Mide bulantisi?

Hamileliğin hayırlı olsun ben sabah uyandığımda öksürmeye başladım ve öksürürken midem çok bulandı istifra ettim, ve hemen 15 dk içinde düzeldim, grip gibi, üşütme gibi bi semptomumda yok. bu ay aşılma yaptırdım, 6 gün önce çatlama iğnesi yapıldı 4 gün öncede aşılma yapıldı.
Daha önce 2 kere çatlama iğnesi vurdurmuştum ama böyle bişey olmamıştı, gebelik olmuş olsa gerçekten adete 9-10 gün kala mide bulantısı olabilirmi ki?

Evet olabilir bende de bulantilar baslamisti hala devam ediyor giremiyorum bile buraya artik yesil safra kusuyorum 4 kilo verdim beslenemiyorum cogu zaman salatalik elma ile gecior günüm biraz daha devam ederse hastane yatisi yapilcak dedi doktor allahtan gelisim iyi sorun yok gebeligimde. Benimde coke rken basladi asermem ozellikle gebeligi bilmioken aserdim bile beta seviyesi ne kdr yukselirse o kdr bulanti oluo sanirim burda oksgm kadariyla. Bunlar iyi gunlerin eger erken basladiysa bu kadar =((((

Hamileyim canim gec kaldin=)
Canım öncelikle Allah analı babalı büyütsün inşallah. Benimde bir sorum olucaktı bugünden itibaren adetime 9 gün var ama hemen hemen 2 saattir başlayan mide bulantım var aynı zamanda normalde akıntım afedersiniz sarı gibi gelir bi kaç gündür bembeyaz veya sıvı şeffaf akıntı geliyor. İlişki üzerinden 1 hafta geçti tek ilişki oldu bu ay sizce hamile olabilir miyim? Ve iki gün önce iki gün boyunca baş ağrısı çektim bayağı stresli işte çalıştığım için mi bilemedim ama aynı zamanda çok afedersiniz göğüslerimin uçları 3 gün boyunca kaşındı ara ara iki gündür de sızlıyo dokunamıyorum uçlarına genelinde birşey yok ama cevap verirseniz çook sevinirim. 5 eylülde 1.evlilik yıldönümümüz belki bizim hediyemiz mucizemiz geliyordur dualarınızı bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…