- Konu Sahibi Kim su hyun
-
yarın 16 haftalık oluyorum ınş hala bulantı kusma tiksinme var hele bide tükürük salgısı dildeki acı tat beni mahvetti akşam dayanamayıp ilk defa saatlerce ağladım Rabbim sağlık sıhhat versin benim bebeğim olmak üzere tüm bebeklere ama artık bıktım diyebilirim ağzımda sani tonlarca ilaç eritmis gibiler okadar aciBence çok normal ya insanın eli ayağı karışıyor hayatı bir anda elinden kaymış gibi hissediyor hastalık değil diyorlar da gebeliğe, gebelik çok zor bir süreç kimi insan için.
yarın 16 haftalık oluyorum ınş hala bulantı kusma tiksinme var hele bide tükürük salgısı dildeki acı tat beni mahvetti akşam dayanamayıp ilk defa saatlerce ağladım Rabbim sağlık sıhhat versin benim bebeğim olmak üzere tüm bebeklere ama artık bıktım diyebilirim ağzımda sani tonlarca ilaç eritmis gibiler okadar aci
Aynen öyle cnm. Benim ikinci hamileliğim, birincisi kaybettim malesef suyu bitti elifimin 4 buçuk aylikti ve arada miğde yanması ve agrilar dışında cok sıkıntı yaşamadım ondan bu belki de zor geliyor bana. Sicak cok etkiliyor gerçekten ya şimdi yağmur başladı yaşadığım şehirde cok şükür serinler biraz havaAdet döneminde bile hormonlar değiştiği için psikolojik değişiklikler yaşamıyor mu bir çok kadın? Şu an bütün hormonlar ayakta bir de çok zor anlar geçiriyoruz. Sıcak zaten bambaşka bir vaka
Aynen öyle cnm. Benim ikinci hamileliğim, birincisi kaybettim malesef suyu bitti elifimin 4 buçuk aylikti ve arada miğde yanması ve agrilar dışında cok sıkıntı yaşamadım ondan bu belki de zor geliyor bana. Sicak cok etkiliyor gerçekten ya şimdi yağmur başladı yaşadığım şehirde cok şükür serinler biraz hava
Hic bişey yiyesim yok ya ama deniyeyim havucu. Evet ben kizimda yemistim herşey ama gelişimi cok gerideydi kaybettim şimdi doğru düzgün bişey yiyemiyorum ama gününde gidiyor bebeğim cok şükürAyy keşke bizde de yağsa öyle ihtiyacım var ki.
Yiyebilirseniz Havuç yiyin. Suyunu için de diyorlar ama bulantınız varsa yemek daha iyi gelebilir. bazı gebelik şerde hormon normal düzeyin üzerinde salgılanıyormuş, o da annede bulantı tetiklerken bebekte ise büyüme hızını arttırıyor. Şu an pek çok arkadaşımla aynı dönem gebelik geçiriyorum çok şükür ben hiç yemek yemedim onlar çok rahat geçirdi ama bebeğimin boyu kilosu daha yüksek. Ay ı doktora gidince kullanılan makinelerde aynı o yüzden de daha net konuşabiliyorum.
Bende çok kötüydüm aynılarını yaşadım. Ekstradan mide ekşimesi ve köpük köpük hissetme de vardı. Midemde ki rahatsızlık sırtıma vuruyordu prilam kullandım. Azalttı ama geçirmedi. Sonuç 16 haftadayım 2 haftadır yemek yapabiliyorum ve yiyebiliyorum. 14 te geçer inşallah seninde.Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 13 haftalik hamileyim.Bir çocuğun daha var .6.haftadan beri aşırı mide bulantisi kusma,kokularsan nefret etme durumu yaşıyorum.Sanki bir kopek gibi her şeyin kokusunu alıyorum ve iğreniyorum.Ne yapacagimi şaşırdım.Bir tek sabahları az omlet az patates kızartması yiyorum o kadar yemek yemeyi unuttum ağlamadığım bir gün yok .Çok mutsuzum sanki hiç bitmeyecek gibi ot gibi yaşıyorum.siz neler yaşadınız ne zaman atlattınız lütfen benimle paylaşın artık hayat yasamiyormusum gibi geliyor
Hic bişey yiyesim yok ya ama deniyeyim havucu. Evet ben kizimda yemistim herşey ama gelişimi cok gerideydi kaybettim şimdi doğru düzgün bişey yiyemiyorum ama gününde gidiyor bebeğim cok şükür
Ben henüz vitamin kısmına geçmedim folikasitten devam ediyorum tabi bulandırıyor ama uyandığımda midem boşken su dolu bardağın içine atıp suyla içiyorum hap gibi gelmiyor o yüzden bir de böyle dene istersen . Prilam dr hapı kullanıyorum mide bulantısı için aç karnına 2 tane atıyorum kötünün iyisi çaresini bulursam söylerim. Endişelenme pozitif olmaya çalış 2 günde bir de olsa içiyormuşsun ama doktoruna danışmalısın derimPwki vitamin kullanabildiniz mi arkadaşlar ben vltaminide kullanamiyorum.Cok midemi bulandırıyor .Yanı her gün içmem gereken ilacı ilk üç ay iki üç günde bir içtim.Bebegim icin endişeleniyorum artik
Az önce okuduğum kitapta (hamilelik for dummies) bulantıdan kaynaklı vitamin alamama durumunda endişe etmemelisiniz diyor şimdi denk geldim umarım yardımı olurPwki vitamin kullanabildiniz mi arkadaşlar ben vltaminide kullanamiyorum.Cok midemi bulandırıyor .Yanı her gün içmem gereken ilacı ilk üç ay iki üç günde bir içtim.Bebegim icin endişeleniyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?