Mide bulantiniz ne zaman başladı?

Unstoppable

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2022
581
385
33
Selam kizlar, ilk hamileligimde 5. haftadan sonra cok siddetli bulantilarim olmustu. Bu hamileligimde 5+6 oldum bugun yani 6 haftalik cok hafif tiksinmeyle karisik bir his var oyle ilki gibi bir bulanti yok. Sizin bulantilariniz ne zaman basladi? Bulantinin olmaması anormal bir durum degil biliyorum ancak bu sekilde iki gebelik arasinda fark olabiliyor mu, o beni sasirti. Ya da 6. haftadan sonra baslama ihtimali var mi acaba, o yuzden sizde ne zaman basladigini ogrenmek istedim. Simdiden tesekkurler.

Benim 7.haftada başladı kalp atışı başladığı zaman başlıyor diyorlar ikisinde de bu haftalarda başladı ama hiç yaşamayan bi sürü arkadaşım var insallah yaşamazsınız belki sizde o şanslılardansınızdır

Ilkinde ilk 3 ay icim dışıma cikmisti ama bunda daha bir sey yok. Bazen vucut hcg hormonuyla daha once tanistigi icin ikinci kez karsilastiginda daha az tepk veriyormuş insallah oyle olur da yasamam bulanti. Tesekkur ederim.

Merhaba acaba ilk haftalar da başka belirtiniz var miydi

Ilkinde ilk 3 ay icim dışıma cikmisti ama bunda daha bir sey yok. Bazen vucut hcg hormonuyla daha once tanistigi icin ikinci kez karsilastiginda daha az tepk veriyormuş insallah oyle olur da yasamam bulanti. Tesekkur ederim.
Benim de ilk gebeligim bir iki kez ciddi bunalttı ama simdilik başka bir bulantım yok kalp atışınıda duydum 7+2 deyim

Merhaba acaba ilk haftalar da başka belirtiniz var miydi
Merhaba hep adet gunume yakin gogsum sisip agrir ve midem bulanirdi 3,4 gun sonra da olurdum. Bunda adet gunum 4,5 gun gectikten sonra goguslerim sisti yine ama bu kez uclari cok acidi ve yandi. Etrafindaki dairelerin rengi koyulasmadi ama daireler buyudu ve kucuk sivilce gibi seyler cogaldi o dairede. Adet agrisi gibi agrilarim oldu ama adet gelmedi baska da belirgin bir sey olmadi bende. Bir de ilk haftalar deli gibi acıkıyordum her seyi cekti canim.

Bu ay bende de oldu bunlar göğüs uclari ve etrafi aciyordu cok hassasti, etrafi da sivilce gibi pütür pütür oldu. Mide bulantım bas agrim cok fazla ama test yapmaya da korkuyorum.

Benim hiç bulantım olmadı o yüzden daha rahat geçti hamileliğim

Benim adetim pek düzenli deil takip etmiyordum bubay biraz daha özen gosterip takip ettim tavime gore haziran iki veya üçünde olmam gerekiyordu ama bisey yok hala. Sadece sancim var ara ara

Benim adetim pek düzenli deil takip etmiyordum bubay biraz daha özen gosterip takip ettim tavime gore haziran iki veya üçünde olmam gerekiyordu ama bisey yok hala. Sadece sancim var ara ara
Benim de cok duzenli degil 31 35 42 kafasina göreydi o yuzden cok bekledim. Bence bir hafta daha bekleyip yapabilirsiniz ya da merak ediyorsanız hemen de yapabilirsiniz. Yaparsaniz haber verin

Hayirlisiyla bu sefer olur inşallah gerçekten cok istiyorum ama bikac gun daha beklemeyi düşünüyorum Allahin izniyle

Benimde 6 haftalıkken başladı 7. haftada çok şiddetlendi artık bir çok şeyden tiksinme durumuna geldim şuan hala devam ediyor bulantılarım

5. haftada başlayan mide bulantısı 8. aftada şiddetini arttırdı.17.haftada nispeten azaldı,mide bulantısı.
Bu kez de reflü çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…