lequim Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 2.154 228 323 İstanbul 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lequim #1 arkadaşlar merhaba, randevumu aldım, yarın öğlen mide balonu taktırıyorum. 165 boya 84 kgyum şu an cok tedirginim, korkularım da var. buradan gün ve gün süreçleri paylaşıyor olacağım. varsa sizin de mide balonu deneyimlerinizi paylaşmanızı bekiyorum. sevgiler
arkadaşlar merhaba, randevumu aldım, yarın öğlen mide balonu taktırıyorum. 165 boya 84 kgyum şu an cok tedirginim, korkularım da var. buradan gün ve gün süreçleri paylaşıyor olacağım. varsa sizin de mide balonu deneyimlerinizi paylaşmanızı bekiyorum. sevgiler
lequim Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 2.154 228 323 İstanbul 13 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lequim #2 kimseden bir yorum yok mu
caroline84 ... Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 4.652 13.808 208 40 15 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lequim #3 Canım Allah yardımcın olsun? Aslında çokta kilon yokmuş diyetle veremedinmi? Ne yaptın ne aşamadasın?
Canım Allah yardımcın olsun? Aslında çokta kilon yokmuş diyetle veremedinmi? Ne yaptın ne aşamadasın?
lequim Guru Kayıtlı Üye 12 Ocak 2010 2.154 228 323 İstanbul 16 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lequim #4 caroline84 .!.: anım Allah yardımcın olsun? Aslında çokta kilon yokmuş diyetle veremedinmi? Ne yaptın ne aşamadasın? Genişletmek için tıkla... korktum son dakika canım, diyetisyene başladım cuma günü, bugün 3.gün 3.3 kg verdim :)
caroline84 .!.: anım Allah yardımcın olsun? Aslında çokta kilon yokmuş diyetle veremedinmi? Ne yaptın ne aşamadasın? Genişletmek için tıkla... korktum son dakika canım, diyetisyene başladım cuma günü, bugün 3.gün 3.3 kg verdim :)
caroline84 ... Kayıtlı Üye 1 Kasım 2016 4.652 13.808 208 40 16 Aralık 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi lequim #5 lequim .!.: korktum son dakika canım, diyetisyene başladım cuma günü, bugün 3.gün 3.3 kg verdim :) Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım ben de düşünmedim degil ama gelimizin kardeşi oldu hemde ne zayıfladı geri aldı. Bide ameliyattan sonra bi ara sadece çorba içti 1 ay. Ne güzel vermişsin ne yapıyorsun?
lequim .!.: korktum son dakika canım, diyetisyene başladım cuma günü, bugün 3.gün 3.3 kg verdim :) Genişletmek için tıkla... Hayırlısı olsun canım ben de düşünmedim degil ama gelimizin kardeşi oldu hemde ne zayıfladı geri aldı. Bide ameliyattan sonra bi ara sadece çorba içti 1 ay. Ne güzel vermişsin ne yapıyorsun?
G Gysmns2016 Yeni Üye Kayıtlı Üye 21 Mart 2020 6 1 1 45 21 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi lequim #6 lequim .!.: arkadaşlar merhaba, randevumu aldım, yarın öğlen mide balonu taktırıyorum. 165 boya 84 kgyum şu an cok tedirginim, korkularım da var. buradan gün ve gün süreçleri paylaşıyor olacağım. varsa sizin de mide balonu deneyimlerinizi paylaşmanızı bekiyorum. sevgiler Genişletmek için tıkla... Merhaba, ne yaptiniz, mide balonu taktirdinizmi
lequim .!.: arkadaşlar merhaba, randevumu aldım, yarın öğlen mide balonu taktırıyorum. 165 boya 84 kgyum şu an cok tedirginim, korkularım da var. buradan gün ve gün süreçleri paylaşıyor olacağım. varsa sizin de mide balonu deneyimlerinizi paylaşmanızı bekiyorum. sevgiler Genişletmek için tıkla... Merhaba, ne yaptiniz, mide balonu taktirdinizmi