Mide bulantısı suçluluk duygusu :(

Pembegelinn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2014
33
14
38
35
Arkadaşlar 8 haftalık hamileyim. Yaklaşık 2 haftadır hiç iyi beslenemiyorum çünkü devamlı midem bulanıyor ve yediğimde kusuyorum. Kendimi çok kötü hissediyorum. Su bile içemiyorum. Bebeğim bu durumdan çok etkilenir mi. Çabalıyorum herşeyi denedim ama nafile bebeğimi ne kadar olumsuz etkiler bu durum tecrübeli annelerden fikir istiyorum

Şimdilik canın neyi istiyosa onu ye zamanla düzelir o daha çok küçük etkilenmez senin durumundan öle olsa Dr mutlaka yemek ye derdi

Bu aylar da ilaç kullanımına dikkat et kahve içme hiç bişe yiyemiyosan ekmek katı şeyler ye

Hamile arkadaşım yemek yedikten hemen sonra yatıp uyuyordu,yediğini cikarmasin diye bilmiyorum doğru mu paylaşmak istedim,bir de yemek piser pismez koku yayilmadan ona yediriyorlardi

Canm seni ancak o bulantilari çeken anlar 4.haftadan beri kilo veriorum 5 kilo verdim simdiye kadar ve hala kusuyorum günde bazen 1 kere bazen 5 kere yemekleri soguk yersem ve yer yemez yatarsam kalio oda bazen tabi herzamn durmuo midemde tokluk hissini unutali cokk oldu inan 3 ay dediler ama nafile gecmedi simdi 4 ayda biter diolar simdi onu bekliorum

Rahat ol bebege hicbirsey olmaz.
Bebek keyfine bakiyor, bulantilar normal. Birsey yiyememen de normal.
Ben serum almak zorunda kalmistim, yani ayaga bile kalkamayacak kadar kötüydüm. Serumla bir süre idare ettim zaten dört bucuk aydan sonra yemeye basladim.

Kızlar, hepinize cok tesekkur ederim içimi rahatlattınız cok üzülüyorum bebegim etkilenir diye benden de 4 kilo gitti şimdiye kadar. Cok zormuş ama onlar iyi olsun hepimiz icin yeter. Allah hepimize hayırlı evlatlar hayırlı ömürler nasip etsin cok sağolun.

rahat ol, bebek annenin stoklarını kullanır böyle durumda, şöyle düşün,hamilelikte annenin dişleri falan çürür, çünkü bebek kalsiyumu alır, eğer vücuda takviye yoksa annenin dişlerinden gitmeye başlar, aslında hamileyken kendimiz için besleniyoruz bebek için değil, yaşadığın durum geçici,sonrasında düzelir yemen içmen inşallah

bende 9 haftalık hamileyim ve 6. haftadan itibaren su dahi içebilmiş değilim son 5 gündür seruma bağlıyım resmen
günlük serum taktırıyorum hiçbirşey yiyemiyorum neler denesemde nafile
günler geçmek bilmiyor 24 saat bulantı yaşıyorum resmen
bu bir süreçmiş ve geçecekmiş çaresi yok en azından beni rahatlatabilecek hiçbir yiyecek yok
Rabbim yardımcımız olsun çok zor yaşayan bilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…