Mide bulantısı ve duygusallık

Bademella

Anne
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2007
1.093
188
333
40
istanbul
Kızlar daha yeni öğrendim hamile olduğumu ve sabah doktora gideceğim. Ama kafama takılan midem çok bulanıyor ve duygusal olarak çok fazla etkileniyorum olaylardan en ufak bir şeyde ağlıyorum, duyguanıyorum bu normal mı sizce?
Sizde de oldu mu? Asteriksi izledim az önce mesela gözlerim doldu yine ağlamaklı oldum.
Eşim sen şimdiden böyleysen yandık 9 ay boyunca medil cepte gezeceğiz anlaşıan dedi :D
İş yerinde de böyle olursam çok fena olacak çünkü sorun yaşayan insanlarla işim ve onların karşısında da ağlamaya başlarsam hiç hoş olmayacak :(

Kızlar daha yeni öğrendim hamile olduğumu ve sabah doktora gideceğim. Ama kafama takılan midem çok bulanıyor ve duygusal olarak çok fazla etkileniyorum olaylardan en ufak bir şeyde ağlıyorum, duyguanıyorum bu normal mı sizce?
Sizde de oldu mu? Asteriksi izledim az önce mesela gözlerim doldu yine ağlamaklı oldum.
Eşim sen şimdiden böyleysen yandık 9 ay boyunca medil cepte gezeceğiz anlaşıan dedi :D
İş yerinde de böyle olursam çok fena olacak çünkü sorun yaşayan insanlarla işim ve onların karşısında da ağlamaya başlarsam hiç hoş olmayacak :(

oncelıkle hayırlı olsun bıtanem rabbım sag salım kucagına almayı nasip etsın.:16: bende aynı senın gıbıyım gozyasım hemen gozumde sankı en ufak lafa bıle aglıyorum anında nasıl belgesel bıle ızleyemıyorum o derece yanı nolucak bılmıyorum ama kendımız dızgınlıcez bu duyguyu tatlım :49:

Merhaba arkadaşlar .bende 11 haftadayım mıde bulantısı yuzunden bisey yemeye kokuyorum. Umarım bu daha uzun sürmez 3 aylık a kadar olur dediler.

bn 7. ayımdayım hala mıde bulantılarım we duygusallıgım dewam etmekte yıpranmıs durumdayım Allah herkese kolaylıklar wersın

kızlar benimde çok midem bulanıyor..ne zaman bitecek bu acaba. dua edin geçsin şu bulantılarım :((

ay aynı ben. insan çizgi film izlerken ağlar mı ya :( yemek yiyemiyorum . Canım istemiyorum kokuyor herşey. Ne olacak bu halimiz ?

kızlar aranıza yeni katıldım bende 14. haftamdayım hala bulantılarım var gerçekten insan çok yıpranıyor ilacı bırakıp denemek istedim ilk gün iyiydi bugün pek iyi degilim sanki iştahsızlık var canım mecbur olmasam hiçbişi çekmiyor :(

tam 4.5 ay bulantı yaşadım hayattan bezmiştim artık ne birşey yiyip içebiliyordum nede mutfağın önünde geçebiliyordum geçiyor kızlar emin olun ama duygusallık full time devam şimdide kapıları bacaları yemek istiyorum imdattttttt:1:

Back
X