- 26 Temmuz 2012
- 380
- 132
- 303
- Konu Sahibi Unstoppable
-
Sağolun.Ben de size ayni dilekleri temenni ederim, sag olun.
Yaa ne guzel acaba cinsiyet farklari da bulantiyi etkiliyor mu?Oğlumda hiç bulantı olmadı, çok rahattı hamilelik
Bulantı neye göre oluyor hiç anlam veremedim, ama kız bebeği olup bulantidan hastanelik olan arkadaşlarım oldu, erkek bebek olup bulantısı çok olandaYaa ne guzel acaba cinsiyet farklari da bulantiyi etkiliyor mu?
Kalvun yiyin harika bir reflü giderici. Sağlıkla kucağıniza alın inşallah5. haftada başlayan mide bulantısı 8. aftada şiddetini arttırdı.17.haftada nispeten azaldı,mide bulantısı.
Bu kez de reflü çıktı.
Teşekkür ederim,öneriniz için.Sevgiler.Kalvun yiyin harika bir reflü giderici. Sağlıkla kucağıniza alın inşallah
benim bir arkadaşımın ikinci gebeliği ve ikiisnde de hem bulantı hem diğer belirtiler çok farklı olduğunu söylüyor. benim ilk gebeliğim hiç bulantı falan yaşamadım :)her hamilelik ve her bebek kendine özel bence :)Selam kizlar, ilk hamileligimde 5. haftadan sonra cok siddetli bulantilarim olmustu. Bu hamileligimde 5+6 oldum bugun yani 6 haftalik cok hafif tiksinmeyle karisik bir his var oyle ilki gibi bir bulanti yok. Sizin bulantilariniz ne zaman basladi? Bulantinin olmaması anormal bir durum degil biliyorum ancak bu sekilde iki gebelik arasinda fark olabiliyor mu, o beni sasirti. Ya da 6. haftadan sonra baslama ihtimali var mi acaba, o yuzden sizde ne zaman basladigini ogrenmek istedim. Simdiden tesekkurler.
Valla bende de oyle olacak galiba bu cok farkli digerindenbenim bir arkadaşımın ikinci gebeliği ve ikiisnde de hem bulantı hem diğer belirtiler çok farklı olduğunu söylüyor. benim ilk gebeliğim hiç bulantı falan yaşamadım :)her hamilelik ve her bebek kendine özel bence :)
An itibariyle mide bulantim tum siddetiyle basladi. 7.haftada da basliyormus yani belki bunda olmaz demistim ama ayni eskisi gibi basladi.8+3 teyim
ilk bu belirtiyle anlamıştım diyebilirim ilk haftalarda falan sanırım
(sonrasında uykuya düşkünlük meme hassasiyeti en son idrar testi ve regl gecikmesiyle kapanış yaptık)
ilk hamileliğimde yani oğlumda asla asla bulantım yoktu. bunda korkunç durumdayım herşeyden tiksindim en sevdiğim türk kahvesinin kokusuna bile dayanamıyorum hiç kusma olmadı ama midem ağzımda ağzım çamur gibi bu halin en büyük artısı sigarayı bıraktım ondan da tiksindim
umarım geçici süreliktir yani ilk üç ay bulantısıdır da bir süre sonra rahatlarızAn itibariyle mide bulantim tum siddetiyle basladi. 7.haftada da basliyormus yani belki bunda olmaz demistim ama ayni eskisi gibi basladi.
Insallah ama cok kotuyum surekli bulaniyor sabah ogle aksam gece. Su içsem bulanıyor, yemek yesem bulanıyor yemesem yine bulaniyor.umarım geçici süreliktir yani ilk üç ay bulantısıdır da bir süre sonra rahatlarız
benim de öyle anlıyorum seni, dün sadece bütün gün kahvaltıyla durdumInsallah ama cok kotuyum surekli bulaniyor sabah ogle aksam gece. Su içsem bulanıyor, yemek yesem bulanıyor yemesem yine bulaniyor.
Benimki ilac yok 3 ay boyunca diyor. Canim aci, eksi, tuzlu seyler çekiyor mesela dun acili salgam cektibenim de öyle anlıyorum seni, dün sadece bütün gün kahvaltıyla durdum
ben kendimde şöyle bir şey keşfettim belki sana da iyi gelir, salata sebze meyve iyi geliyor bana
asla mutfağa girip yemek yapamıyorum ama karpuz peynir kavun falan güzel oluyo
dün de 4 - 5 büyük bardak ayran içtim mesela o tuttu epey hatta son iki bardağa nane attım ferahlattı biraz
kendini dinleye dinleye böyle yöntemler bulmaya çalışsan aslında aç kalmak da iyi değil
bir de benim doktorum prilam verdi bana bulantı ilacı
ammaaan yazık ya hem yiyemiyosun hem de yediğin iki gram şeyi çıkarıyosun böyle halsiz düşersin keşke ilaç verseymiş ya da bir yöntem söyleseymişBenimki ilac yok 3 ay boyunca diyor. Canim aci, eksi, tuzlu seyler çekiyor mesela dun acili salgam cektiiki bardak ictim yarim saat sonra istifra. Yogurt yiyorum her gun eksi meyvelerle idare etmeye çalışıyorum bakalim. Her gun yumurta kuruyemis yiyeceksin diyor yagli bir sey yiyince findik ceviz gibi cok daha kotu oluyorum. Bazen de cubuk kraker iyi geliyor ama ambalajli gida sonucta cok tüketmek istemiyorum.
Insallah bu benim ikinci ilkinde 10. haftadan sonra kesilmisti insallah yine ayni olur sizin de benim de. Zaten butun gun uyuyorum hic halim yok. Ilk testlerimi yeni yaptirdim vitaminlere yeni bakti cuma gunu randevum cuma gosterecegim bakalim d vit. cok dusuk cikti onun haricinde degerlerim normal. Su ana kadar sadece folidoce verdi.vitamin verdi mi sana peki
inşallah öyle olur.Insallah bu benim ikinci ilkinde 10. haftadan sonra kesilmisti insallah yine ayni olur sizin de benim de. Zaten butun gun uyuyorum hic halim yok. Ilk testlerimi yeni yaptirdim vitaminlere yeni bakti cuma gunu randevum cuma gosterecegim bakalim d vit. cok dusuk cikti onun haricinde degerlerim normal. Su ana kadar sadece folidoce verdi.
Yaa ne guzel gecmis ilki. Allah bunu da saglikla kucaginiza almayo nasip etsin.inşallah öyle olur.
benim de ikinci bu hatta eylül ayında bir düşük yaşamıştım o sebeple üçüncü oluyor, ilk çocuğum 7 yaşını bitirdi. onda hiç bulanmamıştı midem kusma falan olmamıştı hiç, çok rahat bir gebelik geçirmiştim işe hoplaya zıplaya gidiyordum son zamana kadar. bunda sürüne sürüne geliyorum gün içinde de çok fenayım, ondan diyorum acaba kız mı bu, öyle derler ya kız zorlar biraz anneyi diye
amin inşallah seninkini deYaa ne guzel gecmis ilki. Allah bunu da saglikla kucaginiza almayo nasip etsin.Ne is yapiyorsunuz calisirken daha da zor oluyor yas kac?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?