Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam hanımlar eşiniz microcehahi ilevarijosel ameliyatı olanlar nerde oldunuz?fiyat nedir?iyileşem sonrası gebelik olanlar deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim teşşekürler
Aynen öyle benden başka kimse yok bu süreci yaşayan yada geçiren zaten kocamın Dr ameliyat olma gerek yok demiş ,morfoloji ve yapı bozukluğu var ,eşin kendine baktırsın sende bişey yok demiş adam,göndermişkimseden cevap yok galiba
Geçmiş olsun morfoloji ve yapı bozukluğu varsa nasıl sende bişe yok deyıp göndermiş o kısmı anlayamadım eşinizin sperm sayısı kaç acaba tek bi doktoramı göründüAynen öyle benden başka kimse yok bu süreci yaşayan yada geçiren zaten kocamın Dr ameliyat olma gerek yok demiş ,morfoloji ve yapı bozukluğu var ,eşin kendine baktırsın sende bişey yok demiş adam,göndermiş
Valla ameliyat olmadan yaptirmayin tup bebek dusunuyorsaniz sonra emeginiz bosa cikar bizede ameliyat demediler simdi ameliyat diyorlar basarisiz olunca tupbebekAynen öyle benden başka kimse yok bu süreci yaşayan yada geçiren zaten kocamın Dr ameliyat olma gerek yok demiş ,morfoloji ve yapı bozukluğu var ,eşin kendine baktırsın sende bişey yok demiş adam,göndermiş
Teşşekürler toplam sperm sayısı 60 milyon morfoloji 3,baş anomalisi %68 devlet hastanesi üroloji DrGeçmiş olsun morfoloji ve yapı bozukluğu varsa nasıl sende bişe yok deyıp göndermiş o kısmı anlayamadım eşinizin sperm sayısı kaç acaba tek bi doktoramı göründü
Ama %3 morfoloji olunca zaten tüp bebeğin amacı sağlam olan yumurta ve sperm in döllenmesi değilmi neden başarısız olur kiValla ameliyat olmadan yaptirmayin tup bebek dusunuyorsaniz sonra emeginiz bosa cikar bizede ameliyat demediler simdi ameliyat diyorlar basarisiz olunca tupbebek
Sizde morfoloji kaçtı canımValla ameliyat olmadan yaptirmayin tup bebek dusunuyorsaniz sonra emeginiz bosa cikar bizede ameliyat demediler simdi ameliyat diyorlar basarisiz olunca tupbebek
Sayiniz iyi peki hareketiniz nasıl bizde devlet Hastanesi'nde tedavi olduk bı sorun sıkıntı yaşamadık ameliyat öncesi ml de 6milyondu şuan ml 35.800 oldu henüz hiç hamile kalamadim Şubat'ta adet olursam aşılama denicez ameliyat olalı 5 ay oldu canımTeşşekürler toplam sperm sayısı 60 milyon morfoloji 3,baş anomalisi %68 devlet hastanesi üroloji Dr
Anladım canım,hareket 30 ama morfoloji olunca hareketin önemi varmıSayiniz iyi peki hareketiniz nasıl bizde devlet Hastanesi'nde tedavi olduk bı sorun sıkıntı yaşamadık ameliyat öncesi ml de 6milyondu şuan ml 35.800 oldu henüz hiç hamile kalamadim Şubat'ta adet olursam aşılama denicez ameliyat olalı 5 ay oldu canım
bilmiyorum artık hangisi normal hangisi değil bütün gün okumaktan araştırmaktan kafaya takmaktan tükendim artıkBaş anomalisi kaç olması gerekki bizde böyle sorun olmadığı için bilmiyorum
Kendi başına hepsi önemli ama morfoloji hakkında bilgi topik var oradaki arkadaşlar daha bilgili oraya gel istersen hattaAnladım canım,hareket 30 ama morfoloji olunca hareketin önemi varmı
açıklayıcı yazın beni hem şaşırttı hem mutlu etti Dr lar bile bu kadar güzel açıklamıyor teşşekür ederim sperm testinde önemli olan hangisi çok çözebilmiş değilim ,yani morfoloji 3 demek ?yüz spermden 3tanesi sağlıklı demek diye biliyorum doğrumu?eğer böyleyse tüp bebekte bu üç sperm i seçip oluşturmuyorlarmı?böyleyse neden hala olmama ihtimali varbizde sorunu özele gitmediğimiz için tam çözemedik ,bende herşey normal amh 1,27 bilmiyorum o zaman sorun bumuDr eşime sende sıkıntı yok ameliyat gerekmez eşin baktırsın gibi cümleler kurmuş moralim çok bozuldu ,iki senelik deneme sonucu geçen ay kendiliğinden gebelik oluştu beş haftalık kimyasal olarak kaybettim,eşim Dr bunu söylemiş oda “heh tamam sorun ondadır”demiş ,belki kendi kendine olma ihtimali vardır bilmiyorum ama hem bu süreç hem çevre baskısı artık yordu benide ŞUNU O KADAR KALBEN SÖYLÜYORUMKİ “güzel allahım cümlemizin kucağını doldursun inşallah,34sanem
Merhabalar bende bu sürecin içerisindeyim fakat sizin değerleriniz gayet güzelmiş. Bizim doktorumuz doç. Dr. Levent Türk internetten araştırabilirsiniz. Bizde haraket sadece yüzde 7 ve 0 morfoloji. Sizin morfoloji iyi dert etmeyin sınır da 4 ama sorun değil takviyelerle hızda morfolojide yükselebilir. Baş anomisi en yüksek %70 Olmalı sizin 68 sanırım fakat önemli olan anomalinin şiddeti yani bozukluk pinhead, büyük baş oval baş, amorf başsa sorun daha büyük oluyor. Genelde. Unlarda tüp bebek dölleme şansı da düşüyor. Piriform küçükbaş Sivri başsa bunlarda umut daha yüksek kaldı ki sizde genlerle alakalı bir problem olduğunu düşünmüyorum %3 normal yapıda var genelde problemi yüksekmılanların %90nın üzerinde bozuklukları oluyor. E vitamini C vitamini ve selenyumu birlikte hergün kullanmanız morfolojiyi yükseltenilir, ayrıca d vitamin likopen ve pycnogenol da morfolojiye iyi gelir.
Varikosele gelecek olursak dr ne diyor bilmiyorum ama ele geliyorsa belirginse olunabilir. İyi araştırmak lazım.
Şimdiden geçmiş olsun inşallah.
Amin canım inşallah bende 17 aydır uğraşıyorum umarım sonuca ulaşabilirim. Rabbim bizlere yardım etsin.açıklayıcı yazın beni hem şaşırttı hem mutlu etti Dr lar bile bu kadar güzel açıklamıyor teşşekür ederim sperm testinde önemli olan hangisi çok çözebilmiş değilim ,yani morfoloji 3 demek ?yüz spermden 3tanesi sağlıklı demek diye biliyorum doğrumu?eğer böyleyse tüp bebekte bu üç sperm i seçip oluşturmuyorlarmı?böyleyse neden hala olmama ihtimali varbizde sorunu özele gitmediğimiz için tam çözemedik ,bende herşey normal amh 1,27 bilmiyorum o zaman sorun bumuDr eşime sende sıkıntı yok ameliyat gerekmez eşin baktırsın gibi cümleler kurmuş moralim çok bozuldu ,iki senelik deneme sonucu geçen ay kendiliğinden gebelik oluştu beş haftalık kimyasal olarak kaybettim,eşim Dr bunu söylemiş oda “heh tamam sorun ondadır”demiş ,belki kendi kendine olma ihtimali vardır bilmiyorum ama hem bu süreç hem çevre baskısı artık yordu benide ŞUNU O KADAR KALBEN SÖYLÜYORUMKİ “güzel allahım cümlemizin kucağını doldursun inşallah,
Sizi sorun neydi varikosel ameliyatı oldumü eşinizAmin canım inşallah bende 17 aydır uğraşıyorum umarım sonuca ulaşabilirim. Rabbim bizlere yardım etsin.
Spermler çok detaylı birşey. Sadece sperm testine bakarak birşey demeleri de yanlış bana göre ama dediğim gibi canını sıkma bu işler sabır istiyor gerçekten. %3 normal spermi şakın azımsama gerçekten kötü değil çünki kruger kriterini baz alarak bakıyorlar oda zaten 10 un üzerinde çok az insanda var çok detaylı ve katı kurallı kriterleri var belli ölçüler dışında normal spermden saymıyor. Sizde 3 normal sperm ve Eminim ki normale yakında vardır çok takılma buna. Morfoloji ayrıntılı değerlendirmede başın ne şekilde problemli olduğu %li olarak verilmiş mi bilmiyorum ama şiddetli bir anomali olsaydı doktorunuz eşine sorun yok demezdi. Örnek vereyim bazı insanlarda %80/90 pinhead diye baş anomalisi var bu nokta baş demek normal yolla yumurta döllemesi imkansız gibi birşey bu şekilde sorunu olan insanlara direk tüp bebek öneriyorlar bunu demek istedim. Sizde bu şekilde problemler yoktur sanırım zaten normal yolla gebe kalman sevindirici birşey.
Düşüğün nedeni eşinde enfeksiyon var mı? Bundan emin olun. DNA hasarı olabilir buda düşüğe neden oluyor hatta yumurta döllemesine de engel oluyor. Bence bu testleri de yaptırın içiniz rahat olsun. Varikosel için başka bir kaç doktordan daha fikir alabilirsiniz. Varikosel DNA hasarına neden olabiliyor gerçekten önemli bir unsur. Muhakkak takviye ürünlerle eşini destekle bu devirde herşey gdo lu vücudun alması gereken vitaminleri günlük alabildiğimize inanmıyorum kaldı ki spermler baştan aşağıya vitamin minerallerden oluşuyor.
Henüz olmadık şubat başı olabiliriz. Bizde hız ve morfoloji sorunu vardı 1 kez devlet hastanesinde ameliyat olduk başarılı olmadı şimdi başka bir doktor bulduk değerlerimizde değişiklik olmadığı ve varikosel devam ettiği için tekrar ameliyat olcaz. İnşallah bu kez sonuç alırız.Sizi sorun neydi varikosel ameliyatı oldumü eşiniz
Henüz olmadık şubat başı olabiliriz. Bizde hız ve morfoloji sorunu vardı 1 kez devlet hastanesinde ameliyat olduk başarılı olmadı şimdi başka bir doktor bulduk değerlerimizde değişiklik olmadığı ve varikosel devam ettiği için tekrar ameliyat olcaz. İnşallh olur siz hic denedinizmi tüp bebek