Mide- bagirsak gribi

HerYerKaranlik

Ne mutlu Türküm diyene! ❤️
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2015
2.139
1.517
Merhaba kizlar,
Yarin tatile gidicez... :KK45:Ama mideme kramplar giriyor ve mide bagirsak geibi oldugumu düsünüyorum :KK43: cok kötüyüm :KK43: yarin ucakta napicam ben? Otobüsede bincez 4 saat :KK43:
Annem patates kaynatiyor, yersen gecer diyor :KK43:
Baska bi öneriniz varmi? Karnim cok agriyor nolur yardim edin ...
Yarin doktora gidicem ama bu geceyi nasil atlaticam ki :KK43:(

İlaçsız geçmez eğer doğru tahminse.
Ama uçakta sorun olmaz wc var, otobüs içinde bebek bezi kullanın bence yolda zor durumda kalmaktansa.
Kahve ve limon suyu karışımı bağırsak bozulmasını keser bu gecede yapın sabahta. Bulabilirseniz muzda yiyin ve bol su için

kusma ishal ateş var mı? kramla nasıl bide bağırsak gribini düşündünüz? bahsettiğiniz ağır seyreden viral bir hastalık dolayısıylada bulaşıcı ailede aynı semptomları gösteren başka kimse var mı?

yani tuvalete çok gidiosun anladığım kadarıyla.canım ishal için bir bardak suya 1 yemek kaşığı nişasta ekle karıştır güzelce iç.keser hemen ishalsen

İlaçsız geçmez eğer doğru tahminse.
Ama uçakta sorun olmaz wc var, otobüs içinde bebek bezi kullanın bence yolda zor durumda kalmaktansa.
Kahve ve limon suyu karışımı bağırsak bozulmasını keser bu gecede yapın sabahta. Bulabilirseniz muzda yiyin ve bol su için
tam tersi doğru tahminse ilaçsız geçiyor. viral hastalıklara antibiyotik etki etmez. bağışıklık sistemi üstesinden gelir zamanla.

tam tersi doğru tahminse ilaçsız geçiyor. viral hastalıklara antibiyotik etki etmez. bağışıklık sistemi üstesinden gelir zamanla.
Mide ve bağırsak iltihabı için ilaç kullanması şart.
Belki soğuk birşey içti bozuldu mide ve bağırsağı bilemeyiz.

Mide ve bağırsak iltihabı için ilaç kullanması şart.
Belki soğuk birşey içti bozuldu mide ve bağırsağı bilemeyiz.
:) peki siz öyle diyorsanız öyle olsun ama ben yinede bana danışan hastalara viral hastalıklarda antibiyotik vermiyorum çünkü sadece bakterileri öldürebiliyorlar:) bahsettiğiniz ishal kesici mide bulantısı ilacı türevi şeylerse onlara semptomatik tedavi deniyor. yani hastayı rahatlatmak için veriliyor ama hastalık o ilaçları alsanızda almasanızda aynı sürede geçiyor. mide bağırsak iltihabı değil ayrıca bahsedilen hastalık mide bağırsak gribi yani gastroenterit. virüs kaynaklı bir hastalık.

Son düzenleyen: Moderatör:
X