- 10 Ekim 2020
- 1.459
- 1.025
- 83
- 32
- Konu Sahibi Derinvebebekleri
-
Merhaba canım benim de günüm aynı. Ve benim de çok önceden belirtilerim oldu. 7 gün önceden yaptığım teste çok çok silik gördüm 3 gündür de daha koyulaşarak artıyor. İstersen bir test yap sabah. Belki sende de çıkar.
Belirtiler neydi canim?Merhaba canım benim de günüm aynı. Ve benim de çok önceden belirtilerim oldu. 7 gün önceden yaptığım teste çok çok silik gördüm 3 gündür de daha koyulaşarak artıyor. İstersen bir test yap sabah. Belki sende de çıkar.
Aşırı kasık ve bel ağrısı oldu. Çok yorgundum. Gögüslerim ara ara sadece sancıdı. Dokununca falan acımıyor. Ve daha beş gün var bata ama çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Annem ve kayınvalidem den saklıyorum ama ikisede ısrarla hamile olduğumu iddia ediyor. Kayınvalidem rengimin kaçık olduğunu annem gözlerimin çok baygın baktığını söylüyor.Belirtiler neydi canim?
Adet olucakmissin gibi hissediyor muydun canim yada suan hissediyormusun? Gogus uclarima dokunamiyorum bende. Sende de oldumuAşırı kasık ve bel ağrısı oldu. Çok yorgundum. Gögüslerim ara ara sadece sancıdı. Dokununca falan acımıyor. Ve daha beş gün var bata ama çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Annem ve kayınvalidem den saklıyorum ama ikisede ısrarla hamile olduğumu iddia ediyor. Kayınvalidem rengimin kaçık olduğunu annem gözlerimin çok baygın baktığını söylüyor.
Şuan kasık ağrım oluyor mesela ama gögüslerim sadece sancıyor oda arada oluyor. Adet olacakmışım hissi hep var çünkü hem günüm geçmedi hem de hiç emin olamıyorum. Çok teşekkür ederim. İnşallah. ❤Adet olucakmissin gibi hissediyor muydun canim yada suan hissediyormusun? Gogus uclarima dokunamiyorum bende. Sende de oldumu
Cok sevindim ya hala senin adina mutluy umarim bende de vardir
AminnŞuan kasık ağrım oluyor mesela ama gögüslerim sadece sancıyor oda arada oluyor. Adet olacakmışım hissi hep var çünkü hem günüm geçmedi hem de hiç emin olamıyorum. Çok teşekkür ederim. İnşallah. ❤
Seninle bire bir aynı durumdayım, 2 gün adetim geçti, midem şu an bile bulanıyor ama 3 4 sn gelip gidiyor o his, 6 gün önce yaptıgim test silik çizgi cıktı, dün yaptığım ise negatifdi yarın kan vercemMerhaba
Eski konumu bilen biliyor ancak özetleyim sat 26 eylul 24 ila 27 gun arasında adet oluyorum. 29 eylulde klomen kullandım ve ayin 1 ind 4 unde 7 sinde 9 unda ve 13 unde degerlendirdim. Beklenen adet tarihim ise 22 ekim ila 24 ekim arasi.
Adete 10 gün kala mide bulantısı, gogus hassasiyeti kasik agrilari basladi. Normalde adet olmadan 2 gun önce olur. 10 gun once baslayan belirtilere sivilce fazla uyuma yada tamamen uykusuzluk ates basmalari eklendi. Simdi de son 4 gundur reflu basladi ve şiddetli midem bulaniyor coo fenalardayim.
Kasik agrilarim durdu ara ara geliyor ancak mide bulantısı bukadar erlen başlar mi anlamadım. Hamile degilsem hemen endoskopiy gidicem zaten ama size sormak istedigim su sizcr hamile miyim? Bu kadar mide bulantısıni adet oncesi yasayan varmi?
Not= gun gecmeden kan testi yapmayacağım
Inşallah hamileyizdir canim ☺ bendeki baya yogun yaSeninle bire bir aynı durumdayım, 2 gün adetim geçti, midem şu an bile bulanıyor ama 3 4 sn gelip gidiyor o his, 6 gün önce yaptıgim test silik çizgi cıktı, dün yaptığım ise negatifdi yarın kan vercem
Test yaptın mı canım. Ben testlerim çok belirginleştiği için bugün kan testine gidicem. Sen de durumlar nee.Inşallah hamileyizdir canim ☺ bendeki baya yogun ya
Testte görünmüyor canim benim hala en son yaptim işte bda yapmadim bata 1 yada 2 gün kaldi ama hicbir adet belirtisi yokTest yaptın mı canım. Ben testlerim çok belirginleştiği için bugün kan testine gidicem. Sen de durumlar nee.
Anladım canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. ❤Testte görünmüyor canim benim hala en son yaptim işte bda yapmadim bata 1 yada 2 gün kaldi ama hicbir adet belirtisi yok
Amin kuzumAnladım canım. Rabbim hepimizin gönlüne göre versin. Kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah. ❤
Inşallah canım inşallahInşallah hamileyizdir canim ☺ bendeki baya yogun ya
Vazgecme ama negatif cikarsa da üzülme da cok negatif cikip hamile olani gördüm bünye meselesiInşallah canım inşallahbakalım haberlerimizi yazarız görüşmek üzere bende teste gidicem bugün artık vazgecmezsem
Bende bugün kan vermeye gidicem. İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. Gerçi ben sağlık ocağında vereceğim için sonuçlar yarın çıkacak ama olsun.❤Inşallah canım inşallahbakalım haberlerimizi yazarız görüşmek üzere bende teste gidicem bugün artık vazgecmezsem
Inşallah canım yaBende bugün kan vermeye gidicem. İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. Gerçi ben sağlık ocağında vereceğim için sonuçlar yarın çıkacak ama olsun.❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?