Mide bulantisi?

Inşallah canım ya bence sen hamissinn oyle hissediyorum ve nedense kiz gibi doğuyor içime
İnşallah canım benim. Rabbim sağlıklı hayırlı evlat nasip estin. Ben testlerin koyulaşmasından dolayı var diye düşünüyorum ama sağlıklı bir gebelik mi acaba endişesi var. Sonuçta her şey nasip. Rabbim iyi şeyler göstersin inşallah. Bak bu sabah ki testim böyle bat 23 ekim.

Sende baya net kuzum ya benim geçen yaptığım tamamen yoktu. 4 5 gün kala yaptım ama normal gebelik testiydi. Baya baya çift Sence adet gecince mi öğrenicem ben normal mi acaba

Sende baya net kuzum ya benim geçen yaptığım tamamen yoktu. 4 5 gün kala yaptım ama normal gebelik testiydi. Baya baya çift Sence adet gecince mi öğrenicem ben normal mi acaba
Canım adetten sonra öğrenen çok fazla insan var. Ben kızımda 2 gün önce erken gebelik testiyle öğrenmiştim. Bunda 7 gün önce normal gebelik testiyle öğrendim. Eğer hamileysem iki hamileliğim arasında bile zaman farkı var. Yani kişiden kişiye hamilelikten hamileliğe değişen bir durum. Rabbim inşallah nasip etsin. Gönlüne göre versin. ❤

Aynen bende onu bekliyorum

Hayırlı olsun bütün belirtileri yasamissinniz neredeyse Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Selammmm gebeyim ben görmedin sen canim bugun erken gebelik ile ogrendim şükür yarin kan vercem

Mide bulantısı hamile kalır kalmaz başlayan bişey değil çok geç başlıyor adete on gün kala mide bulantısı gebelik belirtisi olmaz

Amin canim rabbim izinliyle

Selammmm gebeyim ben görmedin sen canim bugun erken gebelik ile ogrendim şükür yarin kan vercem
Hayırlısı olsun bende sizin gibi bebek bekliyorum fakat adet günüme 1 gün var ama şuan aşırı mide bulantısı ve kusmam var aynı zamanda göğüslerim çok hassas ve kasık ağrım var sizde belirtiler neydi

Bende tum belirtiler oluştu aserme mide yanması sivilce gogus siskinligi gaz çıkarma kasik agrisi tipki adet olur gibidi adet olmaya yakin durdu 2 gun kala agrilar tabi ates basmasi vardi cok uyuyordum birde bas agrisi cok oldu migren cok tetiklendi bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…