Mide bulantisi?

Derinvebebekleri

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2020
1.459
1.025
83
32
Merhaba 😇
Eski konumu bilen biliyor ancak özetleyim sat 26 eylul 24 ila 27 gun arasında adet oluyorum. 29 eylulde klomen kullandım ve ayin 1 ind 4 unde 7 sinde 9 unda ve 13 unde degerlendirdim. Beklenen adet tarihim ise 22 ekim ila 24 ekim arasi.

Adete 10 gün kala mide bulantısı, gogus hassasiyeti kasik agrilari basladi. Normalde adet olmadan 2 gun önce olur. 10 gun once baslayan belirtilere sivilce fazla uyuma yada tamamen uykusuzluk ates basmalari eklendi. Simdi de son 4 gundur reflu basladi ve şiddetli midem bulaniyor coo fenalardayim.

Kasik agrilarim durdu ara ara geliyor ancak mide bulantısı bukadar erlen başlar mi anlamadım. Hamile degilsem hemen endoskopiy gidicem zaten ama size sormak istedigim su sizcr hamile miyim? Bu kadar mide bulantısıni adet oncesi yasayan varmi?

Not= gun gecmeden kan testi yapmayacağım

Merhaba canım benim de günüm aynı. Ve benim de çok önceden belirtilerim oldu. 7 gün önceden yaptığım teste çok çok silik gördüm 3 gündür de daha koyulaşarak artıyor. İstersen bir test yap sabah. Belki sende de çıkar.

Yani hamile olduğunu biz bilemeyiz. Kan tahlili yaptır işlemden önce .
benım bulantılarım iki gebelikte de 6 . Haftadan sonra başladı

Benim bulantılarım 6. Haftadan sonra başlayp 11. Haftada baya fazlalaştı.. mide yanması 4. Aydan sonra başladı. Yani bilemeyeceğim.. Siz yine de bir test yapn isterseniz

Merhaba canım benim de günüm aynı. Ve benim de çok önceden belirtilerim oldu. 7 gün önceden yaptığım teste çok çok silik gördüm 3 gündür de daha koyulaşarak artıyor. İstersen bir test yap sabah. Belki sende de çıkar.

Eşimden erken gebelik istedim 5 gun önce normal gebelik almış karıştırmış onda cikmadi birşey bende adet olucam dedim ama bat a gore 3 4 gun kaldi bazilarinda cikmamis adet geçmiş 4 gun sonra yapmislar oyle cikmis kanda daha idrarda çıkmamış olanlar vardi sitede. O yuzden idrar benim icin bir kriter degil suanda. Adet gecsin kan testi vericem 😇

Hayırlı olsun bebeginn canim saglikla kucagina gelsin😇

Belirtiler neydi canim?
Aşırı kasık ve bel ağrısı oldu. Çok yorgundum. Gögüslerim ara ara sadece sancıdı. Dokununca falan acımıyor. Ve daha beş gün var bata ama çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Annem ve kayınvalidem den saklıyorum ama ikisede ısrarla hamile olduğumu iddia ediyor. Kayınvalidem rengimin kaçık olduğunu annem gözlerimin çok baygın baktığını söylüyor.

Aşırı kasık ve bel ağrısı oldu. Çok yorgundum. Gögüslerim ara ara sadece sancıdı. Dokununca falan acımıyor. Ve daha beş gün var bata ama çabuk yorulup nefes nefese kalıyorum. Annem ve kayınvalidem den saklıyorum ama ikisede ısrarla hamile olduğumu iddia ediyor. Kayınvalidem rengimin kaçık olduğunu annem gözlerimin çok baygın baktığını söylüyor.
Adet olucakmissin gibi hissediyor muydun canim yada suan hissediyormusun? Gogus uclarima dokunamiyorum bende. Sende de oldumu😇
Cok sevindim ya hala senin adina mutluy umarim bende de vardir😇

Adet olucakmissin gibi hissediyor muydun canim yada suan hissediyormusun? Gogus uclarima dokunamiyorum bende. Sende de oldumu😇
Cok sevindim ya hala senin adina mutluy umarim bende de vardir😇
Şuan kasık ağrım oluyor mesela ama gögüslerim sadece sancıyor oda arada oluyor. Adet olacakmışım hissi hep var çünkü hem günüm geçmedi hem de hiç emin olamıyorum. Çok teşekkür ederim. İnşallah. ❤

Merhaba 😇
Eski konumu bilen biliyor ancak özetleyim sat 26 eylul 24 ila 27 gun arasında adet oluyorum. 29 eylulde klomen kullandım ve ayin 1 ind 4 unde 7 sinde 9 unda ve 13 unde degerlendirdim. Beklenen adet tarihim ise 22 ekim ila 24 ekim arasi.

Adete 10 gün kala mide bulantısı, gogus hassasiyeti kasik agrilari basladi. Normalde adet olmadan 2 gun önce olur. 10 gun once baslayan belirtilere sivilce fazla uyuma yada tamamen uykusuzluk ates basmalari eklendi. Simdi de son 4 gundur reflu basladi ve şiddetli midem bulaniyor coo fenalardayim.

Kasik agrilarim durdu ara ara geliyor ancak mide bulantısı bukadar erlen başlar mi anlamadım. Hamile degilsem hemen endoskopiy gidicem zaten ama size sormak istedigim su sizcr hamile miyim? Bu kadar mide bulantısıni adet oncesi yasayan varmi?

Not= gun gecmeden kan testi yapmayacağım
Seninle bire bir aynı durumdayım, 2 gün adetim geçti, midem şu an bile bulanıyor ama 3 4 sn gelip gidiyor o his, 6 gün önce yaptıgim test silik çizgi cıktı, dün yaptığım ise negatifdi yarın kan vercem

Inşallah canım inşallah 😇 bakalım haberlerimizi yazarız görüşmek üzere bende teste gidicem bugün artık vazgecmezsem
Bende bugün kan vermeye gidicem. İnşallah ikimizde güzel sonuçlar alırız. Gerçi ben sağlık ocağında vereceğim için sonuçlar yarın çıkacak ama olsun.❤

Back
X