eki Görüntüle 3608196
ALLAH RÂZI OLSUN! Çok yoruldunuz SAĞOLUN 🥰💝🌹
10.000₺ hayli tuzluymuş gerçekten… ama 5 yıl ve benim burdan gördüğüm kadarıyla hâlâ güzel duruyor bence.
Kendim kınayla boyuyorum ama cildim sizinkinin aksine yağlı olduğu için en fazla 2-3 haftada kayıplara karışıyor 😅
Bana yakın bir yerde sizin Ph’ılı markadan yapan buldum. Şu havuz/deniz sezonu kapanınca bir soracağım 🤓

Tekrar tüm açıklamalarınız için sonsuz teşekkürler 🙏🏻

Bu arada sizin için arşivi karıştırdım Kasım 2019da yaptırmışım 😅 ve gördüğüm kadarıyla sadece baş kısmı ufak ufak silinmiş rengi de hafifçe solmuş yani ona göre yaptırın derim 😅😅😅
Eki Görüntüle 3608197
Ben de onu diyorum! Öyle fazla silinmemiş bence de, hatta belki aşağıya taradığınız için silik görünüyordur diye düşündüm. HOŞ! Renk de gerçekten değişmemiş… KÜLTÜRÜMÜ ARTTIRDINIZ bu konuda. Demek ki her işin bir kalitesi bir de dandiği varmış, tekrar öğrendik 😇🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Back
X