mide bulantılarım, senin için değer bebeğim

sultan__

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2012
1.480
500
173
gebeliğimde 8+5i bitirdik bugün.ama karnım nezaman belli olacak. öğrencilerim 'öğretmenim bebeğin karnında neden büyümüyor demeye başladı benide paniklettiler. mide buanılarından kilo almak ne mümkün zayıflamıyorumda aynı yerde sayıyorum normal mi bu yoksa ben mi abartıyorum

Canım daha iki aylık hamilesin:)) biraz sabır.. 4. Ayından sonra nasıl büyüyecek sen bile şaşıracaksın.. Allah ikinizede sağlık versin.

ne güzel günlerdi o günler meleğim. şimdi sen benim karnımda değil cennette bir yerdesin.3. ayın doldu derken kayıp gittin avuçlarımdan. nezaman büyüyeceksin derken zaman nasılda geçmiş ve şuan karnımda olsaydın 18. haftada olacaktın. kısmet bebeğim. çektiğim acılarda senin için değer meleğim, cennet kokulum

bebeğini mi kaybettin gerçekten çok üzüldüm... ben de cevap yazmak için girmiştim konuna Rabbim sabır versin..

Allah razı olsun çok teşekkür ederim. 1 buçuk ay önce kaybettim bebeğimi. ilk gebeliğimdi. sitede dolaşırken bu yazıyı gördüm bir tuhaf oldu içim. hayırlısı buymuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…